Doma sam jos sam u komadu 😂 islo mi na zivce pa sam se digla, otvorila kofer i stavila jos sitnice koje trebaju, stavila prat robu, oribala spaker 😂 i sve je stalo ahahha.
Bebac luduje, pa cemo viditi kroz dan. Muz jos malo pa krece za nazad, pa nije frka. Al bome i trudnicku knjizicu stavila u ruksak za radaonu ahahaha.
Mislim da je to reakcija na SSs mada ja nista nisam obavila ahahha samo muz 😂 al svejedno.
Do bolnice imam ovisi koliko cu trpiti da muz brzo vozi. Mozemo za 40 min a mozemo i za 20 😂
Pozdrav drage krafnice!
Hvala vam svima na podrsci. Kod nas se nista ne dogada, nema trudova, sve ok, cekamo 🙂 ili da se nesto pokrene ili da oni donesu odluku 🙂
Čestitam svima koje slave pune tjedne!
Lola iskrene cestitke!
Ostale mamice drago mi je da vase bebice lijepo napreduju i da se vi polako oporavljate!
38+6
Bebac javljaj kako god meni nesto moj instikt kaze danas dolazi jos jedna beba a vi se dogovorite koja ce ...😘😘😘
Bebac sretnooooo!!!!
.
Mene uhvatilo spremanje a sad konacno i smijem, pa sam prebrisala i spremila krevetic i pokrila ga plahtom da nejde prasina, iskuhala izdajalicu makar mislim da cu je pustit kuci pa mi lako donesu. Sad sredjujem ormare. Par pitanja:
1) Jeste vi skidali i prali onu navlaku od jajeta? Ja sam je dobro izbrisala vodom i alkoholom ali strah me skidati i prati u perilici
2) imam hrpu krema za guzu koje sam dobila bilo u nekakvim poklon paketima za trudnice ili od prijateljica, ne kuzim se bas ako moze koja preporuka sto prvo koristiti od toga: djecja mast JGL, sudocrem, becutan mast, bepanthen baby mast i hipp ulje za njegu pelenskog podr.
3) mixa baby gel za kupanje, znam da ste pricale da na pocetku nejde nista osim mozda malo bademovog, od kad bi ovo mogla poceti koristiti?
Hvala 😘😘
Cure, evo prijavljujem da sam jucer - 23.05.2020. U 14 45 rodila svoju malu curu. 3500 gr i 51 cm duga.
Nisam se nadala porodu.Bila sam na pregled plodne vode i dr kaze otvorena 5-6 cm. I da bi ona da rodim danas🤯. U 11 30 dosla u radjaonu bez trudova ili ih bar nisam previse osjecala.U 13 15 me spojilo na drip i u 14 45 rodila. Bilo je jbn… bolno, ali brzo.
Rodila u SPLITSKO RODILISTE i imam sve pohvale za sestre i doktore.
Cestitam Lola na maloj curici Ovako moja mama meni kaže, nema čekanja samo odma drip spoje i ideee
Reko mama nemaš pojma čega se sve sada naslušamo, ne znam više ni sama šta će taj dan se izdešavati ukoliko uopće skužim trudove doma ili pucanje vodenjaka. Želim ti brz oporavak i da bebica lijepo papa, što manje stresa, samo puuuno ljubavi
Bravo i nedjeljkasicama na punim tjednima
Balea voda za prskanje ja to dobro vidim? Da sam prije znala za to, stavit cu si na popis, ide ljeto, idu vrucine, jos malo
Bebac sretnooooo!!!!
.
Mene uhvatilo spremanje a sad konacno i smijem, pa sam prebrisala i spremila krevetic i pokrila ga plahtom da nejde prasina, iskuhala izdajalicu makar mislim da cu je pustit kuci pa mi lako donesu. Sad sredjujem ormare. Par pitanja:
1) Jeste vi skidali i prali onu navlaku od jajeta? Ja sam je dobro izbrisala vodom i alkoholom ali strah me skidati i prati u perilici
2) imam hrpu krema za guzu koje sam dobila bilo u nekakvim poklon paketima za trudnice ili od prijateljica, ne kuzim se bas ako moze koja preporuka sto prvo koristiti od toga: djecja mast JGL, sudocrem, becutan mast, bepanthen baby mast i hipp ulje za njegu pelenskog podr.
3) mixa baby gel za kupanje, znam da ste pricale da na pocetku nejde nista osim mozda malo bademovog, od kad bi ovo mogla poceti koristiti?
Hvala 😘😘
Ja sam sve skinula i stavila na 30 prati 😊 nista se nije desilo, cak ni cirkoni nisu pali a mislila sam da ce hehe.
Za kreme ja ti imam malu sudocrem cisto u pripravnosti, jer sa prvim nisam koristila nista pa ne mislim ni sad. Njemu se guza zacrvenila 2x3puta u 5 godina 😊
Hvala vam curke na ohrabrujucim rijecima :) Kuzim da je sve to normalno, samo se bojim da ne ostane i nakon poroda. Prpkleti hormoni 🙃
Mokvica - tako sam se ja tjesila na pocetku, ma samo da izade sunce, to je sve od vremena. Eno jucer przi, a ja gorim iznutra 🤭
Dora - uf, bas to sto si opisala. Uzas i stres koji ne bi pozeljela nikome. Bas zasluzujes da te se na pijadestalu uvede nazad doma. I da mases sa kava ko kraljica engleske obicnom puku koji nije iskusio visemjeswcno pisanje iz zraka ☺ Zezamo se mi, ali stres je to veliki i svaka cast sto toliko duras.
Yvette - tocno to sto si napisala - E pa zasto vec nije?!?!??!?! U top bi ga strpala i toliko me sad nervira ta njegova crta da si prijetim razvodom u glavi 😬☺ A nije zasluzio samo zato sto ima drugacije poimanje vremena. Drzi se draga, bit ce to sve tip top dok stigne beba ❤
Rose, mrvicak i ostale na mirovanjima - ups and downs, ups and downs... i onda cemo se zaliti kad budemo tracale za todlerima i neimale mira za prilec malo ☺☺
.
Zelim vam svima krafnastu nedjelju 🥳🍩🍩
Cure, evo prijavljujem da sam jucer - 23.05.2020. U 14 45 rodila svoju malu curu. 3500 gr i 51 cm duga.
Nisam se nadala porodu.Bila sam na pregled plodne vode i dr kaze otvorena 5-6 cm. I da bi ona da rodim danas🤯. U 11 30 dosla u radjaonu bez trudova ili ih bar nisam previse osjecala.U 13 15 me spojilo na drip i u 14 45 rodila. Bilo je jbn… bolno, ali brzo.
Rodila u SPLITSKO RODILISTE i imam sve pohvale za sestre i doktore.CestitamLola na maloj curiciOvako moja mama meni kaže, nema čekanja samo odma drip spoje i ideee
Reko mama nemaš pojma čega se sve sada naslušamo, ne znam više ni sama šta će taj dan se izdešavati ukoliko uopće skužim trudove doma ili pucanje vodenjaka. Želim ti brz oporavak i da bebica lijepo papa, što manje stresa, samo puuuno ljubavi
Bravo i nedjeljkasicama na punim tjednimaBalea voda za prskanje ja to dobro vidim? Da sam prije znala za to, stavit cu si na popis, ide ljeto, idu vrucine, jos malo
Joj ja sam bila kupila za ljeto neku micelarnu vodu mislim od avenue za malog i stim ga stalno spricala i osvjezavala 😊
Bebac sretnooooo!!!!
.
Hvala 😘😘
Ja sam sve skinula i stavila na 30 prati 😊 nista se nije desilo, cak ni cirkoni nisu pali a mislila sam da ce hehe.
Za kreme ja ti imam malu sudocrem cisto u pripravnosti, jer sa prvim nisam koristila nista pa ne mislim ni sad. Njemu se guza zacrvenila 2x3puta u 5 godina 😊
Aaa super 😁😁 mala od prijatelja je imala stalno problema s guzom, a i to je prvo sto sam od svih dobivala na poklon pa imam lijepu zalihu za svaki slucaj😅
A za sjedalicu dobro znati, za sad mi je OK ali bit ce sigurno svega po njoj pa ce kad rad zavrsit u perilici sigurno.
Hvala ti 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji