Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    21. Svibanj 2020. 09:23

Dobro jutro krafnice... Evo mene, nakon pokore zvane montaza kuhinje, znaci cistila sam kuhinju i isla sve prat i slagat.. I ostao je neki ventil za namontirat na ves masinu(posto nam je i ona u kuhinji) i naravno to ce muz i svekar.. I naprave mi takvu poplavu da je to bilo nenormalno.
    I od šoka sam dobila kontrakcije i bolove, popila 2xMg 300 al nista.. Cijelu noc me bolilo-ja mislila gotova sam.. Al evo jutros se smirilo, hvala Bogu neka nas jos malo 2u1.. Koliko mislim da sam spremna, tako me uvati neka panika da je sad to to.
    Čestitke svima na punim tjednima.. 
    Bebac jaooo pa to je bas velika beba.. Mene bi bilo strah na porod kad znam da je tako velik., 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Žuža
    21. Svibanj 2020. 09:24

Bebac, sveti Ante Padovanski! Pa on ce do termina imati 5kg 😂 Jel i prvijenac bio velika beba? Moj je procijenjen na 2800. Ja bi da ipak jos malo naraste do poroda 😬
    Zene evo jedan lijepi tekst jedne doule. Cisto da se ne osjecate kao da jedine na svijetu to prolazite kad rodite https://lele.hr/blog/majcinstvo/biti-mama-dok-mi-se-srce-slama/.

Dora4
    21. Svibanj 2020. 09:26

Bebaccccc vauuu super!!!🥳🥳💙
    Kolacic sretan put draga!😘
    Vrapcic drzi se!! 😘
    Panda, Lola, Lordi i vama sretni puni tjedni!! 😍🥳🥳🥳
    Marica stize u sobu svaki tren sad!!!!!!!!!! Malo je napisat da sam preuzbudjena!!!! 💕💕💕💕💕💕💕💕

Dora4
    21. Svibanj 2020. 09:31

Zuza ( nemas pojma koliko se suzdrzavam napisati Đurđa 🤣🤣🤪) tekst je brutalan!! ♡

21. Svibanj 2020. 09:32

Dora, najljepša vijest!!!! Tako sma sretna zbog vas. ❣️🙏

Ja spavala do sada. Bome mi je normabel zaista pomogao. Ne mogu vjerovati da me bura onako stresirala. I ače u ovoj trudnoći strašno reagiram na nagle zvukove, nepredviđeno i sl. Posebno nakon potresa. 

Bebac, rekla bi moja mama "mašala". Stvarno velika beba. Neka je sve hvala Bogu ok. 🙏

List maline - rekle cure od 36.tt.Ja krećem sa 35.
    .
    Curr sa problemima cerviksa - to smo ja, Rio, Svea, Ivcy, Rose (mislim da je ona najkritičnija jer joj je i oblik U). 

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 09:32

Curke slušajte situaciju sa trijaže u Petrovoj. Došla ja pred kućicu i mjere oni meni temperaturu i toplomjer pokaže 37.6, njih troje se prepali, svi na noge, odmaknuli se metar od mene, ja velim ma nemam temperaturu, dajte mi opet izmjerite, oni izmjere, kad ono 36.6.izmjere opet i 36.6. 🤦‍♀️
    Hahaha, e kak su reagirali, skoro sam se ja skljokala od njihove reakcije. 🤣🤣🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    21. Svibanj 2020. 09:33

Trancie, Mimoza, Lordi, Panda cure cestitke na punim tjednima 🥳🥰💞❤
    Wohooo stize i Maricaaaa 🥳🥳🥰🥰
    Bebac masala 😄🥰
    Datulje i caj od lista maline zasto se to jede i pije? Ne volim ni jedno bi drugo 😁
    Yvette drzim fige za super nalaze 😍

Rose1
    21. Svibanj 2020. 09:35

Vrapcic ma joj, pa za poluditi, opet...
    Bebac opala kako je velik🥰odlicno da je sve uredno🥳
    Ena ma jao, pa kud jos i ta poplava?! Eh, ti muski...Drago mi je da se sve smirilo...skroz te kuzim, ja sam manje od tebe trudna i bas nisam nikako spremna...idem dan po dan i veselim se svakoj veceri jer to znaci da smo izdrzali 2u1 jedan dan vise

💙

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 09:40

List maline kreće sa 36 ili 36+6? Jel ima kakve veze?
    Kaktusica imaju neka znanstvena istraživanja koja govore da 6 datulja na dan 4 tjedna pred porod olakšavaju porod, ubrzavaju ga, brzi oporavak itd... Uglavnom sve pozitivno. Ali ne znam je li to za žene koje su recimo već otvorene ili imaju nekih problema u trudnoći. A list maline isto tako odličan za porod, za maternice, za međicu... Itd.. Ista stvar kao datulje ne znam smiju li ga sve žene. Ove koje su zatvorene i sve je ok vjerujem da smiju. 

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 09:43

Doraaaa ajme koja divna vijest! 💕💕💕💕💕 
    Uživaj u svojoj dječici. 💙❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.