Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    26. Svibanj 2020. 11:28

Mevicak, rose hvala cure 😘
    Rio, ma po njoj kao, do sad je bio visoko i da je prerano da se spusta 🤦‍♀️ bas cu se danas slikat i usporediti.
    A ako je opcenito cijelo vrijeme nisko onda nema straha 😂😂
    Snoopy sto je bilo na pregledu? 

Baby girl 💜

Fluffy
    26. Svibanj 2020. 11:32

Dana, ja isto nebi brinula oko tih baba i prica. Ne znam kako ljudi sebi uopce daju za pravo komentirati nesto i jos utjerivati paniku...kao da su oni specijalisti ginekologije ako su rodile. Svaka trudnoca, maternica i beba je drugacija. Ako ti je na pregledima sve dobro i osjecas se dobro, nemas razloga nabijati sebi nepotreban stres. 
    Snoopy, pa sta je bilo?

kaktusica
    26. Svibanj 2020. 11:39

Dana ne slusaj bapske price, meni se u 1.trudnoci spustio bas jako oko 30.tt. Maternica je najvisa oko 30-32.tjedna a inda se pocibje spustati prema zdjelici. Slusaj ginekologa a sve drugo na jedno 👂nutra a na drugo 👂 van!
    Snoopy sto je bilo, tko nam te ljutio?
    Yvette a mila moja, tako mi je zao da te muce glavobolje. I ja imam problema i s tenzijskim i migrenama pa znam kakva je to odvratna bol. Drzi nam se,jos malo pa ce i to proci 😘😘

dana130
    26. Svibanj 2020. 11:42

Fluffy, kaktusice, hvala cure ❤️
    Rio, ja se sad 2 tjedna nisam slikala, pa cu taman danas, pa stavim svoj kolaz za usporedbu 😁
    Ma ne znam zasto sam uooce dopuatila da me isprovocira haha

Baby girl 💜

kaktusica
    26. Svibanj 2020. 12:00

Rio13

Dana evo ti nas dva debelahttps://ibb.co/hChYyVd😁 jos smo u pidzami 🤣

Ma sta debela, predivna si 🥰💞❤

• anav05
    26. Svibanj 2020. 12:05

Rio13

Ma sta debela da si? Super izgledaš😊
    Snoopy, sta bijesna, sta je bili?
    ___
    35+2

• Bebac24
    26. Svibanj 2020. 12:06

Rio tvoj trbuh je taman, na sredini. Bar na ovoj slici kako se vidi. 
    I da bas debela mos misliti 😂😂🥰🥰
    A ja skinula jednu kilu ahahha, ovo mi je super da pred porod pocnem i mrsaviti 👏👏🤭🤭🤭🤭

Rose1
    26. Svibanj 2020. 12:08

Rio13

Predivni ste i vraga debela, top

💙

• indy34
    26. Svibanj 2020. 12:27

Rio13

Nisi uopste debela...i slazem se sa svima kakvo je to ponasanje komentarisanje trudnickih stomaka ..jel se spustio ili ne ?jel dobar ili ne ?meni je to mnogo ruzno ,prvo stomak se mjenja stalno zavisi od polozaja bebe a ne pola 😆..kako beba raste normalno da raste i stomak ,kao da nam nije dosta nasih svih tegoba nego moramo jos takve stvari da slusamo ..umjesto da nam olaksaju oni nam otezavaju 😥😥 moj stomak se takodje spustio ima vec vise nedelja al momci se tako nekako ponekad isprse kao da stoje i onda opet mi podignu zeludac i sve ..al ja cu jos ovih 11 dana ako treba na glavi da stojim al izdrzacu ...

Nikita206
    26. Svibanj 2020. 12:29

Snoopy, dr. Punek je to, mislim da se ne čeka dugo na pregled, nije im prevelika gužva. Šta je bilo na pregledu? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.