ivcy - super što tvoj stoji na mjestu, očito pomaže mirovanje... mirovati ću i ja, nadam se da se neće dalje smanjivati...
Inače, zaboravila sam napisati.. Baš sam se na pregledu sjetila naše Ene koja nikako da sazna točan spol bebe.
I moja curka se baš neda pokazvati, i budući da je njihov tata jako nestrpljiv i idući tjedan će im ići kupiti sve što im treba (solo, ja ću samo navigirati preko telefona) zamolila sam dr. da ju opet pogleda što bolje može da znamo sigurno..
Ovi moji se baš ne vole gledati, svako je sa jedne strane pupka i okrenuli su doktoru leđa i neće se okrenuti..Doktor je curku pokušao malo gurnuti da se okrene i nikako se neće.. i onda je gurnio dečka i on se naljutio i počeo lupati nogicama tako da je očito i nju probudio pa se malo okrenula da ju može škicnuti.
Eto, kaže dr. da je curka, tako da im tata može u nabavku inače, rastopio se kad ih je vidio nakon 14 tjedana, već vidim da će biti oboje tatine maze
30.07.🥰🥰
Pozdrav svima! Nisam vas stigla citati, bila sam na pregledu. Ugl sa bebom, protocima, posteljicom i plodnom vodom je sve ok, bebina tezina procijenjena na 3300 s tim da mi je napomenula da to moze varirati cca 300gr gore dolje. Ono sto ju zabrinjava je jako stanjen rez na maternici od prijasnja 2 carska, tako da imam zakazan porod 02.06.,iduci utorak. Moram mirovati i kaze ako kontrakcije budu cesce odmah moram u rodiliste da ne dođe do rupture.
Nazalost muz samnom u salu nece moci, jedino nakon poroda dozvolit ce mu da vidi bebu i mene. Posjete tijekom boravka u rodilistu nisu dozvoljene.
Eto toliko od mene za sada, ne smijem mrdati iz Zg, moram odmarati sto vise i nadati se da izdrzim jos tjedan dana 💪
Jutro curke!Curke doktor mi sinoć odgovorio na mail u 22.30 i samo rekao da mirujem. Malo mi je lakše kada nije takvu paniku digao, inače bi mi valjda rekao da dođem prije zakazanog pregleda, no sjetila sam se naknadno da idiot nisam napisala da zadnjih dana osjećam i te blage menstrualne bolove uz ove bh… Tako da čekam neko razumno vrijeme i zovem ordinaciju, nadam se da rade, a ne bih se iznenadila da ne rade u ovom ludilu i da je on u bolnici non stop. Inače sam naručena 30.3. pa ću ih pitati ima li potrebe da dođem i ranije na pregled. I ja ne znam sad što znači to mirovanje? Samo wc i krevet ili mogu malo raduckati po kuhinji recimo!? I da kontrakcije nisu stale, cijelu noć kod okretaja s boka na bok sam osjetila tvrdoću trbuha i teško sam se okretala. Tako da ću današnji dan provesti u krevetu. I evo ima ih i jutros ali kao blaže. Nadam se da se smiruju.
Zmyadraga sretno vam bilo i nadam se da ćete stići i da će biti sve ok. 😘
Vučicamogle bi to biti bh po opisu. Tako se ja baš teško okrećem u krevetu koliko mi se stisne / stegne trbuh i nisu ugodne baš.
Doradraga nadam se da si ok i da se primirilo to dolje, ti bolovi što si imala.
Rose, Mala i mene frka tih vodenih kozica.😳
Vrapčić, sry ja ovo tek sada vidim. Moje kontrakcije i dalje traju, tako sam opet danas zvala dr jer mi je rekla da se slučajno ne ustručava. Kaže mi da sma sada u tjednima kada su one normalne i moguće dae sada već utjecati na otvaranje, ali dok nisu pravilne da ne moram dolaziti jer sam 29.5.na pregledu. Jesi ti danas ok?
Beba se možda nagurava pa ih potiče. To su ti sigurno bh. Meni isto znaju doći na okretanje. Ptije su stizale kada bih legla na leđa, a sada pri okretanju.
Rio super izgledas!
Pepilli cestitke na super pregledu..jos malo..
Bila na pregledu, odradila ctg i to krace jer je jedna jos cekala a svi u strci zbog korone. Doktorica me pregledala vaginalno brzinski pogledala pod mikroskop rekla sve ok, prstima leteci pogledala dali sam zatvorena,nije rekla ni rijeci. Pitala sam je za taj pritisak jer vec duze vrijeme me bas boli kada duze stojim i uz to donji dio ledja nije mi nista odgovorila. Inace nije neka pricljiva ali bar bi odgovorila i uvijek objasnila kada te nesto zanima. Bez ultrazvuka i narucena krajem 6 mjeseca. Ako smo razmjenile 5 recenica. Ako. Ja sad neznam sta je s posteljicom, dali se digla ili nije. I eto prvi put dosla ljuta i razocarana. Svjesna sam da nije svima dan, ali ja dan pregleda iscekujem kao i sve vi kao ozeblo sunce i eto tako.. u medjuvremenu su mi dosli paketi i krevetic iz ikee pa me to malo oraspolozilo. Pas vec drugi dan na infuziji i inekcijama, ja ne spavam nikako opet sam od 3 budna.. Evo sad sam se malo ispucala idemo dalje 😄
Nikita hvala ti 😘
A joj, kakav dan.
Zao mi je kad citam ovako nesto, moja je doktorica stvarno uvijek raspoložena, divna osoba.
Valjda i njima tako dodje dan, zao mi je da si naletila. Svejedeno, rečenica, dvije je nista ne kosta, a ti bi bila smirena.
Još i pas.
Barem Ikea😊
Nadam se da ce sve brzo proci, od sutra je novi dan😁
___
35+2
Pozdrav svima! Nisam vas stigla citati, bila sam na pregledu. Ugl sa bebom, protocima, posteljicom i plodnom vodom je sve ok, bebina tezina procijenjena na 3300 s tim da mi je napomenula da to moze varirati cca 300gr gore dolje. Ono sto ju zabrinjava je jako stanjen rez na maternici od prijasnja 2 carska, tako da imam zakazan porod 02.06.,iduci utorak. Moram mirovati i kaze ako kontrakcije budu cesce odmah moram u rodiliste da ne dođe do rupture.
Nazalost muz samnom u salu nece moci, jedino nakon poroda dozvolit ce mu da vidi bebu i mene. Posjete tijekom boravka u rodilistu nisu dozvoljene.
Eto toliko od mene za sada, ne smijem mrdati iz Zg, moram odmarati sto vise i nadati se da izdrzim jos tjedan dana 💪
Mila, stiže ti beba na moj rođendan, i mogu ti reći da će biti jako dobra beba sretno, da sve prođe kako treba!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Milaaa, draga, sretno pa za tjedan danaeš mazit svoju mrvicu💖
Yvette, kako i ti danas?
Dora i ostale mamice?
Glavno da je bebica dobro,miruj i sigurna sam da ces izdrzati jos tjedan dan, za cas ce to proci, a ti ces u rukama imati bebicu❤sretnooo
💙
Wow, za tjedan dana se mazite. I bas mi je lijep datum.
Čuvaj se do tada i da sve najbolje prođe😊😘
___
35+2
Sortiraj odgovore
Najstariji