Jutro cure..
Evo i ja s pregleda.. Sve ok,bebac 1800g,ctg uredan, ja i dalje prohodna za prst i pored serklaza,nije se nista mjenjalo,mirovanje pa kontrola 1.6.
Nisam se javljala,kako i muz malo oko doktora,ima problem s disanjem pa radi pretrage da vdiimo od cega... Zasad su mu otkrili kamenac u zucu,a danas ide na uzv srca i snimat pluca.. Dugo ga to muci,nestane mu zraka,a samo mu govorili stres.. Pa je rrazio da ga se sve pregleda..
Cestitam na punim tjednima i urednim pregledima. Cure koje su blizu i ocekuju svaki tren SRETNO 😊😊
DORA jako lijepe vijesti da je i marica sada s tobom ❤❤
Jutro drage moje!
Ove trudničke noći su za popizdit više! Zaspim u 22 i probudim se u ponoć, mozak radi ko da je podne. I onda počnem razmišljat o “važnim” stvarima, npr.:
Kako izgleda Kaktusičina svekrva?
Ako će Vrapčić maloj za 40. rođendan poklonit one vintage stolice, šta ću ja svojoj?
Da li će to ujedno biti dan mog prvog S nakon trudnoće?🤣🤣
Kako ono izgleda k**a?💐
I tako svaka dva sata🤪🤪
Trancie, Panda, Mimoza, Lordi, Lola čestitke na punim tjednima!
Bebac koji veeeeeliki dečko!!😍😍😍😍
Vrapčić, meni isto jučer izmjerili 37.1, nije mi jasno kako, ali rekli ok, do 37,2 je prihvatljivo. Baš mi bilo neugodno kao da sam nešto kriva. Doma sam poslije izmjerila 36,6. Ne kužim!
Dora yaaaaaay za Maricu!🥰🥰🥰
Jedva jedva čekam našu kavu na Trsatu!
To sa onim na celu? Ti su bzvz. Ako samo malo hodas, nedaj boze si na suncu odmah pokaze "temp"
E da. Pitala sam gin kad krenu trudovi koliko da cekam.
Jer za prvog je pukla voda pa ako ne pukne a krenu trudovi da znam.
Rekla je nista da ne cekam. Nego kad sam sigurna da su trudovi da krenemo. Do bolnice imamo 40tak min. Ali zbog korone je ulaz malo "otezan" upravo zbog mjerenja temp, pa ispunjavanja papira i zato da ne cekam nista.
Mimoza ja sve cekam da javis da se sprema beban vani.. Njemu je ocito lijepo u maminom stomacicu.
Negdje sam procitala da se bebe rađaju onda kada se one osjecaju da su spremne izaći vani i kada im vise nije bas bajno unutra.. 🤔🤔
Bebac da, onaj beskontaktni. Ima smisla jer mi je bilo jako vruće pod maskicom, sva sam se bila zajapurila. Dobro pitanje za doktoricu, i ja ću svog pitati!
Maree lezi i odmaraj, a mužu puno sreće s nalazima!
I ja sam primijetila da nema Rio!
Svea super da si malo izašla!
Amneris hahaha, bas si me nasmijala...ajme, koje kombinacije u glavi🤣😂🤣
Svea hvala ti, lezim i malo popustilo🙏
Hahaha, i meni sve napor predstavlja kad samo lezim, strah me kako cu uopce roditi, inace sam sportasica pa se nadam da je ostalo malo snage u meni za taj porod
Maree bebica lijepo raste🥰glavno da se situacija nije mijenjala na gore, miruj, odmaraj
Vrapcic ma vec mi na zivce idu s tom koronom, pretjerali su, mozes imati sve bolesti, ali samo da nije korona...katastrofa
💙
Amneris sto si me nasmijala 😂😂 To su krucijalne misli. Slazem se da o tome trebas razmisljati u ponoc! 😂
I mene uvijek panika kad mi idu s tim na celo jer se sad uspusem i znojim ko prasica i brijem da se zagrijem od 3 koraka koja napravim 🙈
Mare jel tebe ona gledaju i vaginalno? Ono, prstima ti ide dolje da vidi jesi otvorena? Jel boli ta serklaza? Nadam se da je kod muza sve ok i da ce uzrok biti banalan i da ce se sve uskoro srediti 🙏
Mare bebica je lijepo napredovala, ti odmaraj, bit ce to sve super!! Sretno muzu s nalazima, nadam se da nije nista. Mozda je do neke alergije, jer je isto tako bilo bratu od mog muza.. Isto tako tesko disao, stalno neki problemi. Na kraju alergija.
Kad u bolnicu
Evo meni je doktor sad na pregledu u bolnici rekao da su 4 razloga za doci:
1) izljev plodne vode - odmah
2) svjeza crvena krv - odmah
3) trudovi - kad budu u razmaku 10 min i tako barem 1 sat
4) smanjenje pokreta bebe u odnosu na uobicajeno - odmah
Maree promaklo mi za muza...drzim fige za dobre nalaze i da rijec o nekoj sitnici🙏🤞moja mama je gubila dah dok je hodala kad je bila anemicna
💙
Hvala cure, jos da sad 8 pregeld prodje dobro, niko sretniji od mene!!!
Dora divne vjesti 💜💜💜💜Polly mislim da uvijek imas onih 10% u babycentru za jaje kad se registriras prvu godinu djetetova zivota.. pa si pogledaj
Bebac bome prava momcina 💙💙💙
Dada u klubu sam njihovom, imam tih 10% ali ja bih malo veći popust ipak 😄
Čestitam cure na super pregledima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji