Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    24. Svibanj 2020. 17:00

Snoopy ma i ovaj je.mimozica samo takva. Mislim da je neki dan pojeo malo onog maslacka kojeg puses i malo.mrkvice iz juhe i odmah belaj. Samo nikad dosad nije imao krvi u sluzi u proljevu pa sam.se odmah zabrinula. Dao mu je i Diagel prah i Fortifloru od ProPlana pa cemo vidjet. Sad me bratic utjesio da je cijepljen protiv leptospiroze. Ljubi svoju pasicu 😘

Rose1
    24. Svibanj 2020. 17:03

Dana da, to je to, ma uzas😥sve me vise strah te nase ginekologije

Vrapcic hvala ti na odg, a vidjet cu malo oko te kozmetike
    Danijela to je Jadran galenski ktema. Ona bijela s crvenim slovima
    Kaktusica ma dobro dođe bilo kakav bazencic😉chill
    Bebac sretnooo, neka bude sve po planu🙏 bas sam uzbuđena, bome krenule krafnice

💙

yvette
    24. Svibanj 2020. 17:05

Snoopy sto se tice toga da si se osula od prirodnih krema, ja sam cula da je velika mogucnost alergijskih reakcija na prirodne sastojke. Odnosno samo zato sto je nesto na prirodnoj bazi, ne znaci da ce koza dobro podnijeti 
    Marmar ja koristim lidokain i sadikovicevu mast, ok mi je bio ihemopropin, adoktorica mi je cak preporucila obicnu svinjsku mast, stavljaj hladne obloge i obavezno tusiranje nakon br 2 ili brisanje violeta hemo toaletnim maramicama.

Mila7
    24. Svibanj 2020. 17:06

Bebac sretno, nek si ti isla doktoru i bolje da te pregledaju. Sretno 💞💪🤞
    Ja sam do sada koristila kremu San, narucivala sam ju preko neta jer ih rijetko koja ljekarna prodaje i bas sam bila zadovoljna,pa eto preporucam 

24. Svibanj 2020. 17:06

Rose, Dana o kakvoj vijesti se radi? Promaklo mi je to.. 
    Bebac samo jako!! Ti si skroz opustena, ja mislim da bi mene pojela panika 😁 Sretno!!!! 🤞🥳
    Kolacic prekrasan je luster. Vama ce bebica biti u posebnoj sobi? Nasa ce biti s nama, mislila sam samo nalijepiti neke naljepnice na zid gdje ce biti kinderbet, tek toliko da nesto uredim 😂
    .
    Citam vas napreskokice, uzivam u setnji prirodom. Pocela sam jesti po dijeti od 1800kcal i mogu vam reci da sam gladna 🙄 Valjda se treba naviknuti. Evo, meni se grickaju keksi nekakvi, bomboni, bas mi fali slatko 🙉🙊🙈 ali dobro, navika je cudo! 

marmar
    24. Svibanj 2020. 17:11

yvette

Snoopy sto se tice toga da si se osula od prirodnih krema, ja sam cula da je velika mogucnost alergijskih reakcija na prirodne sastojke. Odnosno samo zato sto je nesto na prirodnoj bazi, ne znaci da ce koza dobro podnijeti
    Marmar ja koristim lidokain i sadikovicevu mast, ok mi je bio ihemopropin, adoktorica mi je cak preporucila obicnu svinjsku mast, stavljaj hladne obloge i obavezno tusiranje nakon br 2 ili brisanje violeta hemo toaletnim maramicama.

Perem se svakako jer sam i prije imala muke s njima i opet su me spapali. Nadam se da ce se tebi smiriti do poroda. Bojim se iti zamisliti kako je radati s glupim hemicima 😧

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

DanijelaBB
    24. Svibanj 2020. 17:15

Vrapčić123

Rose, Anavo kad je sestra rodila malu mi proučavale te kremice i koristimo jednu aplikaciju koja po kemijskom sastavu kaže koliko je koja opasna kremica, dakle provjerava kemijski sastav kremica i kozmetike općenito. Aplikacija se zove Clean Beauty, slikaš sastav i ona izbaci sigurnost kreme. Sjećam se da je ova bila ful loša, ta jgl, bekutan je isto koma. Možda najgora koliko se sjećam. Hipp ok skroz. Ova odlična od Welede jer je skroz prirodna.

😁 ja isto koristin aplikaciju, moja se zove CodeCheck. Meni je to super stvar jer mi je totalno otvorila oči.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    24. Svibanj 2020. 17:20

Snoopy2

Bebacsretnoooo 🤞
    Kaktusicedijelimo istu muku. Moj mali pas isto zaguzio evo 3.-i dan. Sutra ujutro idemo vetu. Mislim da nije nista zarazno jer bi i pasica valjda pokupila od njega s obzirom da se stalno ljube. Inace je marmelada i znao je on cesto tako pobrat neki proljev, 2 puta zavrsio na infuziji, vet je rekao da ima gastritis i jednostavno je osjetljiv. Jede uvijek istu hranu, a ispod stola naravno dobiva od odredjenih ljudi iako se ja pjenim i jezim na te stvari. A pasica prozdrljivija od najprozdrljivijih pasa nikad nista a nema sta ne stavi u usta.
    Kolacic bravo za muza, predobro je to napravio, bas mi se svidja!
    Krema za guzu ja uzela jgl neka se nadje. Ja sam se znala osuti i od full prirodnih krema miksanih posebno za moje lice.

Snoopy, ja od kada san počela pazit na te stvari san se spasila...kosa i nokti puno lipši i kvalitetniji, a o unutarnjem stanju organizma i regulaciji hormona da i ne pričan. Sigurna san da jednim dijelom mogu toj promjeni zahvalit šta san uopće ostala trudna. Normalno da je jako bitno s čim se hranimo, ali isto tako je jednako bitno šta nanosimo na sebe jer to sve kroz kožu ulazi u organizam.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

24. Svibanj 2020. 17:21

Kaktusica e isto tako je i njemu danas. Krvavo sluzav proljev. Dala sam mu aktivni ugljen, znala sam imati neke kao tablete velike koje nadoknadjuju elektrolite kada imaju proljev, to uzimam sa sobom kada idemo na otok jer tamo nema veterinara ali zadnjih par komada sam dala prije koji mjesec ovoj jednoj zenskici koja radi za udrugu skupa sa drugim stvarima za donaciju neka im se nadje a nisam se sjetila kupiti da imam kuci za nedaj boze. A mrkva iz juhe-automatski proljev. Valjda ce im biti bolje sutra!
    Yvette a moguce, uglavnom morala sam odustati od tih krema jer mi je lice od njih doslo gore nego u pubertetu.
    Danijela vrapcic i ja skicam sastojke na stranici cosdna 👌

Vrapčić123
    24. Svibanj 2020. 17:23

Kaktusica, Rose ma ništa curke. Ja sam uvijek za te prirodnija varijante pa ćemo vidjeti kako će maloj pasati. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.