Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    26. Svibanj 2020. 15:41

Curly super vjesti... bas divno sto ste se bar malo pomazili 💙
    Mimoza ja sam s malom tek 40 +1 bila otvorena prst i sutradan rodila... tako da ne sekiraj se, u dan se sve promjeni .... bas sam neki dan citala staru trudnicku i napokon zakljucila sta pise ... 
    Jer uvijek pise kao i sada... cerviks 1 čl. Zatvorena... jer ona samo prstima to gleda. Ne mjeri vaginalnim ultrazvukom... 
    Cure super za dobre preglede , neka je sve ok 👌💙💜 bas me zanima koja je terminusa sljedeca 🤗

Pepilli
    26. Svibanj 2020. 15:42

Čestitke svima na super pregledima, i krafnama koje pune super tjedne. Vrapčići OGTT ti je za poželjeti ,krkaj slatkog koliko ti srce želi !

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    26. Svibanj 2020. 15:48

Amneris

Ajme koliko dobrih pregleda i velikih beba!
    Moj nije prošao baš ok jer mi je odjednom izmjeren visoki tlak. Prije pregleda 140/90 pa su zaključili da sam uzbuđena i da ćemo poslije pregleda izmjeriti opet. Vaginalni pregled mi je bio baš neugodan i bolan tako da mi je nakon toga tlak bio 155/95😥 proteini u urinu 3 plusa..sutra moram u bolnicu da to prochekiramo i možda me hospitaliziraju. Dosad tlak bio uvijek savršen, prije tri tjedna 110/65. 🤷‍♀️
    S bebom hvala Bogu sve dobro, plodne vode dovoljno, ona je spremna ko puška, jaaaako nisko glavicom dolje.
    Cerviks zatvoren, ali vrlo kratak, 1,5 cm. Doktor mi predviđa porod u 38., 39. tjednu.
    Vidjet ćemo što kažu sutra u bolnici.

Uhhh zao mi je ali opet bolje da te iskontroliraju. Nadam se da je samo od stresa i da ce sutra biti normalan tlak 🤞🤞

Ivcy1306
    26. Svibanj 2020. 15:51

Mila, kako su ti gledali rez od carskog? Mene je toga isto jako strah. Uuh

Ivcy1306
    26. Svibanj 2020. 15:56

Otisao mi post prije reda.  Curke koje se razumiju u stitnjacu, znate li sto znaci nizi ft4? Meni je nesto malo nizi, nije strasno a isto tako tsh mi je povisen pa sad dok docekam odgovor endokrinologa sam nestrpljiva. 

MissyR
    26. Svibanj 2020. 15:58

Cestitam svima koje pune tjedne utorkom 🥳🥳
    Vrapcic cestitke na dobrom nalazu OGTT-a promaklo mi je zasto si morala ponavljati a bilo je u redu sve koliko se sjecam 🤔🤔
    Snoopy joooj bas mi je zao da ti je tako nabrzinu protekao pregled...znam kako ti je ja imam ponovo tek 26.06 😑 dobro da si se narucila privatno..meni je dr.Punek bio super jedno 45 min smo bili sve lijepo objasnio pregledao ma super bit ces zadovoljna ☺
    Sto se tecaja tice i ja sam zvala prosli tjedan pa mi je rekla da pokusam opet pocetkom 6.mj ako bude bilo jer se jos ne znam...a u slucaju da ne bude bio pustat ce na porod i bez papirica 😉😉
    Curly opalaaaa bravo za malog bikica 😍 bas mi je drago 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

zmya
    26. Svibanj 2020. 16:02

Koliko danas dobrih pregleda, cestitam zenske, a i na dobrim nalazima. 
    Amneris bemu za tlak, al bitno da je bebica dobro, znas kako sr nama trudnjacama sve zna posemerit kad treba i kad ne treba. 
    Snoopy nadam se da ce pvt iskustvo biti bolje, nemoj se uznemiravati. 
    Jel nam Lina vec sa bebicom kuci sigurno? Curly, Dora, lola, Avokado tako crmo i mi ostale kad rodimo, vjerojatno svake prijestupne na forum hehe. Samo vi uzivajte sa vasim krafnicama! 🥰
    Pepili ti si ko zmaj rekla sam ti ja, kako ti pises i neku vibru saljes, bas mi se cini da ces se porodit ko od sale :) 
    Mene sad popodne dva puta nesto ostro presjeklo oko/iznad jajnika, a nije me mali lupnio. Bas sam se scimala. Isto tako ko da me u vrhu rodnice nesto bolucka na momente, sijeva malo pomalo. Tu i tamo grcevi, htjela radit jogu al evo sam zalegla necu se nos ic dodatno istezat, nek prodje pa da mogu naribat jabuke za strudle. 
    Jel kojoj od vas tako nesto znalo sijevnit il zabolit?
    Vucice blago tebi😂 mi se pohvatamo ovako malo jedan drugog s vremena na vrijeme al mislim da nisam 15 dana K osjetila 🙈😂
    Danas cu ga ha zamolit za kontrolu jesam dobro izdepsana 😁

Amneris
    26. Svibanj 2020. 16:04

svea

Mila super za dobar pregled, onda miruj do utorka pa ćeš dočekati svog trećeg dečka 🎈😍
    Marmarsuper za dobar pregled! 😊
    Amneris uf, žao mi je za tlak… jesi pitala jel ima to veze s onim oticanjem lica?
    Nek ti u bolnici sve to pregledaju pa da znaš što dalje 💪 naša Tonka ima povišen tlak, bas me zanima jel rodila… i Back bi trebala carski imat ovaj četvrtak ako sam dobro zapamtila…

Je, bilo kakvi edemi mogu biti povezani s tlakom, a i ne moraju. Kod mene su se pojavili u dva odvojena navrata i otad više ne. Evo ni danas nisam otečena, bar to. Sutra ćemo biti pametniji. Ako je stvarno preeklampsija, moram se pripremiti na raniji porod. Sreća da sam za par dana u terminu i da je bebica spremna.🙏🏻I mene zanima što je s Tonkom.
    Vrapčić OGTT ti je ideala😍😍

marmar
    26. Svibanj 2020. 16:06

Eovyin, Vučica, Selena, super za super preglede! ♥️
    Vrapčić, super za ogtt, znam kako je drhtati zbog straha za šećer. Zato sada imaš odriješene ruke 🙉
    Snoopy, znam kako se osjećaš. Bila sam u sličnoj situaciji i baš očajna zbog premalo informacija i brzinski pregled al ajde - sljedeći je bilo kak spada pa ok. Iako, dobro cure kažu, nije loše otići privatno. Ja sam već zacrtala privatni pregled s 30ak tjedana, da me maze i paze, odgovore na sva pitanja i da blejim u ultrazvuk koliko hoću i slušam srce što mi je koe soc.ginekologa znanstvena fantastika 🤦

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Amneris
    26. Svibanj 2020. 16:07

Cure koje se keksate u ovim visokim tjednima-je vam to bolno? Mene je ovaj pregled danas baš bolio pa me zanima kako vam je kad, jel, konzumirate ćevape🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.