Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    15. Ožujak 2020. 17:39

Dora muz ni sam ne zna sto da radimo, njegovi su od nikakve pomoci a doma bi ipak bila u posebnom stanu. Crikvenica je mali grad, nema guzve a ima puno sunca, setnje uz more, mama, tata a i kbc je ipak kbc za razliku od ove nase male bolnice gdje se cijeli grad presetava i kaslje. Ne bi mi isli nikamo dok ovo ludilo ne prodje, samo kuca i setnjica, bez druzenja. Ne znam, evo vidit cemo ovaj tjedan sto cemo. Nama je neki plan i preseljenje gore tako da bi ovo samo ubrzalo stvar.

Žuža
    15. Ožujak 2020. 17:41

Ja sam napravila popis sta mi sve treba od velikih stvari, odjece, kozmetike i hrane (planiram dojit, al nikad ne znas) i stvari za mene za bolnicu. I sad mi je rano kupovat s jedne strane (online naravno), a s druge strane si mislim sta ak stanje bude i gore i onda ne budem nista mogla naruciti. Necu si imat u sta dijete obuci 😱 Jeste vi svi poceli kupovati vec? Stvarno nisam pametna...

kaktusica
    15. Ožujak 2020. 17:43

Ti si Dora carica, hahaaaaa, al sam se nasmijala 😂😂 Da Ivica i Marica 😂 A jbga, mora se covjek i saliti u ovakvim situacijama. Ja jucer srela jednu moju bivsu mamu (djeca bila.kod mene u vrticu), braca blizanci, znam da su ranije rodjeni al bas sam ju pitala u kojem tjednu. U 29!! Bili su 2 mj u inkubatoru, savrseni i zdravi, nikad nikakvih problema, dapace, treniraju nogomet, jako su spretni i uspjesni. Jedan je teski romantik, sve cure iz grupe bile zaljubljene u njega a ovaj drugi vrag mali, stalno je radio neke ludosti. Sad su 2.razred, divni djecaci 😍😍

15. Ožujak 2020. 17:46

Curke koliko sam shvatila epidemiologa ni smo u skupini hitnih i ne vjerujem sa će nam otkazati preglede i vađenje krvi. 
    Što se tiče robicr, također mi treba pomoć jer sam sina rodila u drugom periodu godine i zaista ne znam što kupiti. U to vrijeme ću biti u Dalmaciji, al svejedno je jer je svugdje jako vruće. Mene isto buni, je li bodi ide kao jedina oblekica na bebi ili preko ide još i majica i hlačice. Sedmi mjesec je ipak pravo ljeto i nekako mi dva rukava zvuče puno. Ispravite me ako griješim 😬 

15. Ožujak 2020. 17:47

mrvičak

Curke koliko sam shvatila epidemiologa ni smo u skupini hitnih i ne vjerujem sa će nam otkazati preglede i vađenje krvi.
    Što se tiče robicr, također mi treba pomoć jer sam sina rodila u drugom periodu godine i zaista ne znam što kupiti. U to vrijeme ću biti u Dalmaciji, al svejedno je jer je svugdje jako vruće. Mene isto buni, je li bodi ide kao jedina oblekica na bebi ili preko ide još i majica i hlačice. Sedmi mjesec je ipak pravo ljeto i nekako mi dva rukava zvuče puno. Ispravite me ako griješim 😬

Mi smo u skupini hitnih*

15. Ožujak 2020. 17:49

avokado

Pozdrav cure, vidim da pišete za OGTT, pa da vam prenesem savjet moje doktorice.. Rekla mi je da nikako ne idem u bolnicu, nego ako sam u mogućnosti, da kući napravim sama test.. Da posudim od nekog aparatić za mjerenje šećera, prvo izmjerim natašte a onda nakon 2 sata ponovo, nakon šta sam pojela čokoladu pa da joj javim rezultat. Iskreno, na prvu sam mislila da ću ipak ići u bolnicu, alj sad se mislin da je ipak ovo bolja opcija.. Ako baš vidim da je previsoko, sigurno će me poslati to raditi u bolnicu ponovo, a bude li ok, nwma potrebe.. Prijateljica mi kaže da je ona isto tako radila jer je bila jaka gripa kad je njoj bio red na tu pretragu…

Ja sam svoju pitala mogu li tako, jos na poslom pregledu kada je gripa harala. Rekla mi je da ako zagusti da mogu ali da čokolada niti ikakva slastica ne mogu dati pravi i mjerodavni nalaz šećera u krvi kao glukoza jer nitko ne zna koliko je točno te glukoze u tim slasticama. Znači svakako je bolje obaviti ovo.
    Ja ću tražiti odlazak kući nakon vađenja jer s autom sam za tri minute kući. U bolnici sigurno neću čekati

• lola777
    15. Ožujak 2020. 17:50

Meni isto budu ponekad gacice vlazne.I mislim se da nije pl.voda.Onda stavim toaletni papir pa se pratim.Moze cak biti da vam se znoji onaj dio izmedu prepona i " miskice" 😁.
    Ja cu isto preglede krvi raditi privatno i to tako da bi dodju na kucu.Ovdi je cijena vadjenja krvi i mokraca oko 100 kn.Rh faktor sam isto platila oko 100 kn.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    15. Ožujak 2020. 17:55

Mrvicak, sad se nema smisla nervirati.Smiri se i misli pozitivno.Kazu da za trudnice nije opasna korona pa nastoj tako razmisljati.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    15. Ožujak 2020. 17:57

kaktusica

Dora muz ni sam ne zna sto da radimo, njegovi su od nikakve pomoci a doma bi ipak bila u posebnom stanu. Crikvenica je mali grad, nema guzve a ima puno sunca, setnje uz more, mama, tata a i kbc je ipak kbc za razliku od ove nase male bolnice gdje se cijeli grad presetava i kaslje. Ne bi mi isli nikamo dok ovo ludilo ne prodje, samo kuca i setnjica, bez druzenja. Ne znam, evo vidit cemo ovaj tjedan sto cemo. Nama je neki plan i preseljenje gore tako da bi ovo samo ubrzalo stvar.

Pa da, dođi u Crikvenicu, blizu ti Ri, a ipak dovoljno daleko s obzirom na koronu...vidite jos malo, ali cini mi se ko dobra ideja

💙

Rose1
    15. Ožujak 2020. 18:00

Žuža

Ja sam napravila popis sta mi sve treba od velikih stvari, odjece, kozmetike i hrane (planiram dojit, al nikad ne znas) i stvari za mene za bolnicu. I sad mi je rano kupovat s jedne strane (online naravno), a s druge strane si mislim sta ak stanje bude i gore i onda ne budem nista mogla naruciti. Necu si imat u sta dijete obuci 😱 Jeste vi svi poceli kupovati vec? Stvarno nisam pametna…

A ja nisam nista, sve mi se cini rano, ali i mene sve vise strah s obzirom na situaciju...nadam se da ce se smiriti iako mi se cini da tek pocinje😬😱

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.