Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marmar
    26. Svibanj 2020. 17:02

Ja u posljednje vrijeme stalno sanjam keks 🙈. Snovi su se iz horora pretvorili u tešku erotiku.
    Inače, muž i ja smo zadnji put prije nekih 2mj mislim i bilo je ok no ujutro sam vidila krv na gaćicama i wc papiru pa od tada nema više....eh živote robijo 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

26. Svibanj 2020. 17:06

Joj curke ja i muž ne možemo dočekati S. Ludi smo više. Kad se samo sjetim s Davidom kako smo skoro svaki dan i do samog kraja. Doslovno. To jutro obavili S, a ja popodne rodila. 

Rose1
    26. Svibanj 2020. 17:24

Mila7

Jel moze netko preporuciti koji je dobar senzor za pracenje disanja bebe? Do sad ga nisam imala a razmisljam ga uzeti pa ako netko moze pomoci

Babysense 

💙

Mila7
    26. Svibanj 2020. 17:25

Rose1

Mila7

Jel moze netko preporuciti koji je dobar senzor za pracenje disanja bebe? Do sad ga nisam imala a razmisljam ga uzeti pa ako netko moze pomoci

Babysense

Super, hvala ti 👍

Amneris
    26. Svibanj 2020. 17:27

Kaktusica da, ti imaš onaj sindrom bijele kute. Meni je dosad bio baš školski tlak. Možda bi se moglo pripisati uzbuđenju, ali proteini su u mokraći, znači moguća je preeklampsija. Dobro Mila kažeš!
    Moj doktor je privatnik, rekao da odem kod soc gin po uputnicu i sutra ujutro se javim u bolnicu. Vidjet ću što oni kažu. Inače nikakve tegobe ne vidim ni ne osjetim.
    Pepili urnebesna si! 🤣🤣🤣

Vrapčić123
    26. Svibanj 2020. 17:36

Selena joj kako slatkoo!!! 💙❤️
    Mila drago mi je da je sve ok! A ti se sada pazi i miruj. Sve će biti dobro! A uskoro ćeš grliti svog malog anđela! 👶🏻😇
    Mrvičak samo se ti još pazi i miruj. I bit će sve ok sigurno. 🙏 A da, vjerujem da kontrakcije mogu sada utjecati na otvaranje, no ti si već u lijepim tjednima, a 29.5. će za čas i kako sam rekla, pazi se, polagano sve i doći će beba potpuno zdrava! 👶🏻 Ja sam dobro, a kontrakcije dođu ponekad vezano za okretanje bebe, a nekada skroz nevezano, ali kako si rekla dok nisu u pravilnim razmacima za sada ne brinem. ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    26. Svibanj 2020. 17:56

Vucica haha samo se ti pocasti, zasluzila si. Tako blago krvarenje je skroz ocekivano i nakon pregleda i nakon “prejedanja” 😂
    Uhh nije ni u doba izolacije bilo ovoliko Sss kao sad kod nas na forumu kod terminusa 😂😂
    Amneris nije to nesto posebno visok tlak, niti zabrinjavajuci. Jesi li mjerila kuci opet?
    Mila jos malo i drzat ces svoj smotuljak u rukama 🥰 Divno je sto znas tacan datum susreta, i ja bih to voljela. Ova neizvjesnost ubija.
    Rio haha cice su posebna prica. U tome i ja uzivam, pogotovo kad gledam popunjen grudnjak 😁 Valjda sto ih nikad nisam imala 😁
    Pepilli mogu ja ici u cucanj bez problema, al kako se dici 😰😂
    Trancie nadam se slicnom ishodu. Imamo jos vremena, ali ja sam nestrpljiva.

26. Svibanj 2020. 18:01

Mila marmar cestitam na dobrim pregledima!
    Amneris zao mi je za tlak i protein, bitno da je beba dobro!

Pepilli
    26. Svibanj 2020. 18:23

mimoza

Vucica haha samo se ti pocasti, zasluzila si. Tako blago krvarenje je skroz ocekivano i nakon pregleda i nakon “prejedanja” 😂
    Uhh nije ni u doba izolacije bilo ovoliko Sss kao sad kod nas na forumu kod terminusa 😂😂
    Amneris nije to nesto posebno visok tlak, niti zabrinjavajuci. Jesi li mjerila kuci opet?
    Mila jos malo i drzat ces svoj smotuljak u rukama 🥰 Divno je sto znas tacan datum susreta, i ja bih to voljela. Ova neizvjesnost ubija.
    Rio haha cice su posebna prica. U tome i ja uzivam, pogotovo kad gledam popunjen grudnjak 😁 Valjda sto ih nikad nisam imala 😁
    Pepilli mogu ja ici u cucanj bez problema, al kako se dici 😰😂
    Trancie nadam se slicnom ishodu. Imamo jos vremena, ali ja sam nestrpljiva.

Mimoza čučanj pa na sve četiri ,malo krava/mačka pa uz fotelju. Uz to mi se dijete smije kako mama maše guzom i puzi za njenim drvenim kockicama..... 😂 Najbolja vježba mi je doma spremanje njenih igračaka, baš voli te drvene oblike al majčice milena kako baš svaki put odu pod kauč .... 
    Mislim da danas ipak neće bit Niš od kvačice ,možda sutra😂 tako sam lijepo relax, odmaram kraj uspavane ljepotice ,popila sam popodne cappuccino i pojela par jadrića, mali tambura na sve strane ,neka ,paše mu infuzija šećera 😅. Baš je dobar dan, Muž je skuhao pašta šutu , a nije Aleksina mati, polizali smo sladoled, ode on raditi (ha ha sucker)  a ja na   uživanciju i odmor. 
    Samo neka noć prođe mirno, da me može ujutro vozit u bolnicu a ja da po putu pojedem šnitu tople pizze iz pekare.... 

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    26. Svibanj 2020. 18:26

Hahaha ja vristim, ja sam jutros malo mackarila al mi ne pase kad se izvijam i kad isprcim guzicu 😂😂😂
    A i ja sam pocela sanjat S i da skacem po muzu, koliko mi to fali hahaa🙈 dobro nisam jedina lakse mi je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.