Svea hvala na updateu!
Ajde curke, bit ce to dobro, bolje i pod nadzorom u bolnici premda znam koliko je neugodno bit tamo nego doma pa se sekirat jel beba dobro, kad ce i sto bit i slicno! Mozete vi to!! :)
*
Ma vjerujem da ce bit puno lakse od subote, sad jos muz radi pa uleti koliko moze tijekom dana, preko noci je ukljucen stvarno ful! Oni jedu manje nego u bolnici pa sam malo zabrinuta je li do prilagodbe na novu okolinu ili anemija..za 2 tjedna imamo kontrolu.
Izdajam se par puta dnevno pa im to dam jer inace nema sanse znat koliko su pojeli, a to nam je trenutno najvaznija stvar na svijetu, znat koliko su i da su dovoljno pojeli..izmedju ih znam stavit na cicku malo za mazenje i utjehu, vise je drze u ustima, to ne racunam kao obrok jer je prekratko i premalo..
Ely, ja sam uzela izlozbena, realno, u koroni ih nitko nije ni gledao, a udziberila sam popust, sve se da skinut i oprat i prezadovoljna sam jer imamo kolica koja sam bas zeljela, a koja su definitivno preskupa bez popusta
Hvala svima na čestitkama sutra je i pregled pa ćemo i to riješiti. Mogu vam reći da počinjem biti jako nestrpljiva, čekamo još krevetić i komodu da mogu napokon srediti robicu i onda hoću bebu što prije da dođe
Danas na meniju - pita s jabukama, ne mogu vam opisati koliko mi se jede taj najobičniji kolač
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
I naravno čestitke ostalima na punim tjednima, a onima koji imaju preglede sretno!
Dora, znam da se ekstra brinete o bebicama, ali moraš brinuti i o sebi! Makar spomeni mužu da te svako toliko podsjeti za vodu i hranu.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ely, ja sam svoja kolica kupila nova kad je bila akcija od 15%, tako da mi na izložbena zvuči malo. Ali ako su to neka kolica na koja je rijetko akcija ili smatraš da neće više biti akcije dok ne dođe beba, a jako želiš baš njih, onda je i to dobar popust!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Jutro!! Cestitke na tjednima i sretno na pregledima 🤞🤞mi isto jos 2u1 nema pomaka... Sutra kontrola
Dora super ste se vi uhodali svaka cast ❤️❤️ mazite se i uzivajte a ti ne zaboravi na hranu i vodu!!
Rio joooj jos i pad... Mene toga najvise strah jer sam bas nespretna, samo nek je sve OK
Amneris Danijela nije lijepo kad moras biti u bolnici ali tamo ste i vi i bebaci najsigurniji. Drzite se!!
Jutro 🌞
Cestitam cetvrtkasicama
Njega bebe meni frendice savjetovale za pocetak imat u ladici spremnu fiziolosku, a ako mogu da kupim onu pumpicu koja ima cijev malu kroz koju mama povlaci zrak pa se to sve na kraju pretvori u zabavu, a ne u horor. Bebu kupati tek kad otpadne pupak. Oko njege pupka pitati sve sestru u rodilistu, jer sada ne znamo do zadnjeg hoce li to kazat u rodilistu ili ce doci par puta patronazna doma ili cemo sve morati same. Kod nas obicno se sve to bez problema pokazalo i u bolnici i doma, ali ova pandemija je sve poremetila. Najnuzniju kozmetiku u miru pripremiti i to je to. Sve ce krenut svojim tokom. Inhalator je odlican za roditelje i bebe kroz zimu. Ove probleme s nosicem su vecinom zimske bebe imale. Samo treba pratiti. Meni nema logike u forsiranju svaki dan, pa poremetit cu kompletne sinuse bebi a i ovako imamo alergicare u obitelji 🤔
Rio kako si ti i kako ti je mama? Uspijeva li se nositi sa gubitkom?😘
Kaktusica jeste na okupu napokon?🥰
Rose, Mrvičak koji su novi ciljevi? Jos cete vi i prenijet 🤭
Mokvica salice su ti divne!! 😍
Vrapcic kako ste mi Greta i ti?
Bebac jel mlatis cevap ili ste pustili Mikelea na miru 🙃
Mimoza bome ces ti prenijet od silne zelje da krene vec jednom hahah😬
Ena kakvo je stanje?💕 iscekujem da rodis da napokon saznamo spol hahaha 🤭
Indy tvoji momci se moraju strpit jos malo, ajmeee brzo ce to, jedva cekam da javis kakvi su 💙💙
Yvette jeste presli u svoj stan?
Pepili, Zmya, Iris, a sto vi cekate? 😋
Dana, Svea, Trancie, BlackLioness, BackInBlack, Trudy, Missy, Snoopy, Zvonkica, Ivcy, Daisy, Fluffy, Panda, Maaree, Marmar, Fenjer, Anav, Zuza, Polly, Pcelica, Eovyn, Zaraa, Mila, Maggy, Leonie, Mocho, Nikita i sve ostale koje nisam napisala jer mi mozak ne radi, mislim na vas i saljem puse! Budite mi dobro 😘😘
Vucica tri put sam te krenula pisat 🤭 jao bolje kad se ne osvrcem poimence!
Hihi mislim na vas!! I sanjam rujansku kavicu u Zgu 🍰☕
Jutro svima!
Čestitam curke na punim tjednima! 💞
Pepilli hvala na info, slikala sam si sve. 😘
Danijela sretno ti sa svim! 🤞
Eovyn, Dana hehe da, ja se uplašila da će beba ostati bez mozga. 🥴
Tea jel još svrbi? Koliko traje?
Trudy koja luda susjeda... 🙄🙄🙄
Ely mi imali 20% na nova novcata kolica. I pregledajte ih dobro. Ja bih tražila više na izložbena. 😬
Svea drago mi je da ste zadovoljni sa Guliverom, mi za sada dolje stavili ali lako dignemo. 👍
Dora draga uvijek mi je milo čuti te. Drago mi je da sve ide kako treba. Šaljem punoo Pusaa!
Dude: kupila dvije eto da ih imam... Pa ćemo vidjeti.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio kako si ti i kako ti je mama? Uspijeva li se nositi sa gubitkom?😘
Kaktusica jeste na okupu napokon?🥰
Rose, Mrvičak koji su novi ciljevi? Jos cete vi i prenijet 🤭
Mokvica salice su ti divne!! 😍
Vrapcic kako ste mi Greta i ti?
Bebac jel mlatis cevap ili ste pustili Mikelea na miru 🙃
Mimoza bome ces ti prenijet od silne zelje da krene vec jednom hahah😬
Ena kakvo je stanje?💕 iscekujem da rodis da napokon saznamo spol hahaha 🤭
Indy tvoji momci se moraju strpit jos malo, ajmeee brzo ce to, jedva cekam da javis kakvi su 💙💙
Yvette jeste presli u svoj stan?
Pepili, Zmya, Iris, a sto vi cekate? 😋
Dana, Svea, Trancie, BlackLioness, BackInBlack, Trudy, Missy, Snoopy, Zvonkica, Ivcy, Daisy, Fluffy, Panda, Maaree, Marmar, Fenjer, Anav, Zuza, Polly, Pcelica, Eovyn, Zaraa, Mila, Maggy, Leonie, Mocho, Nikita i sve ostale koje nisam napisala jer mi mozak ne radi, mislim na vas i saljem puse! Budite mi dobro 😘😘
Ma ja mislim da su naši dečki svi maze i ne da im se van....
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji