Viidm da ste oko punjenja torbe za rodilište.
Ja sam nosila: dva mala ručnika, jastučiće za grudi, dupli spavaćicu, grudnjak za dojenje, dvije čokoladice, sve za moju osobnu higijenu, chicho uloške
Za bebu mi apsolutno ništa nije trebalo. Sve što mi je falilo, a nije ništa, mogao je netko dobaciti taj dan kada sam rodila. Nemojte se bezveze natrpavati.
Ancy jel ne moras ti sad radit onaj IAT test senzibilizacije? Ja to moram sad u 28. tjednu. Mislim da cu to isto ici privatno.
A to jedno vadjenje krvi 400kn 🤦♀️
Ancy jel ne moras ti sad radit onaj IAT test senzibilizacije? Ja to moram sad u 28. tjednu. Mislim da cu to isto ici privatno.
A to jedno vadjenje krvi 400kn 🤦♀️
Nemam pojma nisam pitala gin a ona mi nije zadnji put spomenula. Pricale smo o OGTT-u jer sam to isla raditi. Sad za 2 tj idem na pregled pa cu vidjeti. A nadam se da to takoder mogu kod nje obaviti i da ne moram nigdje ici.
Jutro curke. Stanje u Zg... Hmm... S jedne strane kaos i praznjenje polica, s druge strane puno ljudi po vani 🤷♀️🙈 navodno ce od ovog tjedna uvest zatvaranje ducana, osim prehrane i ljekarni, ali postupno...
Netko je spominjao Podobnika... Pogledala sam njegov cjenik i po meni, puno preskup, a u slucaju bilo kakvih komplikacija salje u petrovu jer nema sve potrebno kod sebe, tako da... Ja jos uvijek razmisljam o Merkuru ili Sv. Duhu, a i sad ova situacija s koronom, ne znam sta ce bit s tecajevima. 🤔
Zato ja nikad ne bi isla privatno radjati, oni jednostavno nemaju svu opremu u slucaju komplikacije.
Jutro cure, ja isto moram vaditi IAT idući tjedan zbog rh-... obzirom da je prva trudnoća, pitat ću u srijedu na pregledu je li to obavezan nalaz, a ako je vjerojatno ću ići u Breyer (nadam se da nije više od cca 400kn) ili pričekati da vidim kakav je režim u Petrovoj nakon uvođenja ovih mjera.
Idem privatno na pregled, ali doktorica radi i u bolnici tako da me toga malo ipak strah.
Jutro curke. Stanje u Zg… Hmm… S jedne strane kaos i praznjenje polica, s druge strane puno ljudi po vani 🤷♀️🙈 navodno ce od ovog tjedna uvest zatvaranje ducana, osim prehrane i ljekarni, ali postupno…
Netko je spominjao Podobnika… Pogledala sam njegov cjenik i po meni, puno preskup, a u slucaju bilo kakvih komplikacija salje u petrovu jer nema sve potrebno kod sebe, tako da… Ja jos uvijek razmisljam o Merkuru ili Sv. Duhu, a i sad ova situacija s koronom, ne znam sta ce bit s tecajevima. 🤔
Da, ne znam ni ja sto ce biti sa tecajevima. Ja sam zadnji tj u 1 mj zvala da se zapisem za tecaj na SV.Duhu. bila sam uvjerena da cu dobiti termin u 2 ili 3 mj za tecaj, kad ono kaze meni zenska u 4 tek imamo slobodno
I sad se duboko nadam da ce se smiriti situacija do 14.4 kad bi trebali na tecaj na Sv.duhu.
Jutro curke. Stanje u Zg… Hmm… S jedne strane kaos i praznjenje polica, s druge strane puno ljudi po vani 🤷♀️🙈 navodno ce od ovog tjedna uvest zatvaranje ducana, osim prehrane i ljekarni, ali postupno…
Netko je spominjao Podobnika… Pogledala sam njegov cjenik i po meni, puno preskup, a u slucaju bilo kakvih komplikacija salje u petrovu jer nema sve potrebno kod sebe, tako da… Ja jos uvijek razmisljam o Merkuru ili Sv. Duhu, a i sad ova situacija s koronom, ne znam sta ce bit s tecajevima. 🤔
Sto se tice Podobnika, jako skup, nedavno je od prijateljice prijateljica tamo rodila na carski i jako zadovoljna. Tamo isla na potpomognutu pa i na porod...ali i ja sam cula da salju u bolnicu u slucaju komplikacija
💙
CurlySue, Ancy ja iskreno sumnjam da ce biti tecajevi u 4.mj...mene zvala patronazna i rekla da ce na viskovu(okolica Ri) biti 25.5., za Ri ona nema informacije
💙
Jutro curke ☺
Čitam vas cijelo vrijeme, ali rješavamo hrpu stvari oko nekih papira za stan, pa sad ova Korona. Sva sam van sebe…
Danas u 18h imam pregled privatno (nadam se da moj doktor nije s nikim rizičnim bio u kontaktu🙄)… i istovremeno jedva čekam vidjeti curku i uvjeriti se da je sve ok, posebno s onim mojim cerviksom 🤞
Javim se. ❤
Sretnooo!!!! Bit ce sve superrr🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji