Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    28. Svibanj 2020. 22:25

Za wc br. 2 uzmite mg sa sobom 😊
    Meni danas kaos dan. Sa mamom, sa brazicem i sestricnom oko kuce od tate ma svasta. Toliko da sam i kontrakcije pocela opet imati. Bas uh. 
    Idem lec da pocnem brojati razmak. Mada nisu pravilne. 
    Laku noooc 🐞🌹🐞🌹

Leonie90
    28. Svibanj 2020. 22:33

Hvala dana, ja se ipak uzdam da necemo prijeci 4 kg..
    Kaktusice- i ja muku mucim s tim bolovima.. poslije ctga mi treba bas dugo da se dignem, uspravim i maknem s kreveta.

elena26
    28. Svibanj 2020. 22:45

Drage krafnice 😘 samo da vas sve kratko pozdravim i cestitam na punim tjednima i uspjesnim pregledima
    Ovih dana na forumu puno fine klope, cijeli menu..glavno jelo i deserti 😁 a onda i puno divnih trudnica, Zmya, Kaktusica, Trudy, Rose 😍 stvarno ste sve predivne 
    Posebne cestitke Rose na dobrom pregledu i nadam se da cete dogurati do svog novog cilja i vise uzivati u trudnoci sad zadnjih tjedana
    Svim krafnicama u bolnici 😘😘😘 a mamicama koje su doma zelim puno mazenja i uzivanja u zajednickim trenucima, vjerujem da je svaki sada poseban 🥰 isto zelim i CurlySue da sto prije dodjete doma sa svojim momcicem i da vas nece ni zadesiti ove promjene u bolnici...a ni ova losa hrana 😅
    💋

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• BackInBlack
    28. Svibanj 2020. 22:57

Svea drage volje bi popila kavicu s tobom, ali ne smijem do kantine tj ne smijem napustati odjel. Nekom dr prilikom 😉

38+6

Vucica
    28. Svibanj 2020. 23:31

anav05

Vrapčić123

Vučica spomeni svakako na pregledu. Sretno ti bilo! Nadam se da će sve biti ok, a ako beba i odluči doći, neka, u terminu si i bit će sve super sigurno! 🙏🤞😊
    Potpisujem našeg Vrapčića🤗___
    35+4

Hvala i tebi punooo 😘😘 javim se sutra poslije pregleda! 

Vucica
    28. Svibanj 2020. 23:33

kaktusica

Mene zgaravica danas ubija 🐲🐉🔥 Cijeli dan, sad cak i kad vidu popijem dize mi se vatra. Popila sam 3 reflustata vec dosad. Uf…
    Mama mi dobila temp., nije visoka ali je boli glava, mislim da joj je to od iscrpljenosti i brige i svega oko mene i sad tijelo reagira.
    Nadam se da ce sutra biti bolji dan a takodjer se nadam noci sa sto manje okretanja i bolova i pis pis…
    Noc cure 😘😘

Popodne povracala od zgaravice i ne popusta danas ni uz Reflustat 🙄🙄🙄 nadam se da ce mama biti do jutra super, dobar odmor i san! 

Fluffy
    29. Svibanj 2020. 00:52

Ja sam danas opwt bila aktivna pa sam prosetala 5 km 😀😀. Mislim da ne ova setnja spasava da se osjecam bolje a ne tromo i tesko. Jedva cekam i da jos malo ugrije pa se buckat u moru. 
    Danijela, daa meduostaim Ursofalk se koristi i za kolestazu u trudnoci. Najbolje je da navecer uzimas kapsule. Biti ce sve ok...bitno sad da su te pustili doma. Kad imas opet kontrole krvi? 
    Rose, cestitke na dobrom pregledu i izgledas odlicno 🥰🥰 
    Trbusi- ni ja ne razumijem nepristojnost vezano za komentiranje velicine trbuha...i jos mi je najjace kad netko upotrijebi za trudnixu izraz debela😅. Evo zivci mi skoce odma. Ja kako vidim u grupi, sve smo mi super i odlicno se drzimo!!! Posebno kad uzmemo u obzir da smo imale nikad videnu situaciju karantene i ograncenog izlaska iz kuce. Osim toga svi ti kilogrami odu...ako ne odmah sve na porodi, bebice to dojenjem sve posisaju 😀🤗

tea1401
    29. Svibanj 2020. 03:06

Curke,nisam se stigla javiti..
    Jucer bila na kontroli u bolnici,dr.me zbog svrbeza poslala na obradu vezano za kolestazu..
    Tamo mi napravili ctg,uzv i krvne pretrage i urin...bila sam jedno 6h tamo dok sve nije bilo gotovo..ctg sve mirno,uzv beba ima cca 2600g sve okei, nalazi krvi isto u redu jetrene probe i zicne kiseline hvala bogu..
    No,urin sam morala davati 3 puta jer se nalazi nisu podudarali,tako da na kraju su zakljucili da imam previse proteina u urinu no to nije nista alarmantno za ostati u bolnici.
    Kontrola za 2 tj.,tocnije 12.6.moram napraviti urinokulturu da se vidi sta se dogada..
    Kod mene i dalje nesanica..vidim da ste vise manje dobro, curke u bolnici drz te se proci ce sve, a mamice cuvajte i mazite se sa svojim bebacima🥰🥰

Anja🌸🌸

Rose1
    29. Svibanj 2020. 06:05

Leonie drago mi je da je sve superrr, velika bebica🥰 ali i fulaju oni to
    Elena hvala draga❤pisi kad stignes kako ste nam vi
    Kaktusica jebemu i ta zgaravica, bas smeta, gadna je☹meni samo povremeno i nije strasno...nadam se da ce mamici brzo biti bolje
    Fluffy hvalaaaa❤bravo, odlicno je biti aktivan, bolje se osjecas, brze prođe dan....a moreee🌊🌞ove god sumnjam ds cu ga bas puno vidjeti, mozda 9.mj ako bude lijep🤷‍♀️

💙

Rose1
    29. Svibanj 2020. 06:08

tea1401

Curke,nisam se stigla javiti..
    Jucer bila na kontroli u bolnici,dr.me zbog svrbeza poslala na obradu vezano za kolestazu..
    Tamo mi napravili ctg,uzv i krvne pretrage i urin…bila sam jedno 6h tamo dok sve nije bilo gotovo..ctg sve mirno,uzv beba ima cca 2600g sve okei, nalazi krvi isto u redu jetrene probe i zicne kiseline hvala bogu..
    No,urin sam morala davati 3 puta jer se nalazi nisu podudarali,tako da na kraju su zakljucili da imam previse proteina u urinu no to nije nista alarmantno za ostati u bolnici.
    Kontrola za 2 tj.,tocnije 12.6.moram napraviti urinokulturu da se vidi sta se dogada..
    Kod mene i dalje nesanica..vidim da ste vise manje dobro, curke u bolnici drz te se proci ce sve, a mamice cuvajte i mazite se sa svojim bebacima🥰🥰

Drago mi je da je sve dobro, da nije kolestaza., bebica lijepo napreduje🥰a kad kazu da proteini nisu problem, no stres

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.