Jutro cure!! Cestitke svima nama koje punimo tjedne 🥰🥰
Par dana sam bila odsutna, jer mi je muz na godisnjem pa bas iskoristimo dan od pocetka do kraja. Tu i tamo udem zapratiti da vidim jeli jos ko rodio🤭
Mi smo izmedu ostalog, kupili krevetic, narucili kolica. Pocele su velike pripreme za dolazak bebice😄
Noci- meni je sad postalo normalno da me mjehur probudi bar jednom u noci, a preksinoc je bilo toliko vruce i sparno da nismo mogli spavati od vrucine. Sinoc je kisa malo osvjezila pa se lakse dise.
Bolovi- ja osjecam u podrucju stidne kosti bolove prilikom hodanja, i definitivno vise ne mogu normalno hodati koliko god se trudila, nego se gegam ko pingvin. 😄
Porodiljni- meni pocinje porodiljni 9.6....kakva je procedura? Trenutno sam na komplikacijama. Do kad moram prijaviti otvaranje porodiljnog na hzzo...kad traziti doznake u dr..kako ide taj dio?
Jutro krafnice!!🍩
Čestitke svima koje pune tjedne!!
Žuža sretno danas na pregledu i kad krene!!ako sam dobro shvatila danas imaš samo crg, bez uzv-a i vag. pregleda? Ja sam prekjučer imala ctg+pregled i sad za 10 dana ponovno samo ctg, bez pregleda. Pretpostavljam da ne žele bespotrebno petljati po 🍑 ako nije potrebno ili postoji koji drugi razlog?
Pepilli tebe ti trudovi baš zezaju!! Nadam se da neće još dugo, nekako imam feeling da ćeš ti prva roditi od nas trudnih na forumu
Ako se uspijem doć iz kreveta, složila me vrtoglavica u horizontalu 😂. Dan mi je očito je**** dobro počeo, toddlerica nad probudila prije pol6, procurio mi sifon u kuhinji , pijana sam od vrtoglavice, evo odmaram na krevetu...a s 38+4 već mi je i polako dosta trudnoće i tromosti i nasukavanja po namještaju u kući i stalnog pišanja dve kapi 🤣🤣🤣🤣 Ajme baš sam cendrava🤣😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Curke, ja vas jednostavno ne mogu pohvatati🙈.
Samo ću vas pozdraviti i svima poslati puno dobre vibre. Sritno svima sa onim što ih čeka 💕
Ja sam se jucer dobrano nasekirala. Trebali su rezultati ogtta doci do 17h pa mi sestra kaze nek opet zovem u 18h. I nist. Rekla mi je neka zovem sutra ujutro i nisu sigurne dal ce me moci odma primiti za ponovljeni test u slucaju da bi vrijednosti bile povisene. Jucer popodne i navecer sam bila LUDA.
Jutros zovem od pola 8...samo automatska sekretarica. Vec dosla na tramvajsku stanicu u 8h da krenem prema ambulanti jer mi se nitko ne javlja. Kupim kartu i javi se sestra...rezultat je super, vrijednosti su mi u granicama normale i nema naznaka za trudnicki dijabetes. Ne trebam ponavljat test i nocas picim via Vž!!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ja mislim da bih poludjela da sam morala ostati ovdje jos tjedan-dva 😖.
Oprostite na poduzem postu, ali morala sam si olaksati dusu i napisati vam koliko sam trenutno presretna. Jucer isplakala litre suza, a danas srce puno ko kuca! 🥰🥰🥰🥰
Fluffy, Sekena, Danijela, Kolacic cestitam cure na punim tjednima🥳🥳🥳
Fluffy opala, bacila se ti u nabavku, neka😉i ja kupujem, ali nikako uzivati. Sve u nekom strahu
Sto se tice porodiljnog, i ja ga moram sad otvoriti. Danas cu decka poslati po doznake i sutra cu zvati hzzo mogu li mi poslati obrazac ili moram nekog slati po to. Znam da nesto moramo ispuniti. 45dana prije se otvara. Znat ce netko od cura detaljnije
💙
Joj Kaktusica prvo tebi moram ispričati što sam sanjala. Dakle sanjala sam vrlo smiješni akcijski triler, haha.. Tata Kaktusić se doselilo k vama i išli vi tražiti stan. I vi kao tražite stan, a za vama hoda neka ženska koja vas onak zaluđeno prati, a valjda zaljubljena u tvog muža i dovikuje ga ko neki frik. Haha, a on jadan bježi, vuče tebe za ruku i vi skupa bježite od nje, ova neka luda... Znaš kao one curice kada se zaljube u zvjezde, tako otprilike je to bilo.. Šou, Kaktusić se drži za glavu i vi bježite u neki hodnik i skrivate se od nje, a ona onako nekako malol glupavi izgleda i ne kuzi gdje ste ušli, I zadnja scena Kaktusić kaže "Joj konačno više" i vi kao odahnete i završi se san.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al dugo je trajalo vaše bježanje, ja se sva izmorila u snu... 🤣🤣🤣🤣🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja sam se jucer dobrano nasekirala. Trebali su rezultati ogtta doci do 17h pa mi sestra kaze nek opet zovem u 18h. I nist. Rekla mi je neka zovem sutra ujutro i nisu sigurne dal ce me moci odma primiti za ponovljeni test u slucaju da bi vrijednosti bile povisene. Jucer popodne i navecer sam bila LUDA.
Jutros zovem od pola 8…samo automatska sekretarica. Vec dosla na tramvajsku stanicu u 8h da krenem prema ambulanti jer mi se nitko ne javlja. Kupim kartu i javi se sestra…rezultat je super, vrijednosti su mi u granicama normale i nema naznaka za trudnicki dijabetes. Ne trebam ponavljat test i nocas picim via Vž!!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ja mislim da bih poludjela da sam morala ostati ovdje jos tjedan-dva 😖.
Oprostite na poduzem postu, ali morala sam si olaksati dusu i napisati vam koliko sam trenutno presretna. Jucer isplakala litre suza, a danas srce puno ko kuca! 🥰🥰🥰🥰
Odlicno za nalaze🥳🥳🥳sad se lijepo pocasti necime😉
💙
Pcelice mislim da ce mi sve napraviti. Ja se vodim privatno, a onda ti sve rade. A moguce da ce jos jednom provjeravati tu posteljicu gdje je.
Pepilli da, mogla bi ti laganini 😀
Kolacic drago mi je da su ti nalazi dobri i da si sretna 😀 Sad laganini 😉
Meni jucer dosao dobar nalaza za streptokok pa sam bila isto bas happy. Tak da sad isto samo cekamo...
Jutro krafnuljice!
.
Rodiljni - poslala sam upit mailom na Klovicevu pisarnicu (zg) jer tamo kao spadam i dobila odgovor od neke zene da njoj posaljem doznake za zatvaranje komplikacije i otvaranje rodiljnog kad ih dobijem, uz ispunjeni zahtjev koji mi je prilozila uz mail. Od ostalih podataka je rekla da sve imaju obzirom da sam na komplikacijama.. Ginekologica rekla nazovi me dan, dva prije nego krene rodiljni da ti predam doznake na portu (moja nista nedaje online). 😊 Jucer sam poslala mailom zeni iz hzzo kak mi je rekla i nadam se da je to to...
Sortiraj odgovore
Najstariji