Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    21. Svibanj 2020. 09:43

[ltr]Čaj od listova pomaže kod menstrualnih grčeva, jakih krvarenja i iscjetka.[/ltr]

[ltr]Može se piti prije, tijekom i nakon poroda.[/ltr]

[ltr]Redovno konzumiranje čaja od listova maline tijekom trudnoće jača i tonizira maternicu, sprečava pobačaj, pomaže tijekom poroda i sprečava jako krvarenje nakon poroda.[/ltr]

[ltr]Nakon poroda ubrzava oporavak maternice i potiče stvaranje mlijeka.[/ltr]

[ltr]S konzumiranjem ovog čaja počnite od trećeg mjeseca trudnoće. Pijte dvije do tri šalice na dan.[/ltr]

[ltr]Čaj se koristi i za jačanje desni, dezinfekciju krajnika, sprečavanje dječjih proljeva i kod očnih oboljenja.[/ltr]

[ltr]Priprema čaja: žličicu lista maline prelijte sa šalicom vruće vode. Pijte toplo.[/ltr]

[ltr]Napomena: Čaj od lišća maline ne preporučuje se ako ste u prethodnoj trudnoći imali pobačaj ili ako su trudovi trajali manje od tri sata.[/ltr]

Vucica
    21. Svibanj 2020. 09:44

Evo ja ovo nasla, sad mi zao da ga nisam pocela jos prije piti, svi govore tek od 36.tjedna... Idem ga danas probati naci negdje

mimoza
    21. Svibanj 2020. 09:45

Hvala cure na cestitkama. Eto i nas punih 38.tt, ja ga provociram da izadje, a on nece, uziva kod mame u trbuhu 🤗
    Trancie, Panda, Lordy sretni okrugli tjedni 🤗
    Vrapcic a sto cekas sa datuljama? Njih smijes uvijek jesti, nista ne stete trudnoci. Ja ih cijelu trudnocu jedem i ne pazim na broj. Sretno na ogtt opet 😰
    Bebac vrijeme je da odustanes od samoposluge i da napadnes muza, inace ces dobiti bebu od 6kg haha Svaka cast na bebelom decku. Vi ste vec preskocili 56 velicinu 😂

Rose1
    21. Svibanj 2020. 09:46

Dora4

Bebaccccc vauuu super!!!🥳🥳💙
    Kolacic sretan put draga!😘
    Vrapcic drzi se!! 😘
    Panda, Lola, Lordi i vama sretni puni tjedni!! 😍🥳🥳🥳Marica stize u sobu svaki tren sad!!!!!!!!!! Malo je napisat da sam preuzbudjena!!!! 💕💕💕💕💕💕💕💕

Ajmeeee, prekrasna vijest💕💕💕jeeeee🥳🥳🥳bravo Marica💪💪💪

💙

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 09:48

Moja draga sveki mi spekla palacinke sa njezinim domaćim pekmezom. Uf kak ću se sada ubiti u slatkom. 🤣🤣🤣
    Rio gdje si nam ti? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    21. Svibanj 2020. 09:52

Mrvicak hm, netko drugi je rekao da ima cerviks U, mozda Ivcy, meni je prije2 tj bio T, ali je moj definitivno najkraci😱
    Danas me onako bocka u rodnici, to mi nije bilo sigurno5tjedana pa me strah da mi se jos skracuje. Popila 2Mg pa je bolje za sada. Bas jos nisam spremna, panika me ful hvata. To mi je bilo cca 5,6puta u trudnoci i mrzim taj osjecaj

💙

mimoza
    21. Svibanj 2020. 09:53

Dora hvala Bogu da je brzo dosao i taj dan 🥰 Ljubice, jos malo i idete kuci skupa. Uzivaj u svoja dva smotuljka, vise nema razdvajanja ❤️
    Vucica ja sam caj tek od juce pocela piti. Nadam se da ce biti nekog ucinka. Svakako ga planiram ispiti do kraja, pa i ako to bude poslije porodjaja. Nigdje ne pise koliko se kolicinaki konzumira 🤨

Vucica
    21. Svibanj 2020. 09:59

mimoza

Dorahvala Bogu da je brzo dosao i taj dan 🥰 Ljubice, jos malo i idete kuci skupa. Uzivaj u svoja dva smotuljka, vise nema razdvajanja ❤️
    Vucicaja sam caj tek od juce pocela piti. Nadam se da ce biti nekog ucinka. Svakako ga planiram ispiti do kraja, pa i ako to bude poslije porodjaja. Nigdje ne pise koliko se kolicinaki konzumira 🤨

Evo pise tu u tekstu koji sam kopirala, 2-3 salice na dan, od 3.mj. I zlicica caja na salicu

Vucica
    21. Svibanj 2020. 10:00

I valjda je i dobar za dojenje pa cu kao i ti nastaviti :) 

• indy34
    21. Svibanj 2020. 10:01

DORA svi se radujemomskupa sa tobom jeee.stize Marica kod njene mame i brace .🥳🥳🥳🥳🥳🥳 uzivaj posle kad budes narqvno imala vremena jel znas da volimo citati tvoje opise pisi nam kako je proslo u duetu njih dvoje kako su reagovali jedno na drugo o tvojim reakcijama i emocijama mogu samo da zamisljam pa to je exlpozija ....Zuza hvala za text jako poucan sigurno kad nam svima dodje taj momenat da cemo.znati prepoznati i da cemo.znati da se sami utjesilo jel znamo ok.to mora da dodje al i procice ...Vrapcic 😂😂😂😂😂 ti si hit sta im uradi ovako rano ,mislim dasu se svi skupa preznojili 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.