Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    15. Ožujak 2020. 20:36

Snoopy jaooo kako mi sline cure!
    Cure moje drage, gladna sam ko zvijer, nepodnosljivo, imam prave pravcate napadaje gladi koje nemam cime zadovoljit! 🙈
    Mokvica bas ti je sladak trbuscic 🥰
    Kaktusica onda mozda draga zbilja najbolje cim prije se izorganizirat i isplanirat jer ce bit sve teze kako trudnoca odmice..
    Ancy ne znam bas da ce se odrzat tecaj, bolnica je strogo zatvorena za posjete, jos prosli tjedan su tate mogli sudjelovat na porodima, sad vise ne..ja se tjesim da ima jos vremena do nasih termina i da ce mozda pustat i da se stvari vrate koliko toliko u normalu..
    Nalazi urinokulture i briseva su stigli, vizitni dezurni kaze da su dobri, da nema bakterija, al nisam vidjela da bas pise STERILNO, valjda je to sve u redu..ne znam hoce li sutra biti mog dr. tu da s njim vidim. Iskreno, sa svim ovim novim momentima oko korone i svega, vise se ne osjecam sigurnije i zasticenije u bolnici jer realno nas 30ak dijeli 3 skoljke i 3 tusa, spremacice, servirke, sestre i doktori uredno izlaze i dolaze do bolnice javnim prijevozom i ne znam s kim su sve u kontaktu..eto, cijeli vikend vrtim sto je pametnije i znate da sam rekla da bi ovaj put htjela ostat do poroda ovdje bez obzira na sanitarne i higijenske uvjete, medjutim ovaj kaos sa koronom uzima previse maha i sad mi se cini da bi mi bilo bolje doma i da muz uzme radit od doma 2 tjedna ako uspije dogovorit..kako ide dan, ma sta dan, sati, tako sam sve zabrinutija 😬

Dora4
    15. Ožujak 2020. 20:40

Ivcy ne znam sto bih ti predlozila draga, s jedne strane najradje bi veceras narucila sve, a s druge do cetvrtka sam brinula oko svoje individualne situacije i jako sam pod stresom, a sad je to jos 800x gore jer je na globalnoj razini neizvjesnot nevidjena i kako raste strah od tjedana pred nama u smislu bolnice, hrane, pretraga, pregleda i opcenito organizacije tako naravno raste i strah hoce li sve biti u redu i jos vise se bojim ista kupovat 
    Pas Misa koji nevjerovatan splet zivotnih okolnosti...sve sam misla da je moguce, ali globalna pandemija u trenutku kad sam van sebe od privatne situacije, e to ni baba vanga nije predvidjela 🤣

Rose1
    15. Ožujak 2020. 20:46

Mokvica hvalaaa❤presladak trbuscic, sve fit trudnice 😉
    Snoopy predobro izgleda, njam😊
    Dora superrr za nalaze🎉😊
    Joj draga, vjerujem da se ne osjecas presigurno, puno vas je tamo, ali iskreno se nadam da ce sve biti dobro...cesto te se sjetim i bas mislim kako nije lako pogotovo sada biti tamo,drz mi se❤

💙

15. Ožujak 2020. 20:52

Dora dizem dron samo da ga posudim i saljem komad. Mogu mislit kako ti je s prehranom, ono sto sam uspjela procitati ta mizerija koju dobivate je uzas. Ja do 11 h 3 puta doruckujem. A di je ostatak dana. 
    Sta se urinokulture tice ne vjerujwm da bi ti rekao tako da nije sterilna, i ja sam mojoj poslala mail u petak da li je stigao nalaz samo je rekla da je dobar. To mi je dovoljno.
    A za higijenu i sigurnost u bolnici ne znam sta da ti kazem..mislim da trenutno nigdje nismo sigurni kako je krenulo..probaj biti sto pozitivnija kao do sada 😊 nema druge..

Dora4
    15. Ožujak 2020. 21:10

Zbilja nema druge..cuvajte mi se curke drage! 🤰
    Idem spavat da sto prije prodje jos jedan dan..
    Cmok svima od nas troje 😘😘😘

kaktusica
    15. Ožujak 2020. 21:11

Mokvice preslatka si i blazeni osmjeh na licu, bas slatka ko secerko 😍😘
    Snoopy njam njam, super izgleda, jel to nesto komplicirano za napraviti? Ako ti se da moze receptic? ☺️
    Dora nas tako, cekamo tu trudnocu ko ozebli sunce i onda se dogodi kad cijeli svijet stane... pa u 3 PM eto tako! Al kaze meni neki dan susjeda, to su najjaca djeca 💪💪

Nikita206
    15. Ožujak 2020. 21:17

Meni se oko upalilo, baš mi je to trebalo... A glupe kapi za oči ne daju bez recepta i kao trebala bi ići kod doktorice... Ufff, postoji neki prirodni lijek za to? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 21:21

Mokvica hvala ti. 🥰 Uf trbuh je baš pošteno narastao zadnjih mjesec dana, prešišala sam curku s trbuhom koja je isti dan išla na transfer kao i ja... U početku njezin bio dosta veći, a sad moj ogroman, a njezin manji 😂 I ti prekraso izgledaš, baš si lijepo vitka i zgodna ❤️ I lijepi trbuščić 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    15. Ožujak 2020. 21:28

Ipak sam odlucila da cu sutra naruciti sve da imam za prvu ruku pa kud puklo. Evo kaktusica
    kaze da zna klince rodjene u 29. tjednu, a ja ulazim u 29. tjedan u utorak tak da... Nije da zelimtak rano roditi, al neka se nadje.
    Indy od kozmetike sam si zapisala (neka netko dopuni ako sam zaboravila):
    1. onaj set sa skaricama, grickalicom, cesljem (ima na bazzar.hr sad od tomee tippee na snizenju)
    2. stapici za usi
    3. ocetisept (za pupak)
    4. sterilne gaze
    5. A derma za kupanje 
    6. A derma za mazanje
    7. Fizioloska u spreju za nosic
    8. Pavloviceva mast (rade bas u ljekarnoj)
    9. Lola baby blazinice za guzu
    10. Pelene pampers pc
    11. Fizioloska obicna
    Mozda sam nesto izostavila, pa ak netko ima ideju neka doda 🙂

Mali i ja smo danas u 12 izasli pljeskati na balkon. Nije bio kod nas bas odaziv. Al kad sam kasnije gledala kak su ljudi pljeskali totalno mi se plakalo i morala sam prekinuti gledanje jer da sam pocela plakat ne znam kako bi se zaustavila. Neka nam dragi Bog pomogne u ovakvim trenucima 🙏

Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 21:37

Snoopy hvala ti 😘 Kolač izgleda strašno primamljivo 😋😋😋
    Dora draga potpuno razumijem tvoj strah dok boraviš u bolnici, što se tiče sigurnosti i higijene svakako ti je bolje biti doma... Ja vjerujem da neće dozvoliti da se tako lako u bolnice uvuče virus iako kada pogledamo situaciju KB Dubrava nije baš bajno... Ma uopće ne mogu vjerovati da razgovaramo o virusu, kao u nekom hororcu / sf filmu!? Pa što se događa s ovim svijetom!?  To što Kaktusica kaže čekamo tu trudnoću ko ozeblo sunce i onda svijetom zavlada neki misterioznim i ubojiti virus!?!? Pa stvarno ne može čovjek vjerovati... Trebamo se sve pokušati smiriti koliko možemo jer stres nam stvarno šteti, paziti se i to je sve što možemo... A bebe su naše jake i snažne 🙏🤞🥰
    Laku noć drage moje 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.