Mimoza pojedem ja jednu dvije u smothiju, ali ovako kao "više" me bilo malo frkica jer sam čitala da otvaraju neke žene. Al jednu dvije pojedem često. Obavila ogtt i nadam se da je to to.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro jutro ☀️
Ma nema akcije više za AS, bilo ih je baš puno tamo 2.,3.mjesec, tad sam mislila ima vremena... Sad kad treba naravno neće biti ponovno 🙈
Hvala za info Vrapcic i Vucica 😘 Al ja pijem vec litru brusnice dnevno, ja koja mrzim cajeve iz dna duse 🤯 Preskocit cu ipak taj caj a datulje bi mogla staviti u shake. Nije da ih bas ne volim ali kontam da ih u shakeu necu osjetiti.
Gdje nam je Rio? 🤔
Polly ja sam na kraju narucila s Babylanda sivu, kao da ne bude bas crna radi vrucine u autu i to i jutros mi stize mail da nema sive i da izaberem izmedju 2 crne 🙄 Al dobro, pise rok isporuke 5 dana pa cemo vidit... Mozda po ducanima ima vise izbora al mebi se uopce ne seta po centrima, blazeno online ☺
Polly ja sam na kraju narucila s Babylanda sivu, kao da ne bude bas crna radi vrucine u autu i to i jutros mi stize mail da nema sive i da izaberem izmedju 2 crne 🙄 Al dobro, pise rok isporuke 5 dana pa cemo vidit… Mozda po ducanima ima vise izbora al mebi se uopce ne seta po centrima, blazeno online ☺
Da ja bih isto izbjegavala crnu zbog sunca, dovoljno da s te strane auta gdje je AS tuče sunce, pa gori negdje.. Vidiš ja se veselim proći još malo po dućanima, dosta mi je online, fali mi uživanja u pregledavanju, biranju, a i voljela bih ipak AS vidjeti uživo pa planiram to idući tjedan možda..
Jutro drage moje!
Ove trudničke noći su za popizdit više! Zaspim u 22 i probudim se u ponoć, mozak radi ko da je podne. I onda počnem razmišljat o “važnim” stvarima, npr.:
Kako izgleda Kaktusičina svekrva?
Ako će Vrapčić maloj za 40. rođendan poklonit one vintage stolice, šta ću ja svojoj?
Da li će to ujedno biti dan mog prvog S nakon trudnoće?🤣🤣
Kako ono izgleda k**a?💐
I tako svaka dva sata🤪🤪
Trancie, Panda, Mimoza, Lordi, Lola čestitke na punim tjednima!
Bebac koji veeeeeliki dečko!!😍😍😍😍
Vrapčić, meni isto jučer izmjerili 37.1, nije mi jasno kako, ali rekli ok, do 37,2 je prihvatljivo. Baš mi bilo neugodno kao da sam nešto kriva. Doma sam poslije izmjerila 36,6. Ne kužim!
Dora yaaaaaay za Maricu!🥰🥰🥰
Jedva jedva čekam našu kavu na Trsatu!
Cure hvala svakoj na ljepim zeljama 😊 ma ja se nadam da nije bas tako veliki ali evo.
Prvi je bio 4080 i 53 😊
Joj mislim da me indy pitala za ribanje. Stvarno imam u planu danas, sutra. Cetveronoske, jastuk na pod i ribanje 😂 to je samo moj plan. Danaa pocinjem sa malinom i uzeti cu pilates loptu od svekrve da skakucem malo. Mada je mali toliko nisko da mu je gin sa rukom dirnula glavicu 🤦♀️
Hvala cure, jos da sad 8 pregeld prodje dobro, niko sretniji od mene!!!
Dora divne vjesti 💜💜💜💜
Polly mislim da uvijek imas onih 10% u babycentru za jaje kad se registriras prvu godinu djetetova zivota.. pa si pogledaj
Bebac bome prava momcina 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji