Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    24. Svibanj 2020. 12:03

Lola, cestitke od srca! 💕🎉 Bas me razveselilo procitati da imamo jos jednu krafnicu i da je sve bilo dobro.
    Cure, idem vas dalje čitati. Ovako na prvu vidim da je sve ok, drzite se! 🍀❤

zmya
    24. Svibanj 2020. 12:04

Vucice ja ko bebac, u masinu na 30 - stavila na minimalnu centrifugu od 400. Evo upravo perem bas te navlake za jaje. 
    Taman mi posla sa stomakom to namakat i cijedit u kadi, a kako sam to dobila i dosad je stajalo u garazi, nema sanse da ne operem. 
    Yvette ja bi slom zivaca dobila. Sve to oko seljakanja je veliki stres, pogotovo tebi sad kad bi trebala bas odmarati i ne brinit o nicemu. 
    I moj ce isto ‘ukrasiti’ kut gdje je djecji krevetic. I izbusit zid i stavit lampe nocne kad ja budem u rodilistu. I oprat kolica i sve. Trebao je radit nekakav ukras kao stablo da mozemo povjesati zivotinjice i lisce, al vidim od toga nista, trenutno mi je kut gdje je djecji krevetic skladiste u kojem stoje madrac, kada, jaje, kufer za rodiliste i jos sto cuda, sva moguca roba prebacena preko djecje ogradice, i tak.. vjerojatno cu sad naci neke naljepnice pa njih staviti da nije sve pusto i bijelo malome..
    Ja kako sam posudila kolica, htjela sam uzeti jos onu neku univerzalnu podlogu za kolica, od vas cura sto imate nova il posudena-koliko je debela ta podloga? Gledam ima nekih na dvije strane, ljetna i zimska, a ja nebi bebu u onoj kutiji bas na ravno stavila, ove se podloge mogu kao univerzalno koristiti i kasnije, sta vi kazete? 

• indy34
    24. Svibanj 2020. 12:12

Vucice ja imam samo bademovo ulje sa tim cu da ih kupam i ponekad namazem malo sto manje to bolje tako kazu a ja sam inace freak sto se mazanja tice ,sto se tice pranja sa nekim samponom ja sve racunam.od 3,4 mjeseca nisu vise tako sitni osjetljivi mali pa mozda od tad ..sto se tice guze i ja sam kupila jednu nesto kao sudocrem al to je za nedaj boze kao sudocrem jel moze dase desi i u toku noci pa dase ipak ima za prvu ruku namazati ..

DanijelaBB
    24. Svibanj 2020. 12:14

Vucica

Bebac sretnooooo!!!!
    .
    Mene uhvatilo spremanje a sad konacno i smijem, pa sam prebrisala i spremila krevetic i pokrila ga plahtom da nejde prasina, iskuhala izdajalicu makar mislim da cu je pustit kuci pa mi lako donesu. Sad sredjujem ormare. Par pitanja:
    1) Jeste vi skidali i prali onu navlaku od jajeta? Ja sam je dobro izbrisala vodom i alkoholom ali strah me skidati i prati u perilici
    2) imam hrpu krema za guzu koje sam dobila bilo u nekakvim poklon paketima za trudnice ili od prijateljica, ne kuzim se bas ako moze koja preporuka sto prvo koristiti od toga: djecja mast JGL, sudocrem, becutan mast, bepanthen baby mast i hipp ulje za njegu pelenskog podr.
    3) mixa baby gel za kupanje, znam da ste pricale da na pocetku nejde nista osim mozda malo bademovog, od kad bi ovo mogla poceti koristiti?
    Hvala 😘😘

Sudocream neeeee https://ibb.co/3f0RMHj
    Probajte s ovim kremicama https://ibb.co/gPc61GL posebno s Weledom

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• indy34
    24. Svibanj 2020. 12:36

DanijelaBB

Vucica

Bebac sretnooooo!!!!
    .
    Mene uhvatilo spremanje a sad konacno i smijem, pa sam prebrisala i spremila krevetic i pokrila ga plahtom da nejde prasina, iskuhala izdajalicu makar mislim da cu je pustit kuci pa mi lako donesu. Sad sredjujem ormare. Par pitanja:
    1) Jeste vi skidali i prali onu navlaku od jajeta? Ja sam je dobro izbrisala vodom i alkoholom ali strah me skidati i prati u perilici
    2) imam hrpu krema za guzu koje sam dobila bilo u nekakvim poklon paketima za trudnice ili od prijateljica, ne kuzim se bas ako moze koja preporuka sto prvo koristiti od toga: djecja mast JGL, sudocrem, becutan mast, bepanthen baby mast i hipp ulje za njegu pelenskog podr.
    3) mixa baby gel za kupanje, znam da ste pricale da na pocetku nejde nista osim mozda malo bademovog, od kad bi ovo mogla poceti koristiti?
    Hvala 😘😘
    Sudocream neeeeehttps://ibb.co/3f0RMHj
    Probajte s ovim kremicamahttps://ibb.co/gPc61GL posebno s Weledom

Hvala za ovo iskreno nisam znala 

Vucica
    24. Svibanj 2020. 12:38

Thanks Zmya moja su nova tvornicki zapakirana pa mi se za prvi put nije dalo zaj...... sa pranjem, ali kasnije cu sigurno moram samo skuziti kako se to skida 😅 za kosaru od kolica podloga mi se cini OK, a kao trebala bi bebu osigurati s remenom unutra bez obzira sto lezi, pa ne znam kako bi nesto izmedju stavila osim mozda tetrice
    Indy hvala tako sam i ja negdje mislila, a sve sam to dobila pa gledam kako sta iskoristit. Na kraju kupku  ja cu je koristit za sebe a malog bademovim 😅
    Danijela evo bas gledam sastav svih ovih sto imam vise manje je slican osim hipp ulja. Ja se nadam da mi nece puno trebat, a posto imam cijele hrpetine toga vidjet cu kako ce ici ako bude kakva reakcija cu mijenjati. Hvala ti ☺️

Rose1
    24. Svibanj 2020. 12:56

Bezzo hehe pa vecinu jesam, cekam nrke stvarcice da mi stignu. Jos komoda i higijena...znaci i ti se opskrbila😉

Rio isto dobra torba, hvala na info...a vjerujem, bude to lajanje iritantno, ali sto ces...ljudi krivi, a ne pas
    Bebac ako se nastavi odi u bolnicu i sretnooo
    Mrvicak ja cekam madrac i posteljinu, ali ne planiram to jos srediti. Drugi tj sve oprati pa u zadnji cas ja ili netko drugi

Vucica ja sam dobila jaje pa cu prati i.navlakicu kupili. Planiram kupiti jgl mast za guzu. Bademovo za kupanje, poslije mustela
    Danijela nisam to znsla za kreme, hvalaaa na infooo

💙

kaktusica
    24. Svibanj 2020. 13:02

Zmya kako je pesica danas?
    Rio ma moj inace nista ne trpa u usta, bas sam se zabrinula. Dao mu je stric inekciju antibiotika i aktivni ugljen pa cemo vidjeti... odmah i mene ulovio proljev od muke...

Vucica
    24. Svibanj 2020. 13:09

kaktusica

Zmya kako je pesica danas?
    Rio ma moj inace nista ne trpa u usta, bas sam se zabrinula. Dao mu je stric inekciju antibiotika i aktivni ugljen pa cemo vidjeti… odmah i mene ulovio proljev od muke…

Probaj mu raskuhat rizu s mrkvom, zna pomoc za proljev. 

Rose1
    24. Svibanj 2020. 13:33

kaktusica

Bebac ja ti pojma nemam, i prvoj trudnoci je sve bilo nekako drugacije, cijela trudnoca skoro a i bolovi a sad cemo vidjeti, ne znam ni ja hocu li znati prepoznati…
    Rio a jadan pasic 😔 Mene to tako rastuzi, kad vidim psa u malom boksu ili na lancu, uff 😔😔😔
    Moj vec dva dana ima nekakav proljev i povracao je, vjerojatno od onih velikih maslacaka. Dao mu je stric (veterinar) ugljen i probiotik, jucer je bio ok, jutros opet nekakv proljevic smrdljivi. Samo da nije sto opasno… A i ti psi svasta stavljaju u usta, sinoc sjedimo strina i ja na terasi, i dolazi tip s pit bullicom i kaze kako je usla medju kaktuse i pojela cvijece, jadnica nije prestala kihati, to je trajalo pola sata, kako je jadna kihala. Kaktusica jedna 😂🌵
    Rio super su ti stvarcice za rodiliste 🤩
    Mene isto nesto stomak muci, i lose spavam i jela sam jucer junk food, treba to sad sve izbaciti

A jebemu i taj proljev. Nadam se da ce mu proci, ko zna sto je pojeo. Nama maca nije imala stolicu pa je danima vodili kod veta na injekcije i vitamine pa proslo.Vjerujem da nije nista opasno🙏 a sto kaze vet?

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.