Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2020. 21:38

Kaktusica nemam link jer sam radila po svom gustu. Ali napisati cu ti otprilike koliko sam cega stavila. Za biskvit 4 jaja, 4 zlice brasna, 4 zlice secera, 3 zlice kakaa, 1 prasak za pecivo i 4 zlice tople vode(na 180 c, 20 min peci i poslije obqvezno malo mlakog mlijeka po njemu jer bude suh). To je biskvit kao za onu tortu sta sam slikala jednom prilikom samo sam smanjila mjere za kolac. Bijela krema- 500 g mascarpone sira, otopila 2 bijele milke sa cca 50 ml slatkog vrhnja na pari i dodala siru. Iznad toga je pola vrecice sumskog voca sa medom i gustinom- to sam sve odokativno i gore oko 150 ml slatkog vrhnja sa par redova noisette milke i cokolade za kuhanje sve skupa oko 200 g, mozes dodati secer u prahu ako ti fali. Stvarno nije komplicirano.
    Nikita nazovi sutra doktoricu i reci sta je pa ce ti poslati ona u ljekarnu. Meni je nedavno rekla da ne dolazim zbog ovih virusa ako mi sta treba da joj se javim mailom. Izaci ce ti u susret sigurno .

Nikita206
    15. Ožujak 2020. 21:50

Probati ću Snoopy, hvala. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Leonie90
    15. Ožujak 2020. 21:53

Vrapcic i Mokvica jako ste zgodne trudnice 🥰
    Mrvicak drzi se, sto god da napisemo, strah ti nece otici, ali saljemo ti barem pozitivne misli i zagrljaje i nadamo se sve skupa da ce sve biti u redu.
    Dora mogu samo zamisljati kako ti je. Iskreno se nadam da ce te pustiti doma i da ces doma ipak biti bezbriznija.
    Zuza hvala ti na popisu, ja sam ga skrinsotala. 
    Meni gosti otisli oko 6, pospremila sve, okupala se i gledam TLZP usporedno dok citam zaostatke od jutra.

• Bebac24
    15. Ožujak 2020. 22:01

Dora4

Curke koje su pisale za robicu, hvala vam puno, screenshotala sam si neke postove pa kad krene shoppingiranje cu se valjda snac 😬 jao jel to znaci da meni treba po 40 bodija dugih rukava velicine 50? 🤣🙊🙉🙈 mislim da ce kod mene jedino cesce od mojih ciciki radit vesmasina i to pranje sa susenjem program jer ne znam tko i kako moze nasmagat tolike silne kolicine svega toga 🤐😯 vjerovatno necu ipak bas takve kolicine jer istina, frendice koje su rodile kazu da tu zbilja bude i 10ak presvlacenja dnevno (dakle 20ak kod mene), ali mislim da ide ljeto pa cu ipak radje stalno prat prat prat

Meni nije jasno cemu 10presvlacenja robe dnevno?! Nikad nisam presvlacila vise od 3-4x ma i to je bilo rijetko. Def 40komada je pre previse draga. Samo lagano. Lako dokupite nego da imas u startu previse

• indy34
    15. Ožujak 2020. 22:03

Žuža

Ipak sam odlucila da cu sutra naruciti sve da imam za prvu ruku pa kud puklo. Evo kaktusica
    kaze da zna klince rodjene u 29. tjednu, a ja ulazim u 29. tjedan u utorak tak da… Nije da zelimtak rano roditi, al neka se nadje.
    Indy od kozmetike sam si zapisala (neka netko dopuni ako sam zaboravila):
    1. onaj set sa skaricama, grickalicom, cesljem (ima na bazzar.hr sad od tomee tippee na snizenju)
    2. stapici za usi
    3. ocetisept (za pupak)
    4. sterilne gaze
    5. A derma za kupanje
    6. A derma za mazanje
    7. Fizioloska u spreju za nosic
    8. Pavloviceva mast (rade bas u ljekarnoj)
    9. Lola baby blazinice za guzu
    10. Pelene pampers pc
    11. Fizioloska obicna
    Mozda sam nesto izostavila, pa ak netko ima ideju neka doda 🙂

Mali i ja smo danas u 12 izasli pljeskati na balkon. Nije bio kod nas bas odaziv. Al kad sam kasnije gledala kak su ljudi pljeskali totalno mi se plakalo i morala sam prekinuti gledanje jer da sam pocela plakat ne znam kako bi se zaustavila. Neka nam dragi Bog pomogne u ovakvim trenucima 🙏

Hvala ti mnogo .memorisala sam sebi ,ja bi jedino dodala ovde svi kod nas preporucuju Bademovo ulje dase samo sa njim maze beba na samom pocetku ,al opet to je zaista samo stvar svakog od nas zasto ce sad dase ko odluci ,svakako ovaj spisak ima dosta logike 

• Bebac24
    15. Ožujak 2020. 22:03

mrvičak

Rose1

Ivcy1306

Curke drage, evo trebam savjet. Kupovati stvari za rodiliste sad ili ne??
    Razmisljam da ja jos nemam puno vremena. Nalaz mi je takav kakav je, otvaram se, rekao mi sam gin da probamo izdrzati do 36.tjedna i bit ce super., racunam da do tad imam jos 11tjedana. Situacija sa koronom je sve gora, prijateljica mi salje slike da je jedva nasla krenu za guzu za maloga. Ko zna kako ce se odvijat situacija dalje. U cetvrtak mi je prilika ako uopce uspijem ista naci. Pomagajte!

Ne znam sto bih ti rekla, ja jos necu kupovati, ali mozda da si kupis koju sitnicu…
    Bas mi je danas opet muka od svega i place mi se od cijele situacije…umjesto da uzivamo u trudnoci mi imamo same stresove☹ nadam se da ce se situacija cim prije smiriti

Ja sam sada gledala video u kojem Talijan kreće s pjesmom Gloria od Umberta Tozzija i cijeli blok mu se pridružuje. Nakon deset sekundi sam tako plakala. Nisu to samo trudnički hormoni već svjesnost da svakodnevicu uzimamo zdravo za gotovo dok ne dođe nešto na što ne možemo utjecati. 😪

Ja sam danas tako plakala kad sam vidila kako nonici ispod terase cestitaju unuci rodjendan 😭😭😭

Rose1
    15. Ožujak 2020. 22:05

Nikita206

Meni se oko upalilo, baš mi je to trebalo… A glupe kapi za oči ne daju bez recepta i kao trebala bi ići kod doktorice… Ufff, postoji neki prirodni lijek za to?

Probaj zvati doktoricu ili nekoga zamoli da ode do nje..

💙

• CurlySue
    15. Ožujak 2020. 22:08

Dora, ne brini za nalaz, sve sto je u urinokulturi nize od 10'3 je ok, ne treba nikakve terapije, vec samo puno vode da izade iz mjehura van tak da nema straha i ako ne pise sterilno 😉
    Laka vam noc 😊

Dora4
    15. Ožujak 2020. 22:11

CurlySue

Dora, ne brini za nalaz, sve sto je u urinokulturi nize od 10'3 je ok, ne treba nikakve terapije, vec samo puno vode da izade iz mjehura van tak da nema straha i ako ne pise sterilno 😉
    Laka vam noc 😊

Jaooo hvala ti na ovome, skicnula sam da je 10`2, ali mi to nije nista znacilo i zato sam se zabrinula zasto ne pise sterilno 😘😘

• Bebac24
    15. Ožujak 2020. 22:12

Mrvicak zao mi je za situaciju koja te zadesila ali vjerujem da ce sve biti u redu. 
    Dora joj mogu samo zamisliti kako ti je sad tamo. 
    Sad nitko nije pametan di je siguran. 
    Ja sam bas muzu jucer ocitala bukvicu da sta ja imam od tog da sam 24/24 kuci kad on klati okolo.
    Malo kod ovog, onog i moze pokupiti bez pardona.
    Ja sam malog so godinu dana kupala samo u vodi sa bademovim i tako cu i sad. Nikad koristili kreme za guze, nikakva mlijeka, ulja poslije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.