Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    23. Svibanj 2020. 10:02

Jutro cure.
    Cestitke na punim tjednima i ugodan vikend 😊
    Da li ijedna od vas ima problem sa disanjem kada lezi? Onako neki pritisak u grudima i kao da zafali zraka? To me svaku noc namuci dok ne zaspem 😞
    2014 sam imala operaciju na srcu,malu rupicu koji su zatvorili,rutinska operacija,ali bila sam na kontroli prije 3 mjeseca sve ok.. Narucila sam se jos jednom prije poroda.. nNekad me strah da je od toga,ali citam da je to i normalno u trudnoci kako beba raste..

Fluffy
    23. Svibanj 2020. 10:03

Ena, slike su vrh 😂😂😂 i mene opisuju sve redom. 
    Moja curka je bas zivahna, inace me cudi kako se ovako puno izboci jer mi je posteljica sprijeda, pa sam bila uvjerena da cu manje osjecati i gledati ovakve prizore 🤭

• indy34
    23. Svibanj 2020. 10:15

m_maaree

Jutro cure.
    Cestitke na punim tjednima i ugodan vikend 😊
    Da li ijedna od vas ima problem sa disanjem kada lezi? Onako neki pritisak u grudima i kao da zafali zraka? To me svaku noc namuci dok ne zaspem 😞
    2014 sam imala operaciju na srcu,malu rupicu koji su zatvorili,rutinska operacija,ali bila sam na kontroli prije 3 mjeseca sve ok.. Narucila sam se jos jednom prije poroda.. nNekad me strah da je od toga,ali citam da je to i normalno u trudnoci kako beba raste..

Ne bi trebala da lezis na ledjima jel to pogorsava stanje ,mislim da svaka od nas ima taj peripd kad ne moze da dise sve dok ne dodjes pred sam kraj pa se beba pocne spustati ..ja se vise ne sjecam kad sam zadnji put lezala na ledjima jel je prosto ne moguce ..tako da sad sam zapetljala nije do tebe svi to manje vise imamo ili smo imale ..nase blazeno stanje ..ne brini nije samo do tebe 

• indy34
    23. Svibanj 2020. 10:18

Pepilli

svea

Jutro svima 💕
    Prijavljujem isto neko lošije spavanje nego inače, možda sam 6h ulovila, a 8 je minimum kod mene🙈
    Bebač koji prekrasan video 😍❤ jedva jedva čekam!
    Fluffy ova tvoja grbica je preslatka 😊😊
    Curly drago mi je čuti da si tako pozitivna i da sve s malim bikićem ide u dobrom smjeru 🎈
    Sretni puni tjedni svim "subotarkama" 🎉Pepili punih 39 🤗 jel vrijeme za bolnicu ili čekamo još neki specijalitet danas? 😘

Jao , mislila sam da ću u bolnicu ,čak sam i sanjala da sam rodila na stolčiću blaženo bezbolno ,al ipak zasad ništa…
    Danas ne kuham, makar je svekru rođendan ,muž je rekao da će on ispeći roštilj i kupiti kolače u slastičarni a da ja odmaram… Evo sjedim na podu i jedem domaće jagode sa kćerkom. Moje jadne noge su opet natekle, balvani ne stanu više niti u jedne tenisice koje imam. Bsitno i onda si mislim sad će to krenuti, pa krenu neki trudići u noći al do 9-10 se sve smiri… Obavijestit ću sigurno kad me muž skipa pred rađaonu 😂

Pepilli mi cekamo dase javis daje krenulo ..evo nedelja se zavrsava a mi nemamo kvacicu za ovu nedelju  ,i naravno ako predjemo u iducu nedelju bice ih nekoliko pa cemo da ispustimo neku 🤗🤗🤗 moramo da mislimo na nasu Mrvicak koja to uredno sve biljezi ....da joj olaksamo ...

• lola777
    23. Svibanj 2020. 10:24

Ni kod mene jos nista.Termin bio jucer 22.05.2020.Svaki dan na ctg i pl.voda. Uglavnom javim novosti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    23. Svibanj 2020. 10:27

Maree da mene zna stisnuti i dok sjedim pa teze disem al sveje to normalno kazu, a to sta mi "prezivljavamo" u tim trenucima nema veze 😂😂
    Lolaa sretno draga, ajme prvi pravi termin smo docekali jeeej 🐞🐞🐞

• Bebac24
    23. Svibanj 2020. 10:27

lola777

Ni kod mene jos nista.Termin bio jucer 22.05.2020.Svaki dan na ctg i pl.voda. Uglavnom javim novosti.

Kako pregledavaju plodnu vodu? Boli to? 

mimoza
    23. Svibanj 2020. 10:29

Rio, Brbica, Yvette sretni puni tjedni 🎉🎉
    Pepilli jos 7 dana do termina 😬 Citam da si vec u nekoliko navrata imala te lazne trudove, ja nemam ni to ili ne znam prepoznati 😰
    Ena eto i tebe u terminu. Ajde sad da radimo cucnjeve 😁
    Vrapcic hehe necu ti ja u Petrovu. Mislim da bih se porodila i prije prelaska granice s Austrijom, a gdje jos izdrzati do Hr 😂 Moja bolnica je 2 km udaljena od stana, ipak mi to sad vise odgovara 😂
    Fluffy aktivna curica 🤗 takav je i moj i nista se nije vremenom smirio.
    Mare otezano disanje imam kad mi dodju bh kontrakcije, kao da me neko stisne za vrat i tesko prolazi vazduh.

• lola777
    23. Svibanj 2020. 10:32

Bebac24

lola777

Sam pregled plodne ne boli, ali me bolilo kad su pregledavali koliko sam otvorena. Cili dan sam krvarila.Al to je vjerojatno zato sta sam otvorena 4 prsta. U prosloj trudnoci me nije to bolilo. A pregled pl vode kao da ti bris uzimaju.Rasire dole sa nekim metalnim tubusom.I gledaju pod svjetlom.Al to samo ako si otvorena min pola prsta.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    23. Svibanj 2020. 10:40

lola777

Bebac24

lola777

Sam pregled plodne ne boli, ali me bolilo kad su pregledavali koliko sam otvorena. Cili dan sam krvarila.Al to je vjerojatno zato sta sam otvorena 4 prsta. U prosloj trudnoci me nije to bolilo. A pregled pl vode kao da ti bris uzimaju.Rasire dole sa nekim metalnim tubusom.I gledaju pod svjetlom.Al to samo ako si otvorena min pola prsta.

Hvala 🐞 sa prvim to nisam stigla raditi pa zato pitam, nadam se da cu i ovaj put izbjeci to 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.