Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    20. Svibanj 2020. 11:06

Kolacic sad si me tako nasmijala sa svojom interpretacijom Kaktusica. Al istina. Sve smo tu pod hormonima, njih dvoje prava ljubav i stalno su razdvojeni i duboko to prozivljavamo! Kaktusice cim dodje muz, javi nam da dozivimo taj happy end! 
    Lina drago mi je da si se javila. 120ml je ODLICNO! Samo tako nastavi. Ja nikad nisam uspjela toliko izdojiti. Brzo ce mali mis doci do svoje 2 kile. Sto se tice tog odlaska na porodiljni daj isto napisi mail u HZZO ili nazovi telefonom i oni ce ti najbolje znati reci. Jer isto ne znam kak to ide posto si ranije rodila. 
    Super za sve super preglede i nalaze 🎊

• indy34
    20. Svibanj 2020. 11:06

E cure ovo narucivanje mi je uvjek bilo super jel kod nas je uvjek taj rok dostave bio jako kratak ..medjutim gospodja corona je sve unistila 🙄ja sam pre 8 dana naruvila kolica za moje momke koje su trebale da se isporuce do kraja ove nedelje ..vidim niko ne pise stize dolazi na putu je a oni inace obavjeste ..i nazovem kazem nema na stanju 2 do 3 nedelje 😥😥😥😥 znam da ne vrjedi dase nerviram ..ne mogu nista da ucinim al mi krivo radovala sam se docice i ro jos ove nedelje i onda imamo sve ovako ja cu sigurno tad da budem u bolnici kad to stigne 🙄...bas mi je zao ..al eto valjda ce i za te 3 nedelje da stigne ..mislim svakako nam nece trebati istog trena 

Kolacic
    20. Svibanj 2020. 11:07

lola777

Jutro, evo me s pregleda. Otvorena 4-5 prstiju, beba se vec spustila i ima od 3200-3600 gr. Doktorica je rekla da smatra da bi mogla danas i da ne cekam manje razmake trudova jer sam dosta otvorena.Kaze ti menstrualni bolovi, bolovi u ledjima i stezanje trbuha su trudovi i jave li se danas da idem u rodiliste da ne bi putem rodila… uz to mi je i danas tlak izmirila 140/90 i bude li takav danas da isto idem odma.Sutra pl.voda zbog tlaka, godina i otvorenosti. Jedva cekam, a ne znam cega se vise bojim…

Lola sretno i samo polako. 💓 Sve mislimo na tebe i bude sve super 🙏. Bebica ti je ko svicarski sat 😉 Doci ce u minutu na termin 🥰🥰
    MissyR drago mi je da je pregled prosao super. 🎉🎉

Žuža
    20. Svibanj 2020. 11:14

Ajme Lola super 🎊🎊 Tvoja beba ko svicarski sat. Skoro pa tocno na termin. Zelim ti sto ljepsi, laksi i divan divan divan porod. Drzi nam se i javi se 😘
    Fenjer ja ne znam zasto se bojim poroda. Ne bojim se toliko tog cina. Kako Bog da, tako ce biti. Nadam se sto bolje. Ali ta pomisao da opet imam malu bebicu i sve sto s tim ide, tako me panika hvata. Znas, ja ti imam malo zesce iskustvo s malim i ne mogu zamisliti tipa da beba jede i spava i da oko mene cvjetaju ruze a ja sva zaljubljena gledam u bebu. Malo je to kod nas izgledalo drugacije 🙈 I sad kad pomislim da me to opet ceka, logicno, osjecam se nespremno. Al na tak sta covjek nikad ne moze biti spreman. Al svakako jedva cekam vidjeti ovu moju malu guzu koja mi se stalno tu gura kako izgleda 😍 I da mu dam pusu da mu se zavrti u glavi. A kasnije nek nam dragi Bog pomogne 😄

Vrapčić123
    20. Svibanj 2020. 11:17

Panda hvala na info za Ikei. 👍
    Maggy hvala na odgovoru. Ma nadam se da će se javiti ako što još treba... 😅😅😅
    Lola draga SRETNO ti bilo, nadam se da će biti sve u redu i da će se roditi zdrava bebica! 💜❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    20. Svibanj 2020. 11:18

Vrapcic 😅😅😅 Al sam se nasmijala 🤣🤣 Nisi mogla ni spavati od akcije za.Kaktusima 🌵🌵🌵🌵😂 A Kaktus je inace jedan ful smiren flegmatican lik, da mi ga je samo vidjeti kako trci 😂
    Lina divne vijesti, 120ml, wow, pa to je super kolicina! Bravo mama, drzim fige da se bebac razvija skolski, u sigurnim je rukama 😍 Sad si me sjetila, mene je isto peckalo od savova, stalno sam se tusirala pa suaila fenom, po 10 puta dnevno...uf, drzi se, i to ce proci 😘
    .
    Dakle, danas sam se upustila u avanturu zvanu kupovina AS...Nigdje nema za naruciti Bugaboo Turtle Nuna, ustvari ceka se do kraja 7.mj. Onda sam trazila Maxi Cosi, jeeeeeedva nasla sivu Pebble Plus u Baby Landu, ceka se 2 tjedna. Jos adapteri i voila! Sad onda imamo sve os krupnijih stvari, jos samo madrac za krevetic. Da li je netko kupovao od Ikee madrac za krevetic?

kaktusica
    20. Svibanj 2020. 11:21

Kolacic

Vrapčić123

Joj Kaktusica prvo tebi moram ispričati što sam sanjala. Dakle sanjala sam vrlo smiješni akcijski triler, haha.. Tata Kaktusić se doselilo k vama i išli vi tražiti stan. I vi kao tražite stan, a za vama hoda neka ženska koja vas onak zaluđeno prati, a valjda zaljubljena u tvog muža i dovikuje ga ko neki frik. Haha, a on jadan bježi, vuče tebe za ruku i vi skupa bježite od nje, ova neka luda… Znaš kao one curice kada se zaljube u zvjezde, tako otprilike je to bilo.. Šou, Kaktusić se drži za glavu i vi bježite u neki hodnik i skrivate se od nje, a ona onako nekako malol glupavi izgleda i ne kuzi gdje ste ušli, I zadnja scena Kaktusić kaže "Joj konačno više" i vi kao odahnete i završi se san.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al dugo je trajalo vaše bježanje, ja se sva izmorila u snu… 🤣🤣🤣🤣🤣
    Vrapcical si me sad sad nasmijala 😂😂. Mene zivo zanima kak gosp. Kaktusic izgleda kod svake od vas u snovima. 😂🤣 Ono, ko kad citamo knjige pa si svako na svoj nacin zamisli lika iz knjizevnog dijela. Netko je pitao dal je jedini sto jos nije sanjao gospodina…nisam ni ja. Ali tko zna sto ova noc nosi 🤣😂🤣.
    Kaktusica, ti i tvoj suprugste u ovoj nasoj grupi ko neki glavni likovi. Necu reci tragicni junaci, nego protagonisti meksicke sapunice koji iz 1000 razloga ne mogu biti zajedno, ali na kraju pobjede sve nedace i serija/film zavrsava sa njihovim vjencanjem i poljubcem pred oltarom. I vise se nikad ne razdvajaju 🥰🥰🥰

🤣🤣🤣🤣😂😂 Kako si luda 😂😂 Ali i ja jedva cekam taj poljubac vise, hebemu sunce!

Vrapčić123
    20. Svibanj 2020. 11:21

Missy čestitam na urednom pregledu! 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    20. Svibanj 2020. 11:22

Vrapčić123

Amneris super za nalaze! 🎉🎉🎉
    Elena / Lina drago mi je čuti da ste dobro i da sve napreduje po malo. Žutica je jako česta kod bebica, bit će to sve ok sigurna sam! 🙏🙏🙏
    Hzzo: curke molim vas koje spadate u Jukićevu, a da ste bile na komplikacijama i presle na rodiljni, jeste li trebale i taj neki zahtjev popuniti? Gdje ste to popunjavali? Poslali su vam na mail ili? Jer meni ta zanska rekla da ništa više ne trebam osim doznaka, a sad vidim od vas da u Klovićevoj traže taj zahtjev. Majko mila pa saga HZZO nije još gotova… Ovo ko turska sapunica, nikad kraja…

Vrapcic, ja spadam u Jukicevu isto sam slala samo doznake za otvaranje porodiljnog i zatvaranje komplikacija i pitala trebam li sto jos..napisali su mi samo u redu je..tako da nisam isla niti fizicki tamo 😊

Anja🌸🌸

Rose1
    20. Svibanj 2020. 11:25

Tu su mi mama i nona pa samo kratko...
    Amneris super za nalaze🥳
    Missy odlicno, samo nek bebica raste🥰
    Lina drago mi je da si nam se javila i da je maleni dobro💙zutice su ceste, imala je i ja...mljekeca bome imas
    Lola znaci svaki cas ce, sretnoooo 🙏🤞

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.