Dora odlično ti je ispalo s kolicima. 👌Joj kad staviš malene krafnice u njih pa krenete u šetnju, duplo slatkoće na jednom mjestu.🥰💙♥️ Uživajte, mazite se i pazite, brzo će i tata s vama, vidiš da vrijeme baš leti. 😘
Joooj da znas koliko jedva cekam!! Fali mi sunce i zrak, s prozora u sobi ne vidim ni komadic neba, samo susjedno krilo zgrade i to je tako blizu da ih cujem sto pricaju 😬
Vise ne idem u dnevni boravak di je makar pogled na hitnu, nebo, sunce jet su klinci sa mnom u sobi..pa sto se dana tice znam jedino jel pada kisa il ne hahah
Ajmeee mislim da kad upogonim ta kolica, spremim flasice i termosice, idemo van i nema me cijeli dan!!! Poslat cu vam fotkice s pet razlicitih kava u roku par sati hahah 🤣
Petrica i ti ste dobro? 🥰
Hahaha samo šalji fotkice, guštat ćemo zajedno s vama.🤗 I pusti dnevni boravak, nebo i sunce, najljepši pogled ti je u sobi kraj tebe. 🥰🥰
Jesmo, jesmo.Aktivna je, stalno se javlja. Po jačini udaraca i opsegu trbuha bih rekla i da lijepo raste tak da se nemam što žaliti. 😊
Jutro 🍩🍩🍩!!!
Čestitam curkama na punim tjednima🥳🥳🥳
Pepili, Panda tako i ja nocas bila gladna, ma uvijek budem ako se probudim i onda duze ne mogu zaspati
Mocho znsm kako.ti je, donose nam rucak, drugi ciste, kupuju, ja aam dosta toga online. I mene tako prije cca tjrdan dana oprala neka tuga, dođe to
Snoopy bome si vrijedna, svaka cast
Dora odlicnooo za kolica...Drago mi je da uzivas u malenima i stvarno se iskreno nadam da cete se ubrzo maziti u 4❤. Ne mogu vjetovati da je vec prodlo 39 dana i mogu misliti kako ti, divim ti se na pozitivi i snazi, znsm da je crpis iz svoje neopisive ljubavi prema mslim lavicima. Drzi se draga, saljem😘🤗
Avikado doma si?? Pisi nam
Lina i Curly i vama 😘🤗, drzite se, jos malo💪🙏
💙
Dobro jutro cestitke svima na ndeljama ,nasoj mami sam mislim vec cestitalala ,,ja sam spavala al sam ustala jedno 8 puta 😏i opet se samo vratim ..al sad idem da ustajem ..Dora 🥳🥳🥳tako mi je drago za kolica ..ja moja moram da cekam jos 2 do 3 sedmice ako i tad budu 🤔..kod nas je takva kisa tako hladno ...idem da pijem kafu i jedem gladna sam sta drugo ..kao mali slon sam tesko okretna stalno gladna ...
Jutro od nas nenaspavanih, a ceka nas dug dan. Prvo dorucak kod svekra, pa onda i jedan rodjendan. Nadam se da se torta dobro ohladila i dobro ispala 😁
Dora dat ce Bog pa ces nam uvijek samo lijepe i pozitivne stvari pisati, kao u zadnje vrijeme. Sve se veselimo tvojin izvjestajima 🥰🥰
Mocho i ja sam posebno emotivna sad pred kraj. Hormoni opasnu igru igraju
Lola, čestitam na maloj krafnici i na brzom porodu. 🙏❣️
.
Mocho sve mi koje smo trebale i koje i dalje mirujem smo posle tu fazu. Sve ti je Dora napisala. Od riječi do riječi se s slažem s njom.
.
Dora, super za kolica. Brzo cete kuci i brzo ces oprat stan, ja te skroz razumijem.
Svibanj:
LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
IRIS - 26.5. Curica🌸
PEPILLI - 30.5. decko 💙
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
YVETTE - 6.6. Dečko 💙
Zmya - 8.6. Dečko 💙
Vucica - 9.6. Dečko💙
Faustina - 10.6.
Mila7 - 10.6. Dečko 💙
BackInBlack - 11.6.curica 🌸
ena0206 -4.6. Dečko💙
Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (16.4.)
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Leonie90-17.6. Curica 🌸
Helikopter - 17.6. CURICA🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.decko💙
Zara - 20.6.
Maggy - 22.6.curica🌸
Amneris - 22.6.curica🌸
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️ (16.4.)
Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
ELENA – 26.6. – CURICA🌸
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
Ninnek-28.6.curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
VERONIKA123– CURICA🌸
And26 - dečko 💙
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
Mocho - 2.7.curica🌸
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.curica🌸
LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7 Dečko💙
Cvita2020 - 18.7. Curica 🌸 ?????
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
DAISY - 23.7. DEČKO💙
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
Leptir - 23.7.decko💙
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7.
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
IVANA777 – 1.8.
Brbicaa - 1.8. Dečko 💙
Renata92 - 1.8.curica🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
suzi3025 -7.8. decko 💙
PikaBu -8.8. Curica 🌸
Verseb - 10.8.?????
Ritam - 12. 8. Dečko 💙
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.decko💙
Lenija - 21.8. Curica 🌸
Maminosunce29-22.8.
Slatke brige - 22.8. Decko 💙
Fenjer - 23.8. curica🌸
CINNAMON – 27.8.
Maminosunce - 28.8.
Mala1- curica 🌸
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 💙🌸
Dobro jutro cure, i sretna nedjelja svima koje pune tjedne!
Nas dvije smo danas na punih 35🥰🥰
Dora,uvijek je lijepo od tebe neato procitati. Vjerujem da ti je puna kapa bolnice vise, ali isto tako da nema vece radosti nego vidjeti njih dvoje kako rastu i razvijaju se, i da su kraj tebe. Ja nemam ovih Mocho i ti problema, moram priznati, jer sam sve do prije par godina i ja tako, onda se nešto u meni slomilo jer sam skuzila da mogu i ovi oko mene; radis i slazes ko budala i onda nevalja kad nisi na full. E od onda sam smanjila tempo i sad mi muž opere kupaonicu bolje nego ja😁
I btw, bravo za kolica💪💪
Trudy, ljubomorna sam na Istru, moj muž je istrijan tako da jedva čekam na jesen nakon Dalmacije malo gore produžiti. Sad kad čitam ovako, sviđa mi se ovaj moj plan😅
Čitamo se😘
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
SVIBANJ
eovyn - 25.5.
Polly - 25.5.
yvette - 30.5.
Amneris - 26.5.
Panda3 - 26.5.
Renata92 - 27.5.
Fluffy - 28.5.
tea1401 - 28.5.
Trudy -28.5.
mrvicak - 29.5.
LIPANJ
Maree - 1.6.
Leptir - 2.6.
Kaktusica - 2.6.
Hope - 3.6.
ninnek - 4.6.
Mokvica - 4.6.
Brbica - 5.6.
Danijela - 4.6.
dana130 - 8.6.
Black - 12.6.
Trancie - 15.6.
Kolacic - 16.6.
Barby - 18.6.
fenjer - 30.6.
Jutro krafnice 💙💜
Lolaaa pa čestitke mami i tati na prvoj terminskoj krafnici... znaci krenulo je 💗💗💗 neka je sve dobro proslo.... bol se brzo zaboravi... cekamo detalje kad stignes
Dora ajde divna vjest ds si uzela tolko zeljena kolica... jedva cekamo prvu slikici iz setnje 💙💜 brzo ce te male krafnice doma .. pravi su borci na mamu 👌a ostalo ces sve stic kad dodjes.... glavno da su oni dobro... kuca ce se očistiti
Nespavalice- ja se isto dosta budim po noci.. ali brzo zaspem ponovo.... okrecem se ko riba na suhom 🤭🤦♀️
Čestitke curama sta pune pune tjedne Pcelica, Rose, Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek 🤰
Ja i danas rodjendan ali napokon za odrasle u miru bez djece 🤭🤗
UZIVAJTE U Nedjelji!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji