Vucicatri put sam te krenula pisat 🤭 jao bolje kad se ne osvrcem poimence!
Hihi mislim na vas!! I sanjam rujansku kavicu u Zgu 🍰☕
Ma Dora draga kako ti uvijek imas za svakog rijec 😘😘😘😘😘
Dora draga, ti bas mislis na sve, bas si❤😇36.tj cilj...sli vec sad sam stvarno zadovoljna, a svaki tjedan je plus
Rio joj, mogu misliti sok, glavno da je sve ok...drago mi je sto si imala tako lijepo iskustvo u bolnici
Fenjer ma prestrasni su neki, a moj bas takav😤brat i tata npr.suprotnost. i ja mojeg ucila oko masine, ali kako sad mirujem, mama dođe pa se on opet samo hladi...moram mu sve poslikati i opet krivo
Kaktusica stvarno odlicno izgledas, uzivajteee
Pcelica odlicno🥳🥰drago mi je da je sve dobro
💙
Rio a luda maca i njoj se nesto zavrtilo 😅 dobro si se snasla
Kaktusica super izgledas!!!
.
Ja sam sve oprala od robe i posteljine, makar ta posteljina se ustvari sastoji od 2 plahte 😂 I vrecu za spavanje. Krevetic smo odavno sastavili namjestili madrac i prekrili plahtom da nejde prasina. Jedino jos nismo odlucili tko kad dolazi, mislim da cemo sve vidjet kad se beba rodi kako cu ja biti, hoce li decko biti dovoljna pomoc ili ce mama uletiti par dana.
Pcelice super za uspjesan pregled 🥰💞
Rose kako podnosis mirovanje, jel ti vec dojadilo? Jos malo pa si i ti tu negdje u terminu. Ja si razmisljam kakobi bilo divno da nam nas dr. bude na porodu. Ne znam zasto ali on mene tako lijepo smiri, sve mi u detalje kaze i pita imam li ja kakva pitanja. Jos jad mu je muz rekao da ga je vidio na djelu da je bas odlican i na carskom i vaginalnom bas mi zao da vise tamo ne radi...
Ja odoh za vikend kod moje bivse uciteljice ilti drugarice po krevetic. Rekla je da je kolijevka ali ipak je rijec o kreveticu tako da ce nam jedan biti doma a drugi kod mojih.
Pcelice super za uspjesan pregled 🥰💞
Rose kako podnosis mirovanje, jel ti vec dojadilo? Jos malo pa si i ti tu negdje u terminu. Ja si razmisljam kakobi bilo divno da nam nas dr. bude na porodu. Ne znam zasto ali on mene tako lijepo smiri, sve mi u detalje kaze i pita imam li ja kakva pitanja. Jos jad mu je muz rekao da ga je vidio na djelu da je bas odlican i na carskom i vaginalnom bas mi zao da vise tamo ne radi…
Ja odoh za vikend kod moje bivse uciteljice ilti drugarice po krevetic. Rekla je da je kolijevka ali ipak je rijec o kreveticu tako da ce nam jedan biti doma a drugi kod mojih.
Hvala na pitanju❤ ide dan po dan. Da ti iskreno kazem nije strasno, ali mi bude zao sto ne mogu u potpunosti uzivati u trudnoci,prosetati, ici po ducanima...a i drugi mi sve moraju raditi, ali sto cu. Ja sam njegs odmah pitala, radi li i jos povremeno i u bolnici, ali nazalost ne. Voljela bih da nam on bude, bila bih puno mirnija, ovako bas i nisam jer su mnogi doktori otisli pa malo brinem na koga cu naici
Sto god da dobijes, super...
💙
Rose svi dobri su otisli iz bolnice nazalost. A sto sr tice odlaska po ducanima, ni ja ne idem nikamo. Vidim da se u Toweru danas otvorio Pepco, ako budem mogla eventualno bi otisla za koja 3-4 tjedna. Ja sad setam dosta ali stvarno samo pomom kvartu i do mora, ni kavice ni centri...
.
Cure, ajde me uputite onako kao glupu koja nista ne razumije...
Dakle, ja trebam otvoriti rodiljni 10.6. Sve ce morati obaviti moj muz umjesto mene jer fizicki nisam dolje. Sto i kako, kojim redoslijedom? Kad mogu uzeti komplikacije za 6.mj. i sto mi onda jos treba od ginekologa? Trebam li od firme kakve papire? Please help 🆘️ Kad sam s malim bila bilo je ipak malo drugacije, izasla sam malo iz stosa.
I Fluffy pliz jedno pitanje za tebe, oprosti sto dosasjujem 🙈 Koju kremu protiv bolova mogu koristiti da malo namazem kukove i koljena navecer, placem koliko me bole... Znam da smijem ono ulje od magnezija ali da li je to previse obzirom da pijem 2 tablete dnevno od Solgara?
Pozdrav svima i cestitke na punim tjednima 🥰
Skupilo mi se dosta stranica pa da jrenem sa komentarima.
Danijela, najvaznije da se zna da je kolestaza pa ce te dr imati pod kontrolom i paziti da sve bude ok sa tobom i bebom. Samo hrabro! 💪
Mokvica salice su pravo umjetnicko djelo
Dora odlicno vi to hendlate, svaka vam čast, pogotovo sa dvojčekima. Ne zaboravi misliti na sebe, moras jesti i piti, treba ti snage 😘
Trudy neki ljudi su bas neobazrivi. Meni je nedavno susjeda rekla kako sam debela. Prvo sam joj onako nazivcirana rekla da je vrlo nepristojno od nje reci bilo kojoj trudnici da je debela a onda sam dodala da je istina da sam nabila, tada, 12kg u trudnoci i da na svojih 175cm smatram da 72kg nije pretjerana kilaza. Ahhh prvo me nazivcirala al onda sam bila bas sretna da sam joj rekla sto mislim😅.
Nosic, ja nemam dobro iskustvo sa ciscenjem nosa sa usisavacem samo zbog buke, pogotovo ako sam morala nocu cistiti. Onaj usni mi je odlican iako mi je na pocetku prije koristenja bilo odvratno da stavljam u usta jedan kraj dok je drugi u djetetovom nosu. Kad sam bila 100% uvjerena da je sve napravljeno na pametan nacin i da su moja usta sigurna od smrklji kupila sam ga i meni je odlican 🤭
Amneris izdrzi, vec je bolji tlak 👍
Black sve si dobro napisala, slazem se sa svime od rijeci do rijeci ☺️
Kaktusice bas si zgodna trudnica 😍
Pcelice super za dobar pregled
Oprostite ako sam nekog preskocila, puno sam bila u zaostatku ♥️
Cure meni se neugodno svaki puta ko padobranac javiti ali sta cu 🙈
Ja sam vam prosli cetvrtak otpustena iz bolnice i trebalo mi je da dodem k sebi i naspavam se a dokle ste mi toliko odmakle da nikako sustic vas....uspjela sam popratiti da nam je Lola rodila prvu terminsku bebu u grupi pa cestitam! 🤗🎉 i da su Dora, Avokado i Lina napokon doma sa svojim bebicama ☺, jesam jos nesto propustila?
Mi smo evo 4.put hospitalizirani, ovaj put zbog ctga koji u trudnickoj nije bio u redu a sad je dobar. Inace ako ne rodim do 39+6 bi trebala doci na indukciju a posto su me sad opet zadrzali vidjet cu dali ce nas pustiti na par dana doma..,muz se evo ispraksirao skroz u pakiranju torbe 🤭
Cestitam cure na punim tjednima! Joj sad je sve napetije u grupi 🤭🤭
Ante 💙 Maro 💙
Rose svi dobri su otisli iz bolnice nazalost. A sto sr tice odlaska po ducanima, ni ja ne idem nikamo. Vidim da se u Toweru danas otvorio Pepco, ako budem mogla eventualno bi otisla za koja 3-4 tjedna. Ja sad setam dosta ali stvarno samo pomom kvartu i do mora, ni kavice ni centri…
.
Cure, ajde me uputite onako kao glupu koja nista ne razumije…
Dakle, ja trebam otvoriti rodiljni 10.6. Sve ce morati obaviti moj muz umjesto mene jer fizicki nisam dolje. Sto i kako, kojim redoslijedom? Kad mogu uzeti komplikacije za 6.mj. i sto mi onda jos treba od ginekologa? Trebam li od firme kakve papire? Please help 🆘️ Kad sam s malim bila bilo je ipak malo drugacije, izasla sam malo iz stosa.
Ja ti ne znam za ovaj dio s kompl. jer nisam na njima bila, ali sam mailom otvorila porodiljni.
Trebalo mi je:
1. Obrazac Zahtjeva (mogu ti ga mailom poslati).
2. Doznaka dokt. o otvaranju porodiljnog.
3. Potvrda poslodavca o plaći zadnjih 6 mjeseci prije otvaranja porod. (Mislim da, ako si na kompl., onda prije otvaranja njih).
4. Slikala sam im s obe strane karticu tekućeg na koju ce ici uplata i osobnu iskaznicu.
I to je bilo ti, za dan, dva su mi se javili da je s datumom otvoren porodiljni.
E sad, vidim da cure pišu da negdje nešto drugo traže pa ti je najbolje telefonom provjeriti s nadležnim Hzzo-om što treba.
Držim fige🙂
___
35+4
Sortiraj odgovore
Najstariji