Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    29. Svibanj 2020. 06:10

Mrvicak, Svea, Pepili, Vucica sretnooo cure danas, cekamo lijepe vijesti
    Idem jos mslo spavati, od 4ipol se vrtim

💙

• indy34
    29. Svibanj 2020. 06:37

Dobro jutro svima ..mi smo morali da poranimo u 8 imamo taj razgovor za carski kako sta i valjda trebaju jos krv da vade i sta znam sta ce vise da rade uglavnom opasno se priblizava datum ..iskreno sad sam vec pomalo nervozna jel sad vec zaista brojimo sitno ...Svima koji pune nedelje i imaju danas preglede sretno ..neka beba sto duze u stomaku nek su sto vece ...zelim vam svima lijep dan ..pa se javim kasnije...😘

ena0206
    29. Svibanj 2020. 06:37

Dobro jutrooo krafnice.. Čestitke na punim tjednimaaa našim petkašicama.. 🎉🎉🎉
    Sretno na pregledima curke tko ima danas. 😘😘😘
    Tea super, bar nije kolestaza u pitanju. 😊 Drzim fige da i uk bude u redu. 

dana130
    29. Svibanj 2020. 07:50

Sretni puni tjedni Mrviča, Kaktusica, Elena, Avokado, Mokvica, Missy, Blacklioness 🎉🎊🍾🥰
    Tea, drago mi je da su ti nalazi dobri 😘
    Cure ja sinoc lako sam legla, cak sam nasl okej polozaj bez gnjecenja, i takocse jutros i ustala. Bez ijednog wc 💪 zato sam jutros 5 min piskila 😂
    Sretno svima na pregledima ❤️

Baby girl 💜

Trudy
    29. Svibanj 2020. 07:55

Dobro jutro curke 🍩
    Sretno petkasicama i curama na pregledima ☺️ Indy sretno na dogovoru 👍 
    Dana super za spavanje, a mogu mislit za pisanje 😁 ja sam sinoc oko 10 zaspala, tek se u 4.30 ustala piskit 😎 i onda nastavila do 7 😴 iako, mogla bi jos 😂
    Kaktusice grozno mi ta tvoja zgaravica zvuci, pogotovo sto ti nista ni ne pomogne bas. Mene povremeno zna uhvatit pa poludim 😕

29. Svibanj 2020. 07:56

Jutro curke. Sretni puni tjedni onima koje su petkom zajedno sa mnom 💖🎉🥳
    Sretno na pregledima. Moj je u 12 sati pa se javim nakon pregleda 😊 ❣️

29. Svibanj 2020. 08:03

Jutro..
    Mrvičak, Kaktusica, Elena, Avokado, Mokvica, Missy, Blacklioness sretni puni tjedni!
    Cure Nikita Mrvicak, Svea, Pepili, Vucica sretno na pregledima danas i javite nam se s dobrim vijestima!
    Rose trudy dana super izgledate cure i rose cestitam na odlicnom pregledu!
    Mislim da sam pocela imati kontrakcije, nisam to do sada osjecala ali trbuh se ukruti i izboci se tj krvga se pojavi na jednoj strani, je to to? 🤦‍♀️ 

Vucica
    29. Svibanj 2020. 08:08

Jutrooooo sretni puni tjedni i sretno na pregledima Mrvicak Svea Peppili i Indy na razgovoru!!
    Javim se poslije pregleda! 

Trancie
    29. Svibanj 2020. 08:09

Jutro krafnice bas ste se raspisale od mog zadnjeg komentiranja!!!
    Sretno petkasicama Mrvičak, Kaktusica, Elena, Mokvica, Missy, Blacklioness i ako jos koja ima!!!
    Sretano na pregledima danas 💗
    Curly bas mi je zao da vas tako muce.... drzi se,, valjda ste brzo kuci i sretan veliki 1. Mjesec lavicu malom!!!!!
    Rose, Trudy i Dana super izgledate!!!!
    Joooj ko je stavio rucak bolnicki .. ja se sjecam da nisam jela od 7 navecer pa.cijeli dan tek docekala u 7 veceru nakon poroda.   I dosla blitva i feta sira 🤦‍♀️muko moja 🤣🤣🤣
    Mada dok sam s malom lezala na pedijatriji je bilo cak i ok hrana ponekad... ali radile su i dostave hrane!
    Ko je neki sirup za probavu spominja? Meni se skroz prorijedila od kad pijem zeljezo... bas me muci...

Tonka341
    29. Svibanj 2020. 08:10

Dobro jutro :)
    Sretno na pregledima Svea, Mrvičak,Vučica i Pepili i javite nam kako je bilo ☺👶🏼💙❤. 
    I sretni puni tjedni Kaktusica, Mrvicak, Elena, Mokvica, Svokado, Missy, Blacklioness i ako ima jos tko 🥂🎉 🎉🎊

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.