Bok curke, imam zaostatka 20ak stranica za iščitati 🙈 no samo sam Vas htjela pozdraviti i javiti da sam s pregleda. Sve je ok, dečko je na 1400g, ja zatvorena, sve štima.
S hemićima muku mučim, nisu mi pomogli preparati s preporukom, rekao mi je ginić da uzmem Faktu mast nadam se da će pomoći.
Pokupila sam i nalaz senzibilizacije (A- sam), nema antitijela i rekao je da je to to, neću morati opet to vaditi. A ni drugih nekih pretraga nema na vidiku 😅
Sljedeći pregled je 23.6. Svim svojim utorkašicama čestitam pune tjedne!! ♥️🥰🌻
Odlicno za pregled, decko lijepo napreduje💙
Nadam se da ce kremica pomoci za heneroide🙏
💙
Ajme koliko dobrih pregleda i velikih beba!
Moj nije prošao baš ok jer mi je odjednom izmjeren visoki tlak. Prije pregleda 140/90 pa su zaključili da sam uzbuđena i da ćemo poslije pregleda izmjeriti opet. Vaginalni pregled mi je bio baš neugodan i bolan tako da mi je nakon toga tlak bio 155/95😥 proteini u urinu 3 plusa..sutra moram u bolnicu da to prochekiramo i možda me hospitaliziraju. Dosad tlak bio uvijek savršen, prije tri tjedna 110/65. 🤷♀️
S bebom hvala Bogu sve dobro, plodne vode dovoljno, ona je spremna ko puška, jaaaako nisko glavicom dolje.
Cerviks zatvoren, ali vrlo kratak, 1,5 cm. Doktor mi predviđa porod u 38., 39. tjednu.
Vidjet ćemo što kažu sutra u bolnici.
Glavno da je beba dobro🥰
Joj, jebemu i tlak i mokracu, ali nek te pregledaju u bolnici pa ce oni znati sto treba...
💙
Zmya 😂😂😂 ti se ne javljaj mi smo 2 mj pauze imali, moramo bar malo nadoknadit prije novog susnog razdoblja 🤞🤞
E za boluckanje dok sam tamo sjedila i cekala bas mi bilo nekako kuckanje sijevanje oko rodnice, mislila sam krece dobro da sam u bolnici a ono nis
Amneris kod mene ti je neki like a virgin osjecaj nakon suse 😅
Snoopy zao mi je zbog takvog ptegleda, kao sto kazes, jedva cekas taj pregled i onda niau u stanju reci 2 rijeci. Idioti 😡
Keks uf, sto je to 😁😆 U prvoj trudnoci doslocve do zadnjeg dana, malo onako s boka ali lijepo je bilo. A sad... nismo od 11.mj. zbog krvarenja, riganja i BHSB 😔 Zaboravila sam i kako K izgleda 🤭
Amneris meni na svakom pregledu bude povisen tlak, ide i do 150/100 a doma bude super, cak i nizi pa moram malo i slanog i kave.. Probaj doma kontrolirati svaki dan po 3 puta.
Koliko danas dobrih pregleda, cestitam zenske, a i na dobrim nalazima.
Amnerisbemu za tlak, al bitno da je bebica dobro, znas kako sr nama trudnjacama sve zna posemerit kad treba i kad ne treba.
Snoopynadam se da ce pvt iskustvo biti bolje, nemoj se uznemiravati.
Jel nam Lina vec sa bebicom kuci sigurno? Curly, Dora, lola, Avokado tako crmo i mi ostale kad rodimo, vjerojatno svake prijestupne na forum hehe. Samo vi uzivajte sa vasim krafnicama! 🥰
Pepiliti si ko zmaj rekla sam ti ja, kako ti pises i neku vibru saljes, bas mi se cini da ces se porodit ko od sale :)
Mene sad popodne dva puta nesto ostro presjeklo oko/iznad jajnika, a nije me mali lupnio. Bas sam se scimala. Isto tako ko da me u vrhu rodnice nesto bolucka na momente, sijeva malo pomalo. Tu i tamo grcevi, htjela radit jogu al evo sam zalegla necu se nos ic dodatno istezat, nek prodje pa da mogu naribat jabuke za strudle.
Jel kojoj od vas tako nesto znalo sijevnit il zabolit?
Vucice blago tebi😂 mi se pohvatamo ovako malo jedan drugog s vremena na vrijeme al mislim da nisam 15 dana K osjetila 🙈😂
Danas cu ga ha zamolit za kontrolu jesam dobro izdepsana 😁
Ja sam nekoliko puta pisala da sam osjecala to bockanje, sijevanje...ne znam kako to nazvati🤷♀️prije par dan osjetila i jos nekiliko puta kroz trudnocu
💙
Haha Snoopy, nadam se da će taj dan svima nešto lijepo donijeti
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Zmyo ,iz tvojih usta u Božje uši . I ja se nadam brzom porodu, samo da se ne porodim doma 😂😂
Jao djevojke, kad dođete u sigurne tjedne družite se s kobasama ,ćevapima i šišćevapima koliko god vam se bude dalo i htjelo. Meni je sad žao što nisam više zadnja dva tri tjedna , rekao je muž sad ništa ,neće udarati malog u glavu kad nema više prepreke( cerviksa) . A meni se skače ,baš mi se skače (,malo da citiram Mort).
E da samo pitam ,mame koje piju malinu ,osjetite li napetost u grudima, meni se čini da malo potiče proizvodnju mlijeka pa osjetim kao da to sve nešto buja....
Sluzni čep opet nisam skužila kad je ispao ,ko zna koliko sam već otvorena ,i koliko još budem ,imam pregled 29. ,U petak ,tako da me Mrvičak može zacrtati dok ne javim promjene 🤣
Sreća mamina
Dobrodošao
Ivcy sa vaginalnim uzv gleda duljinu cerviksa i rez na maternici.
Amneris koliko se razumijem, visok tlak i prpteini u urinu ukazuju na preeklampsiju. Vjerovatnobte zato hoce pratiti. Sta su ti rekli?
Vrapcic zaboravih ti cestitati na odlicnom OGTTu, ma nisam ni sumnjala 🥰
Jel moze netko preporuciti koji je dobar senzor za pracenje disanja bebe? Do sad ga nisam imala a razmisljam ga uzeti pa ako netko moze pomoci
Pepilli i dase porodis doma ajde sta fali ova godina je svakako posebna ..kad se sve pocelo zahuktavati sa corona ja sam bila sigurna nema sanse da idem u bolnicu reko sigurno cu morati doma dase porodim 😂😂.al eto hvala bogu ipak mozemo u bolnicu bar mi a posjeta sta bi .. ?!strpicemo se tih par dana ...sto se tice keksa ..sta je to ??moracu da guhlam kako to sta ?nakon sto se porodim i to uopste dodje na red ..mislim usudila bi se ja sad al moj dragi kako je cuo daje jedan vec okrenut glavom prema dole ni da cuje 😂😂 ne treba sve pricati muskarcima neke stvari bi trebale zadrzati za sebe ..😂😂 ah iskreno izdrzacemo i to ..jos malo samo jos jedno 2 mjeseca manje 😥 .....
Sortiraj odgovore
Najstariji