Za wc br. 2 uzmite mg sa sobom 😊
Meni danas kaos dan. Sa mamom, sa brazicem i sestricnom oko kuce od tate ma svasta. Toliko da sam i kontrakcije pocela opet imati. Bas uh.
Idem lec da pocnem brojati razmak. Mada nisu pravilne.
Laku noooc 🐞🌹🐞🌹
Hvala dana, ja se ipak uzdam da necemo prijeci 4 kg..
Kaktusice- i ja muku mucim s tim bolovima.. poslije ctga mi treba bas dugo da se dignem, uspravim i maknem s kreveta.
Drage krafnice 😘 samo da vas sve kratko pozdravim i cestitam na punim tjednima i uspjesnim pregledima
Ovih dana na forumu puno fine klope, cijeli menu..glavno jelo i deserti 😁 a onda i puno divnih trudnica, Zmya, Kaktusica, Trudy, Rose 😍 stvarno ste sve predivne
Posebne cestitke Rose na dobrom pregledu i nadam se da cete dogurati do svog novog cilja i vise uzivati u trudnoci sad zadnjih tjedana
Svim krafnicama u bolnici 😘😘😘 a mamicama koje su doma zelim puno mazenja i uzivanja u zajednickim trenucima, vjerujem da je svaki sada poseban 🥰 isto zelim i CurlySue da sto prije dodjete doma sa svojim momcicem i da vas nece ni zadesiti ove promjene u bolnici...a ni ova losa hrana 😅
💋
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Svea drage volje bi popila kavicu s tobom, ali ne smijem do kantine tj ne smijem napustati odjel. Nekom dr prilikom 😉
38+6
Vučica spomeni svakako na pregledu. Sretno ti bilo! Nadam se da će sve biti ok, a ako beba i odluči doći, neka, u terminu si i bit će sve super sigurno! 🙏🤞😊Potpisujem našeg Vrapčića🤗___
35+4
Hvala i tebi punooo 😘😘 javim se sutra poslije pregleda!
Mene zgaravica danas ubija 🐲🐉🔥 Cijeli dan, sad cak i kad vidu popijem dize mi se vatra. Popila sam 3 reflustata vec dosad. Uf…
Mama mi dobila temp., nije visoka ali je boli glava, mislim da joj je to od iscrpljenosti i brige i svega oko mene i sad tijelo reagira.
Nadam se da ce sutra biti bolji dan a takodjer se nadam noci sa sto manje okretanja i bolova i pis pis…
Noc cure 😘😘
Popodne povracala od zgaravice i ne popusta danas ni uz Reflustat 🙄🙄🙄 nadam se da ce mama biti do jutra super, dobar odmor i san!
Ja sam danas opwt bila aktivna pa sam prosetala 5 km 😀😀. Mislim da ne ova setnja spasava da se osjecam bolje a ne tromo i tesko. Jedva cekam i da jos malo ugrije pa se buckat u moru.
Danijela, daa meduostaim Ursofalk se koristi i za kolestazu u trudnoci. Najbolje je da navecer uzimas kapsule. Biti ce sve ok...bitno sad da su te pustili doma. Kad imas opet kontrole krvi?
Rose, cestitke na dobrom pregledu i izgledas odlicno 🥰🥰
Trbusi- ni ja ne razumijem nepristojnost vezano za komentiranje velicine trbuha...i jos mi je najjace kad netko upotrijebi za trudnixu izraz debela😅. Evo zivci mi skoce odma. Ja kako vidim u grupi, sve smo mi super i odlicno se drzimo!!! Posebno kad uzmemo u obzir da smo imale nikad videnu situaciju karantene i ograncenog izlaska iz kuce. Osim toga svi ti kilogrami odu...ako ne odmah sve na porodi, bebice to dojenjem sve posisaju 😀🤗
Curke,nisam se stigla javiti..
Jucer bila na kontroli u bolnici,dr.me zbog svrbeza poslala na obradu vezano za kolestazu..
Tamo mi napravili ctg,uzv i krvne pretrage i urin...bila sam jedno 6h tamo dok sve nije bilo gotovo..ctg sve mirno,uzv beba ima cca 2600g sve okei, nalazi krvi isto u redu jetrene probe i zicne kiseline hvala bogu..
No,urin sam morala davati 3 puta jer se nalazi nisu podudarali,tako da na kraju su zakljucili da imam previse proteina u urinu no to nije nista alarmantno za ostati u bolnici.
Kontrola za 2 tj.,tocnije 12.6.moram napraviti urinokulturu da se vidi sta se dogada..
Kod mene i dalje nesanica..vidim da ste vise manje dobro, curke u bolnici drz te se proci ce sve, a mamice cuvajte i mazite se sa svojim bebacima🥰🥰
Anja🌸🌸
Leonie drago mi je da je sve superrr, velika bebica🥰 ali i fulaju oni to
Elena hvala draga❤pisi kad stignes kako ste nam vi
Kaktusica jebemu i ta zgaravica, bas smeta, gadna je☹meni samo povremeno i nije strasno...nadam se da ce mamici brzo biti bolje
Fluffy hvalaaaa❤bravo, odlicno je biti aktivan, bolje se osjecas, brze prođe dan....a moreee🌊🌞ove god sumnjam ds cu ga bas puno vidjeti, mozda 9.mj ako bude lijep🤷♀️
💙
Curke,nisam se stigla javiti..
Jucer bila na kontroli u bolnici,dr.me zbog svrbeza poslala na obradu vezano za kolestazu..
Tamo mi napravili ctg,uzv i krvne pretrage i urin…bila sam jedno 6h tamo dok sve nije bilo gotovo..ctg sve mirno,uzv beba ima cca 2600g sve okei, nalazi krvi isto u redu jetrene probe i zicne kiseline hvala bogu..
No,urin sam morala davati 3 puta jer se nalazi nisu podudarali,tako da na kraju su zakljucili da imam previse proteina u urinu no to nije nista alarmantno za ostati u bolnici.
Kontrola za 2 tj.,tocnije 12.6.moram napraviti urinokulturu da se vidi sta se dogada..
Kod mene i dalje nesanica..vidim da ste vise manje dobro, curke u bolnici drz te se proci ce sve, a mamice cuvajte i mazite se sa svojim bebacima🥰🥰
Drago mi je da je sve dobro, da nije kolestaza., bebica lijepo napreduje🥰a kad kazu da proteini nisu problem, no stres
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji