https://ibb.co/vCWKQvZ
Evo i nas, trbuh je oooogroooomaaan, ja se nisam bas udebljala, ali trbuh jaoRose stomačić ti je bombon, uopće nije velik. Ode sve neke zgodne trudnice 😀
Moran s vama podilit jutrašnji bolnički doručakhttps://ibb.co/3MDzkZW a ja jadna bila gladna jedva ga dočekala jer sinoć nisan dobila večeru. Srića imala san Digestive keksiće koje san utrpala u kufer.
Nemoj se ništa čuditi oko doručka ,ja se ta tri dana poslije poroda kćeri uopće nisam najela, kad pogledam komplet doručak , ne brojeći kruh , dobila sam za jedan mršavi sendvič. Jedan dan maslac i pekmez,drugi dan šnitu sira i maslac , treći dan valjda najmanji ABC i dvije šnite podriguše.
Moja mama je radila u bolničkoj kuhinji u Vinogradskoj dok smo bili klinci i hrana je onda krajem 90ih, i gledano sada, bila neupitno obilnija i bolja… Na sam spomen palačinki u bolnici i kolača četvrtkom i nedjeljom dođe mi plakati….
Citala sam negdje da te ne puste doma prije nego se bar 1put ne pokakas 🤣 Pa dobro sta da ja to jestivo sakrijem u torbu da si uz mogucu mrsavu hranu u rodilistu pomognem po tom pitanju? Pogotovo ako me isklistriraju prije poroda. Pitanje zvuci ali nije zapravo uopce bedasto. Jos me zene plase da ako treci dan ne obavis da je to nesto alarmantno. Pa i u trudnoci se desava da dva dana nista, pa treci nesto malo. Stvarno raznoliko jedem 🙉🙊 Sad kad krenu sparine pit cu ko deva 🐫
Spremi si u malu Ziploc vrećicu suhog voća…
Po pitanju bolnicke hrane, jako su slabi. Dorucak je minoran, rucak i vecera neslani. Ponesite si nesto za pojest definitivno, dostava hrane jos nije dozvoljena 🙈 a po pitanju br. 2,ako ne ide samo od sebe 2. dan, dobijete cepic 😉
Vrapcic, Dana, Zmyahvala drage moje😘Zmya bar da se za pregled malo sredim😂Dana, uh, je, je, bas mi decko neki dan govori ajme kako je velik, nisam mislio da ce biti tako😂
Vrapcic sigurno da je najbolje bez dripa i svega toga, ali bez straha, meni nedavno prijateljica rodila brzo i lako, a imala inducirani. Izdrzat cemo mi to💪mrene neki dan panika oprala pa se smirila, pa ce se sigurno opet javiti za koji dan😂
💙
Ja se evo u pola 10 krkam puding kolačićem… Tako jednostavno a tako grešno. Puding + petit keksi+ šlagec… Nije ni čudo da mali ne želi van ,kad je tu kod mene prava gozba😁😁😂😂
Hahaha😂🤣😂nigdje bebici nije ko u trbuhu🥰i ja se sad prejela, mali stuca, udara
💙
Anavo ma bitno da Dorica napreduje, zbilja se oko tih gluposti ne treba zamarati kada je s bebicom sve super! Ma ima budala svakakvih zbilja. 🙄 Nekad si mislim da bi trebalo prestati biti kulturan i poslati takve negdje, znaš već gdje... 🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja se evo u pola 10 krkam puding kolačićem… Tako jednostavno a tako grešno. Puding + petit keksi+ šlagec… Nije ni čudo da mali ne želi van ,kad je tu kod mene prava gozba😁😁😂😂
Hahaha😂🤣😂nigdje bebici nije ko u trbuhu🥰i ja se sad prejela, mali stuca, udara
Opće se ne čudim kak sam dogurala do skoro 80, svaki dan se tu slastim... Neki dan pizza, pa burek , danas pohano i rizi bizi , u međuvremenu kolačić il' dva... Sama sebi sam najveći neprijatelj. Al tješim se ,zadnjih 2 tjedna nisam dobila ni grama , samo je mali nabirao...
Dana ja sam u prvoj trudnoći rodila sa 76, izašla sa 67 iz bolnice. Al onda nisam naotekla kao sad kad sam od čet -pon (između dva pregleda) natukla 4 kg vode u nogama... Nadam se brzo ispuhati tu kilažu...
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose tako je. Sve ćemo mi mamice izdržati za naše bebice. 💕💕💕
Fenjer hvala na odgovoru draga. A valjda misle odgovoriti. Iako ni meni nije jasno samo tih 30 osoba koje su se kao mogle prijaviti na toliki Zg. 🤔🤔🤔
Curke želim vam laku noć! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure kako ste zgodneee 😍 rose, stvarno ti trudnoca stoji lijepo, ta haljinica je bas 😍
Mi imamo 3.5 kg, ja nisam dobila od zadnjeg pregleda, samo curka (nekim cudom), zatvorena skroz. Nije jos ni krenula prema dolje. Ja sam poslije pregleda s prijateljicom otisla na rucak, i bilo je bas lijepo.
Danas sam skoro zaspala na ctgu, ove noci me iscrpe 😂
Hajde hajdeee, koja ce prva na odstrel 😁
Pepili i ja se nadam da cu uskoro na neku normalnu, tezinu. Mi bas jedemo puno, volimo oboje pojest, on jos uz to slatko. Doslovno smo u danu znali pojsst cijeli pleh kolaca, a ja kao ne jsdem toliko slatko 😂Trenutno je poceo paziti na prehranu, a ja cu se poslje poroda nadam se dovest malo u red.
Leonie suoer za doabr pregled😘 bome curica lijepo napreduje ❤️
Baby girl 💜
Mene zgaravica danas ubija 🐲🐉🔥 Cijeli dan, sad cak i kad vidu popijem dize mi se vatra. Popila sam 3 reflustata vec dosad. Uf...
Mama mi dobila temp., nije visoka ali je boli glava, mislim da joj je to od iscrpljenosti i brige i svega oko mene i sad tijelo reagira.
Nadam se da ce sutra biti bolji dan a takodjer se nadam noci sa sto manje okretanja i bolova i pis pis...
Noc cure 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji