Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2020. 10:34

Rose1

mrvičak

Rose1

mrvičak

Jutro curke, posebno mojim petcima. Sretan nam i lagan novi puno tjedan.🎉🥳❣️❣️🙏 Ajme ja u velikom 33. Rose, koju sam si ono granicu novu stavila? 34/35🤔😂
    Curke, robica vam je prekrasna. 🥰
    A djedica je pravi, svaka mu čast 👏👏🤗
    Lina, mlijeko ce nadoći, ne brini. Bebica ce sebi to prilagoditi.
    Ostale mamice, kako ste vi i bebice?
    Netko je ovih danas spominjalo gniježđenje. Mene polako hvata, iako je rano. Tješim se da bi bebica mogla bar dva tjedna ranije onda stići hehe. Samo mi je problem jer trenutno čistim mamin kuću, a moja u Zg je vjerojatno puna prašine 😂😂😂
    Mi planiramo stajati vamo do srijede jer mi je u petak idući pregled pa ćemo morati nazad. A tako mi je lijepo i ne da mi se.

Jeeeej draga, 33., cestitam jos jednom🥳🥳🥳ja sam sigurna da ces ti doci barem do 38., a vjerujem i duze. Hehe, samo dizemo granice 30-32-34-36😂🤣😂po 2tjedna ja, tako mi nekako psih.najlakse. Ajme koliko mi je lakse sto sam izdrzala ova4tj od one dijagnoze…sad me zadnje dane pere i lagana panika, nisam jos spremna, trtica me

Evo meni će sutra biti mjesec dana od odlaska na hitnu s laganim trudovima. Kako vrijeme leti. A nek nas dvije dođemo do pol 36.tt,super je to!!! Evo mene baš zanima moj pregled za tjedan dana i hoće li me dolje gledati opet. Ja bi voljela da znam stanje.

Kad ti je drugi tjedan? Meni drugi cetvrtak. Mene nije ni jednom prstima jer kaze bolje ne da nesto ne izazovemo. UU je zatvoreno, T oblika. Da, 36.je top🥳, ali vec mi sad puno lakse

U petak sam rano ujutro na pregledu. Nije ni mene moja prstima od hitne jos jer su me oni. 

Vrapčić123
    22. Svibanj 2020. 10:34

Mrvičak misliš? Ma znam da su oni zaštićeni u trbuhu... Al joj kak sam glupa ko noć, baš sam luda sad i tako mi žao. 😟😟😟

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    22. Svibanj 2020. 10:35

Vrapcic, nista nije bebi, bez brige sigurna je ona u trbuscicu 😊 za otkucaje oni su uredni. Kako su veci tako su nizi otkucaji a rastu kad se mrdaju ❤️ naravno, prati kroz dan, nikad se bas nezna ali uvjerena sam da ce bit sve u redu.
    Mislim da je selena pisala za secer
    Pojacana zed nije mjerilo secera, pogotovo u trudnoci.
    Kile nisu mjerilo da ga neces imati. 
    To je sve lutrija i geni.
    Ja dobila 22kg pa ga nemam. A zivim na slatkom.
    Tako da stvarno nikad neznas. 
    Pripazi se. I biti ce to sve ok., 😊 
    Moram pohvaliti necijeg djeda koj je svojoj unukici svasta nakupovao, tocno mi se srce stisnulo, ❤️❤️
    Bravo za njega ❤️
    Evo ja kao sta sam rekla pocela sam ribati fuge na podu 😂
    https://ibb.co/Ln6z9CZ

https://ibb.co/PGZXTQ4

22. Svibanj 2020. 10:37

selena

Hvala vam cure, cijelu noć nisam spavala. Stvarno to nisam očekivala… Premda kad se vratim unazad, u zadnjih mjesec dana više pijem vode, a zadnja 2 tjedna češće idem na wc, imam osjećaj da čim se pomokrim da bi mogla opet premda nemam šta, a to su simptomi..Više sam jela voća a i kruha u zadnje vrijeme a to podiže šećer.Fenjer - iz Zg sam, razmišljam jel da idem u ponedjeljak ili u srijedu ( u utorak idem kod dr. privatnika pa da vidim šta će on reći), isto ću na VV na GUK.
    Do tada ću se pridržavati prehrane koju sam našla na stranicama poliklinike Harni. Što je najgore, to mi se čini i više nego što ja sad jedem, ali očito jedem krive namirnice…a i što cure kažu, možda je to sve i od hormona.
    Ne znam to za aparatić i epruvete. Mislim kupiti aparatić zbog svog mira tako da mogu sustavno mjeriti….

Jel znas jel se moramo naruciti ili samo dode, bez uputnice i to? Moja gin tek popodne radi tako da sad imam milijun pitanja kako dalje. ☺️ Nadam se da ce dati da mjerimo aparaticem, ono cijedenje u epruvete mi grozno djeluje 🙈 
    Ovdje kod nas se ne ponavlja ogtt, bar moja gin ne misli ponovo slati jer mi je dala jasne upute da pazim sta jedem dan prije jer nemam drugu priliku 🙉🤦
    Sad kad si napisala simptome ja imam iste, identicne. Isto pritisak na mjehur, stalno mokrenje, smrdljiv urin, stalno sam zedna (dan, noc, nebitno). Ali nisam to nikad povezala sa gukom, uvijek sam mislila da je zbog niskog tlaka 🙄 
    Trancie sretno!! 🤞 Valjda se nece zaredati jos jedna slatka mama 🙈

tea1401
    22. Svibanj 2020. 10:37

Curke pozdrav svima,citam vas kad stignem..
    Cestitke na punim tjednima,sad smo vec u fazi iscekivanja tko ce roditi,nemogu vjerovati kako je brzo proslo❤
    Dora,Curly vidim super napreduju bebaci samo tako dalje uz vas smo😊
    Vrapcic nemoj se bojati,nije to nista malo si probudila bebicu bit ce to okei..ja sam se neki dan naglo sagnula jer mi je nesto ispalo iz ruke,isto sam ju scimala mrdala se al bilo je sve oke.
    Imam pitanje, mene od sinoc neki svrbez muci..ali po cijelom tijelu,nije jako ni intenzivno nego iritirajuce,jel imala koja tih problema?ps nisam vadila jetrene probe..
    Pozz svima😘

Anja🌸🌸

22. Svibanj 2020. 10:41

fenjer

selena

Hvala vam cure, cijelu noć nisam spavala. Stvarno to nisam očekivala… Premda kad se vratim unazad, u zadnjih mjesec dana više pijem vode, a zadnja 2 tjedna češće idem na wc, imam osjećaj da čim se pomokrim da bi mogla opet premda nemam šta, a to su simptomi..Više sam jela voća a i kruha u zadnje vrijeme a to podiže šećer.Fenjer - iz Zg sam, razmišljam jel da idem u ponedjeljak ili u srijedu ( u utorak idem kod dr. privatnika pa da vidim šta će on reći), isto ću na VV na GUK.
    Do tada ću se pridržavati prehrane koju sam našla na stranicama poliklinike Harni. Što je najgore, to mi se čini i više nego što ja sad jedem, ali očito jedem krive namirnice…a i što cure kažu, možda je to sve i od hormona.
    Ne znam to za aparatić i epruvete. Mislim kupiti aparatić zbog svog mira tako da mogu sustavno mjeriti….

Jel znas jel se moramo naruciti ili samo dode, bez uputnice i to? Moja gin tek popodne radi tako da sad imam milijun pitanja kako dalje. ☺️ Nadam se da ce dati da mjerimo aparaticem, ono cijedenje u epruvete mi grozno djeluje 🙈
    Ovdje kod nas se ne ponavlja ogtt, bar moja gin ne misli ponovo slati jer mi je dala jasne upute da pazim sta jedem dan prije jer nemam drugu priliku 🙉🤦
    Sad kad si napisala simptome ja imam iste, identicne. Isto pritisak na mjehur, stalno mokrenje, smrdljiv urin, stalno sam zedna (dan, noc, nebitno). Ali nisam to nikad povezala sa gukom, uvijek sam mislila da je zbog niskog tlaka 🙄
    Trancie sretno!! 🤞 Valjda se nece zaredati jos jedna slatka mama 🙈

Vrtoglavica i opca slabost mi se izbrisala nekako, to sam povezala sa tlakom 😂😂😂

kaktusica
    22. Svibanj 2020. 10:57

Vrapcic nemas nikakve brige, bas nikakve, bebacica je samo odreagirala na podrazaj. Oni su ionako u vakumu, okruzeni vodomz kao u balonu. Ako ce te utjesiti,ja lezim i spavam u dbevna iznad je prozor. Moj pas je stalno na tom prozoru i ako slucajno vidi nekoga od mojih da prolazi uz zgradu on samo skoci na taj kauc di ja lezim i ide na vrata. Tako je neki dan skocio na moj trbuh sa strane, bebacica se odmah javila, jos on ima 4kg. Muz rekao da ne brinem, tako da se ne sekiras. I nisi idiot 😘😘
    Tea ja bi ipak provjerila jetrene, cisto radi svog mira. Mozda je samo nesto prolazno. Drzim fige 😘

ena0206
    22. Svibanj 2020. 11:02

Kaktusica, Mokvica, Mrvičak, Vrapčić, Missy, Black, Mocho cure cestitke na punim tjednima. ❤️
    Mrvicak i Rose super ste, samo pomicete granicu tjedana.. Dugo cete vas obje biti jos 2u1.. Samo pozitivno, vec ste u super tjednima. Eto i meni se skratio cerviks bas dosta u 33 tjednu i beba skroz nisko.. Prestala sam se i paziti..  I evo nas sutra u terminu...
    Kolacic rastopila sam se prvo kad sam procitala da je djed kupio nesto za svoju unucicu, a onda kad sam vidila robicu.. Bas bas predivno. Svaka cast. Za mene je to od neprocjenjive vrijednosti. 😘😘
    Mimoza hahahaha, tebi za inat on nece vani. 🤣🤣🤣Ali, moja rodica je tako isto bila aktivna i jos radila cijelu trudnocu i to u kuhinji u restoranu, pošto nam rođak ovdje ima restoran radila je i kad je u mutterschutz usla, naravno na crno. 🤣🤣 I ta žena je prinila na kraju i rađala 2 dana, nikako se otvorit.. Porodili je na carski jer je toliko izmucena bila. Rekli joj valjda da su joj se od toliko posla i stajanja  ucvrstili misici  dolje u zdjelici  i eto... Namucila se..
    Vrapcic ne brini beba je sigurna, ona je zasticena, nece joj nista biti. Vazno da si je osjetila nakon toga. 😍 Moja prijateljica je pala niz stepenice 10 dana prije nego je isla rodit.. I iskocilo joj rame, pribila se samo tako.. A bebici nista.. Zato ne brini.. 😘

• indy34
    22. Svibanj 2020. 11:02

Vrapcic bez brige bebe su dovoljno zasticene u stomaku ,naravno daje reagovala jel je mozda spavala pa je malo poremetilo al kazu i da nedaj Boze padnemo ne mora da znaci dabi se desilo nesto bebi jel su zaista zasticene ..bez brige sa bebom je sve uredu 😘

mimoza
    22. Svibanj 2020. 11:04

Vrapcic skroz te razumijem. Ja sam se jucer nabila na kvaku od vrata i to po sred pupka i ostala mi ogrebotina i crvenilo, bas je zabolilo i izgledalo je kao da sam bebu udarila, kao da je pobjegao odjednom u drugu stranu. Nisam ukljucivala doppler, ali sam se bila zabrinula. 
    Ako osjetis bebu normalno, onda nema problema. Zasticeni su oni unutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.