Mrvičak, Kaktusica, Elena, Mokvica, Missy, Blackliones🥳🥳🥳cestitam cureeee, bome idu tjedni!!! Mrvicak sad jos do 36 i savrseno😉
Trancie, Snoopy😘
Snoopy ako je samo izbocina, vjerojatno bebica
Dana drago mi je da si se naspavala
💙
Jutro krafnice bas ste se raspisale od mog zadnjeg komentiranja!!!Sretno petkasicamaMrvičak, Kaktusica, Elena, Mokvica, Missy, Blacklioness i ako jos koja ima!!!
Sretano na pregledima danas 💗
Curly bas mi je zao da vas tako muce…. drzi se,, valjda ste brzo kuci i sretan veliki 1. Mjesec lavicu malom!!!!!Rose, Trudy i Dana super izgledate!!!!
Joooj ko je stavio rucak bolnicki .. ja se sjecam da nisam jela od 7 navecer pa.cijeli dan tek docekala u 7 veceru nakon poroda. I dosla blitva i feta sira 🤦♀️muko moja 🤣🤣🤣
Mada dok sam s malom lezala na pedijatriji je bilo cak i ok hrana ponekad… ali radile su i dostave hrane!
Ko je neki sirup za probavu spominja? Meni se skroz prorijedila od kad pijem zeljezo… bas me muci…
Hvala 😁🎉🎉🎉🎉🎉😘
U seobi naroda sam trenutno pa se popodne nekad javim s razvojem stanja 🙈
Dobro jutro 🤗 kod nas jako suncano i lijepo. Danas cemo dan iskoristiti muzic i ja za sebe. Malo po gradu setati, rucati i popiti kavicu u nekom kaficu, da se izgustamo jos malo 🤗 Jucer bila svekrva i donijela veliku vrecu sa robicom za bebu, sve mu nakupovala, ali vec jesensku odjecu vecih brojeva, pa cu to danas oprati i ispeglati. Zasluzila je sinoc da koj veceru skuham 😁
Sretno na pregledima cure, javite se 🥰
Mrvičak, Kaktusica, Mokvica, Missy, Blacklioness sretni vam puni tjedni 🥰
Snoopy ako se bas ukruti taj dio trbuha i osjecas kao nelagodu, moze ti cast nestati i zraka ili poceti lupati srce, to su ti bh kontrakcije. Ukoliko je samo neki mali dio trbuha ispupcen, to moze biti i beba. Poslije ces razlikovati i bez gledanja i pipanja trbuha.
Curly sretan prvi mjesec nasem bikicu 🎉🎂
https://obv.hr/vazne-obavijesti/prisustvovanje-pratnje-porodu-i-odrzavanje-trudnickog-tecaja-448/
Vž 😊😊😊😊
Mrvicak, Kaktusica, Elena, Mokvica, Missy, Blackliones- sretni puni tjednii..
Curly- sretan vam prvi mjesec 🥰🥰
Dana- ajme zeno, ista stvar mi se desila- zaspala oko pola 1 i odvalila bez ijednog budjenja do 8. To mi se zadnji put desilo dok sam bila jos bez trbuha.. bas se osjecam cudno sada.. 🙈
https://obv.hr/vazne-obavijesti/prisustvovanje-pratnje-porodu-i-odrzavanje-trudnickog-tecaja-448/
Vž 😊😊😊😊
Jupiiiii napokooon 😍😍😍😍 jutro, sretan petak petkasicama i ugodan nadolazeci vikend svima
Jutro krafnice bas ste se raspisale od mog zadnjeg komentiranja!!!Sretno petkasicamaMrvičak, Kaktusica, Elena, Mokvica, Missy, Blacklioness i ako jos koja ima!!!
Sretano na pregledima danas 💗
Curly bas mi je zao da vas tako muce…. drzi se,, valjda ste brzo kuci i sretan veliki 1. Mjesec lavicu malom!!!!!Rose, Trudy i Dana super izgledate!!!!
Joooj ko je stavio rucak bolnicki .. ja se sjecam da nisam jela od 7 navecer pa.cijeli dan tek docekala u 7 veceru nakon poroda. I dosla blitva i feta sira 🤦♀️muko moja 🤣🤣🤣
Mada dok sam s malom lezala na pedijatriji je bilo cak i ok hrana ponekad… ali radile su i dostave hrane!
Ko je neki sirup za probavu spominja? Meni se skroz prorijedila od kad pijem zeljezo… bas me muci…
Hvala 😁🎉🎉🎉🎉🎉😘
U seobi naroda sam trenutno pa se popodne nekad javim s razvojem stanja 🙈
Čestitam malenom 1.mjesec🥳🥳🥳💙💙💙
💙
Vrapcic Mrvicak, Elena, Mokvica, Missy, Blackliones sretni nam puni tjedni petkasice moje 🥰😍🥳❤
.
Sretan veeeeliki prvi mjesec nasem malom bikicu od Curly 🐃🥰😍🥳❤
.
Ja danas sluzbeno usla u 8.mjesec, wow, ne mogu vjerovati. Malo me sad pere tremica kako se porod priblizava 😬
Nicas spavanje ocajno, tame i kuk me ubijali, na kraju sam sjedila u 2 ujutro i gledala neki dosadni film.na foxu i tako zaspala. Probudila se u 3 i 45 i to je to od spavanja.
Bok svima!
Cestitke na punim tjednima 🎊🎊
Sretno na pregledima 💪💪
Malenom bikicu cestitam 1. mjesec 🥰🥰❤️
Ja sam isto, zacudo, dobro spavala 🙂
Kupila sam ogromni ananas jucer i danas napadam! Vidjet cemo ima li smisla 😂🙈
Uzivajte danas 😘
Vrapcic Mrvicak, Elena, Mokvica, Missy, Blackliones sretni nam puni tjedni petkasice moje 🥰😍🥳❤.
Sretan veeeeliki prvi mjesec nasem malom bikicu od Curly 🐃🥰😍🥳❤.
Ja danas sluzbeno usla u 8.mjesec, wow, ne mogu vjerovati. Malo me sad pere tremica kako se porod priblizava 😬
Nicas spavanje ocajno, tame i kuk me ubijali, na kraju sam sjedila u 2 ujutro i gledala neki dosadni film.na foxu i tako zaspala. Probudila se u 3 i 45 i to je to od spavanja.
A bas mi zao, to je grozno☹a paracetamol ne pomaze za bolove?
Mene isto neki dan panika prala...blizimo se sve bome, leti vrijeme
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji