Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    24. Svibanj 2020. 13:40

Dobar dan krafnice.
    Cestitke svima na punim tjednima 🥰
    Pcelica, Rose, Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek. 
    Rose za tebe mi je bas drago kako guras tjedne uz sav strah, kako jenpocelo doc ces i do termina ❤️
    Lola cestitam na curici, zelim joj sretno i bezbrizno djetinjstvo, a tebi brz oporavak 💜🥰
    Meni je noc isto koma prosla, ne znam da li je do drugog kreveta ili sto, ali prvi pit me i kukovi bole, o zdjelici i stidnoj kosti da ne ne pricam, do sad je bolilo jako al ovo je uzas -. -
    Leoni, znam kako ti je, bas sto kazes, dan jos i nekako, ali noc 😑 ja koja sam tolika spavalica bila i jedva cekala gsje cu leci, mi sad postalo nocna mora.
    Dora 🥰 kako je lijepo cuti da ste na okupu. Imate kakve prognoze kad bi mogli doma tati? Bas mi je drago da ste ulovili i kolica ❤️
    Mocho, dora, ja nisam bas toliki frik 😂 ali nitlo ne zna onako kalo ja zelim 😂 i nisma na mirovanju pa kako iz dana u dan postajem sve nemocnija, odnosno potrebna mi je pomoc u svakodnevnim stvarima ful mi tesko pada ovisiti o nekome. Doslovno se vise sama niti ne mogu obuci, jer lijevu nogu nr mogu dignuti :( ali kaonsto je dora rekla, prolazno je, nece trajati zauvijek i to me drzi i ova mrvica unutra. Lad vidim sto se sve dogada, nakraju sam ipak zahvalna sto jebsve ovako kako je.
    A sto ss tice tuge, ulovi me tu i tamo, iako nr znam zapravo niti pravi razlog. Malo se isplacem i ko nova sam 💪
    Trudy, kamo ides na vjezbe?
    Svea, moglanbi nam i ti uskoro javiti lijepe vijesti 🥰
    Amneris, super za kupaonu, divno je kod mame ali vjerujem da se veselis povratku doma.
    Rio hvala za slikicu, pomoc ce mu u odabriu, ja nikako pocet alagat torbu.
    Bebac opa i kod tebe se zakuhtava 🥰

Baby girl 💜

Rose1
    24. Svibanj 2020. 14:15

Rio slazem se u potpunosti
    Dana hvala ti❤uh, sad mi je ipak lakse, vec sam dosta izgurala iako je strah uvijek prisutan, prvo sto sam jucer ko za vraga procitala je ona vijest iz Ri ginek, slabo mi doslo

💙

Girl1234
    24. Svibanj 2020. 14:21

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 40. dan ciklusa, menstruacija mi kasni dva dans, jučer sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Kolacic
    24. Svibanj 2020. 14:32

Bebac javi se da cujemo jesi li jos kod kuce ili ces u bolnicu. Mislimo na tebe. Bebica je vec velika i nemas nikakve brige 🤗🤗
    Evo i ona lampa je namontirana:
    https://ibb.co/NCt3FW6
    Bas sam odusevljena. Mislim da bude predivno uspavljivati bebicu uz ovo priguseno svijetlo 🥰🥰
    Bas sam ponosna na svog majstora 🥰

zmya
    24. Svibanj 2020. 14:42

Kolacic woow super je lampa, bas prekrasno izgleda! 
    Kaktusice a ova moja pasica ti danas lezi i chilla, odmarw, ne forsiram je, izvela je u setnju da obavi svoje oko zgrade, malo sr sunca na balkonu, skuhala juhicu id mola pa joj dala ribice i mrkvice papat, nocas spavala kraj mene, bice se malo ispripadala jucer al nadam sr da cr bit dobro. Dat cu joj predvecer lijek, danas je dva puta nesto mrmoljila al manje nego jucer. Nadam sr da ce bit dobro uskoro!
    A ovi aktivni ugljen on koliko znam bas pro*ere, bar nas ljude, izbaci sve toksine vani ako jr nesto krivo pojedeno. A mrkvica i rizica to bi moglo tvome pomoci da mu malo stisne stolicu, dobro pa imas veta blizu! 
    dakle krafnice, tko nam je sljedeca kvacica? 🙂

• Bebac24
    24. Svibanj 2020. 14:44

Upravo izasla iz tusa, obavila depilaciju pa sta bu bu. Legla sam u krevet. Malo su na 5/7/10 pa ih nema i tako samo me maltretiraju. Vec mi ide na zivce stalno gledati u telefon, pa se zaboravim koja je minuta bila.
    Ahaha
    Uzas
    Ma da ja se ne brinem, meni bi drago bilo da ovih dana to rijesim jer je veliki kako god 🤩 
    Kolacic ajmeeee ova lampa je mraaaak ❤️❤️❤️

• anav05
    24. Svibanj 2020. 14:46

Kolacic

Bebac javi se da cujemo jesi li jos kod kuce ili ces u bolnicu. Mislimo na tebe. Bebica je vec velika i nemas nikakve brige 🤗🤗
    Evo i ona lampa je namontirana:
    https://ibb.co/NCt3FW6
    Bas sam odusevljena. Mislim da bude predivno uspavljivati bebicu uz ovo priguseno svijetlo 🥰🥰
    Bas sam ponosna na svog majstora 🥰

Lampa je top😍
    Bravo!
    ___
    35

Kolacic
    24. Svibanj 2020. 14:53

Rio jest...elektrotehnicar 🥰. Al majke mi trebalo je taj oblak i zrake Sunca nacrtati na sperploci i izrezati sa onom nekom finom pilom. Ja to nikad ne bih uspjela da tako dobro izgleda 😂🙈😂
    Hvala cure, bas sam ponosna na njega ❤

Pepilli
    24. Svibanj 2020. 15:01

Kolačić ovo je prekrasno ! 
    Rio zavidim ti na tako lijepoj terasi....
    Moji su napravili grupu na WhatsAppu u kojoj se svi čujemo i zadnjih 10ak dana svaki dan pitaju dal' sam cijela. Danas je MM napisao ne ,čisto malo da trolla, ajme seka mi hoće iz kože iskočiti.... 😂😂🤣 Još sam cijela 😂 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    24. Svibanj 2020. 15:01

Vučica ja sam oprala navlaku za jaje. Još moram onaj dodatni umetak za novorođenče. Od kremica ja neću ništa od tog koristiti što sam dobila, koristit ću neku bio kremicu iz Bio & bio, čak nije  bila ni skupa uopće, a sve prirodni sastojci. Bojim se ove pune kemikalija, ipak je koža dječja osjetljiva. 
    Bebac sretno ti bilo! Ako i dođe bebica bit će to super, koliko se sjećam tvoja beba je krupnija već i nemas brige. 💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.