Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2020. 23:26

Kaktusica ma nema na cemu, kolac je bas taman nit pretezak nit presladak, i to sumsko mu da kiselkastu notu 👌
    Ja sam sinoc radila one tvoje tikvice s parmezanom i grckim jogurtom, super su..i naravno uz to sam morala pojesti topli sa sirom i majonezom da izbalansiram zdravo i nezdravo. 
    Cure hvala na popisima, sve screenshotam dobro ce mi doci..
    Odoh u krpe..laka noc svima!

Žuža
    16. Ožujak 2020. 05:48

mimoza to mi je na drugom popisu- onom za mene, sto meni treba kao za bolnicu od veceih stvari 🙂 Napravila sam si kategorije da mi bude lakse pratit. Tako bih na tvoj popis onda jos dodala jednokratne mrezaste gacice i spavacice za dojenje. 
    Moj mali je toliko kasljao da me probudio i naravno da ne mogu sad zaspati i da samo citam vijesti. Sutra idem na pregled i toliko sam sretna da vam ne mogu reci. Napokon cu vidjeti sto je s tom posteljicom i moci cu ce psihicki pripremati za porod. Jel ide koja definitivno kod Podobnika? Jeste mu se vec javile?
     E dobro jutro svima :)

Dora4
    16. Ožujak 2020. 05:54

kaktusica

Dora jesu li izolirali bakteriju ili je samo pisalo 10 na 2? Uvijek ih ima u urinokulturi, to ti nije veliki postotak, samo nastavi s vodom, ako mozes do brusnice pij i nju, bitno je da se sto cesce izmokravas i da su ti gacice stalno suhe jer bakterije vole vlagu, zato izbjegavam dnevne uloske.

Samo to, ispod toga pise Fiziolosla flora vanjskog usca uretre. Misljenje: Uzorak ponoviti po klinickoj procjen.
    Zato ja nisam skroz sigurno da je to u redu, a ovdje sam se svega naslusala da te bakterije oce bas velika sranja napravit i zato se bojim.
    Je, muz mi je dobio ciklu za zeljezo i bursnicu(sve iz dma ono jako koncentritano)  za urin, ali u srijedu ostajem bez zaliha.
    Uloske moram i mijenjam koliko cesto mogu jer nemam dovoljno gaca (a uskoro ni ulozaka) 😬🙈🙈🙈🙈
    Ah, vidjet cemo sto dr kaze i kako ce se odvijat sad cijela situacija s ovom izolazijom i koronom..

Dora4
    16. Ožujak 2020. 05:56

Dobro jutro i da vam  nista ne pokvari ovaj dan 
    Cestitam svima koje pune tjedan 🥳🥳🥳🥳🥳
    Sretno na pregledima tko ima i javljajte nam lijepe vijesti 🥰🤰🏼🤰🥰

Dora4
    16. Ožujak 2020. 05:58

Zuza ne idem kod njega, pliz ako ces imat vremena i volje, slobodno natipkaj pa posalji i taj drugi popis i svaki koji imas, za nas koje nemamo  nista ni kupljeno nit znamo sto treba 🤐😘
    Mimoza tvoj sam sad screenshotala 🤭

klupko_srece
    16. Ožujak 2020. 06:34

Dobro jutro. 
    Danas popodne pregled.... 
    Ušli u 17 tt.
    Srce kuca, strah, isčekivanje.... Ufffff 

Dora4
    16. Ožujak 2020. 06:38

Slatke brige bit ce sve u redu, sretno draga i cestitam na zaokruzenom tjednu 

Dora4
    16. Ožujak 2020. 06:39

Kaktusica hvala na iskustvu za duplice rodjene u 29.om tjednu, bas me ohrabri kad cujem da je sve u redu i da su zdravi 🤩😊😘

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 06:49

Kaktusicr znam da je kod dore sve x2 bas oz tog razloga mi je bzvz da zrna kupuje 40pari robice po br jer rijetko tko presvlaci baaas toliko puta. Moj je imao bavarine skoro od prvog dana tako da je lakse to mjenjati nego robicu.
    Zato joj je i bolje da nadokupi kad vidi kakvi su bebaci, dali ce bljuckati ili ne. Moj je 2x bljucnuo mozda.
    Dok evo druga mala od kunjade bas ima reflux. Sas kako ima 5mj je to bolje al na pocetku je uvijek bacala vani u mlazovima.
    Moj isto nikad crvenu guzu nije imao, svako presvlacenje je bilo pranje sa blazinicom i toplom vodom, bez vlaznih. Imali smo malu kutiju sudokrem bas ako bi se sta desilo, al nismo je koristili na kraju.
    Isto tako kupanje svaka 2 dana kosica 1x na tj. Ali bio je zimska. Sad po ljeti ce bit kupanac svaki dan vj u 7-8-9mj

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 06:51

Kod nas a je sve zatvoreno samo trgovine nr i apoteke rade. Tj i trgovine robom sta mi je apsurd.
    Saljem sad muza po pekac u lidl, i nek obavi jos malo speze pa smo opet na miru bar tj dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.