Mare i ja drzim fige za uredan nalaz !
Rose drago mi je da se smirilo, drzi se 💕
Dora bravo za Maricu, uzivajte danas 🥳💕
Ja sam bila u ginekologa, nalaz streptokoka uredan i dobila sam uputnicu za rodiliste. Nadam se da cemo sto duze biti 2u1, uopce nisam spremna. Gledajuci prema datumu transfera, danas sam 38 tt, a prema zadnjoj menstruaciji u subotu.😬
Amneris sto si me nasmijala 😂😂 To su krucijalne misli. Slazem se da o tome trebas razmisljati u ponoc! 😂
I mene uvijek panika kad mi idu s tim na celo jer se sad uspusem i znojim ko prasica i brijem da se zagrijem od 3 koraka koja napravim 🙈
Mare jel tebe ona gledaju i vaginalno? Ono, prstima ti ide dolje da vidi jesi otvorena? Jel boli ta serklaza? Nadam se da je kod muza sve ok i da ce uzrok biti banalan i da ce se sve uskoro srediti 🙏
Hvala svima ❤❤ Bit ce sve ok aBd.
Ona mene svaki put gleda vaginalno,prstima,njen princip je takav od pocetka.. Radila sam pod anestezijom,boljelo me kad sam se peobudila sat dva dok mi nisu gazu izvadili,kasnije nista. Al su bili kao jaki menstrualni bolovi,i krvarila sam danima malkice.. Cistilo se kao to dole.
indy - ovisnik sam o vodi, popijem dnevno bar 4 litre, jednostavno ne mogu zamisliti biti 2 sata bez iste, a kamoli nakon što popijem šećer, joooj nadam se da će biti ok i da više neću morati ići, iako su mi i na vađenju rekli da zbog količine vode koju pijem imam šanse za šećer
(kilaža mi je zasada ok, na +6 sam)
vrapcic - tebi ok prošao ogtt?
dora - marica dolazi u sobu, brzo ćete vi doma
zmya - drago mi je da je pregled super prošao i da je malac super , onu u Vinogradskoj bi trebalo u top staviti
bebac - baš velika beba, uhvati se ti čišćenja i brzo će on poželiti van
- AS mi je baš ok ova crvena, polako proučavam AS pa javite ako vidite neku akciju, i mene zanima maxi cosi pebble
30.07.🥰🥰
Ogtt- vidim da vas dosta pise da se ne smije uopce piti voda tijekom testa, medutim meni nije tako receno. Receno mi je da mogu vodu u malim gutljajima, ne veliku kolicinu odjednom. Tako nekako sam i procitala negdje kad sam se spremala za test. Meni je ta tekucina inace bila fina, ali sam se cijeli taj dan, valjda radi tog sto nisam jela dugo, bila uzasno umorna. Cak sam u periodu do drugog vadenja krvi otisla do svojih u stan, jer su odmah kraj bolnice, i zaspala nekih sat vremena 😂😂 i nakon drugog vadenja krvi kad sam pojela, popila kavu, sam cijeli dan prespavala u fazama.
Vrapcic- jesu ok rezultati?
Vucice, tog se i ja bojim vezano za seks i vrhunce 😂. Nama je to dozvoljeno u trudnoci i par puta mi se stvarno jako stvrdnuo trbuh, bas kako cure opisuju te Bh kontrakcije, koje inace nisam osjetila. Pa bi se mislila jeli sve u redu i na kraju sam odustala od tog. Mozda krenemo pred kraj kad mi bude u cilju potaknuti sve to 😄
Bebac, bebica je stvarno velika🤭🤭🤭 tak se i moj brat rodio 4 tjedna ranije s 4300 gr, pa su se svi pitali koliki bi bio da je izdrzao do termina 😅
Fluffy i meni sestra rekla da smijem vodu, pogotovo kad mi doslo slabo na minuticu
Yvette super za nalaz🥳🎉
💙
Vrapcic, bemu misa, a kava na aparatu u Petrovoj?! 😂🙈
Dora, 💕 za cimere na okupu 🤗
Svima saljem puno pozitivnih misli, pogotovo mamicama u terminu 😉 cestitke na punim tjednima i velikim bebicama.
Ljubomorna sam jako na ri kavu, ili kavu uopce 😂🙈 ja gledam sunce s prozora, trenutno jedna od ucestalih aktivnosti u bolnickoj sobi 🌞
Vrapcic,bemu misa, a kava na aparatu u Petrovoj?! 😂🙈
Dora,💕 za cimere na okupu 🤗
Svima saljem puno pozitivnih misli, pogotovo mamicama u terminu 😉 cestitke na punim tjednima i velikim bebicama.
Ljubomorna sam jako na ri kavu, ili kavu uopce 😂🙈 ja gledam sunce s prozora, trenutno jedna od ucestalih aktivnosti u bolnickoj sobi 🌞
Kako maleni?
💙
Pozdrav curee.. tu sam, pratim vas ali se slabo javljam ☹️
Cestitke na punim tjednima... Polako se priblizavamo kraju..kako mi je preletilo ovih 30tjedana..
Ja san danas bila na zakasnjelom ogtt-u ali ga nisam napravila do kraja.. pola sata nakon sta sam popila glukozu sve sam ispovracala ☹️☹️ rekla teta u dom zdravlja da me nece mucit..da je prvi bio ok. A mali jadan cim sam popila je poceo toliko lupat, nikad do sada tako..ocito nije ni njemu bilo dobro...jadnicak moj
💙
Mare, neka je beba dobro i napreduje, a nadam se da ce i muzu svi nalazi biti ok. Samo pozitivno 🤗
leptir - i moje bebe su jako lupale nakon što sam popila šećer, isto mislim da im baš ne paše
fluffy, rose - to sam i ja čitala za vodu, ponjela 2 litre vode, ali su mi kod vađenja rekle da ni slučajno ne pijem vodu... "varala sam ja sa 1.5-2 dcl u rasponu od 2 sata...inaće bi se srušila jer me baš na momente uhvatilo.
curly - kako je tvoj malac?
što se tiče onog na S, kod nas ništa, previše nas je strah za bebe... strpiti ćemo se dok se ne porodim
30.07.🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji