Jutro curke!
Sretno na pregledima koji su danas i cestitke curkama koje pune tjedne! 🥳
Kolacic drago mi je zbog dobrog nalaza, sad se pocasti kolacicem ☺️ i sretan put veceras! Mene sutra ceka OGTT, drzi fige 🤞
Kaktusica ja bi se na tvom mjestu zapitala, svako malo netko sanja tvog muza 😛
Vrapcic malo se salim 🙊
Bebice nam htjele nocas van, ali vidjele one da je tmurno j kisovito pa odgodile 🥰🥰
Zasto vas je strah poroda? Ja jedva cekam 😅 Nemam nista spremno za bebu, ali jedva je cekam upoznati, zagrliti, pomaziti, poljubiti joooooj 😍🥰🤭 a porod je ionako par sati, toliko ce svaka od nas izdrzati, nije to sad bas toliko strasno, svi zivi izadu 😛
Dobro jutro cure!
Ja sam napokon od danas na godišnjem koji će trajati do porodiljnog. Tako da sam gotova s poslom! Cijelo jutro uživam u laganom ispijanju kave i doručku, ovo mi je tako nedostajalo!
Dora i Avokado bas sam sretna kad vidim da napreduju i da se uskoro bliži izlazak iz bolnice. Avokado zao mi je sto ne možeš biti sa bebicom, ali valjda će i tome brzo doći kraj. Drži se ❤️
Dobro jutro cure😊 Ja sam se tek probudila, a zaspala sinoc u 11 😰 Sigurno ce mi faliti ovo moje spavanje i izlezavanje uskoro, ali sta da se radi.
Fluffy, Leonie sretni okrugli tjedni 🤗
Tonka evo ga i punoh 38.tt superiska 🥰 Kakva je situacija s trudovima i tlakom?
Pepilli kad ti je vec toliko dosadilo, onda se bacaj u akcije, nema odustajanja. Meni je jos super, mislim da bih mogla jos 9mj 😂 nadam se da mi to nece skociti na nos.
Kolacic super za dobre nalaze. Bas cudno da im je toliko dugo trebalo, meni je sestra odmah rekla rezultat, kad sam krv izvadila. Uglavnom, sretan vam put i lijep provod. Idete s autom? Zavali sjediste i digni noge, nemoj puno sjediti. Ja sam u 26.tt putovala 18 sati i sve je super proslo.
Nemoj se puno udebljati u nasim pekarama 😂🥰
Joj Kaktusica prvo tebi moram ispričati što sam sanjala. Dakle sanjala sam vrlo smiješni akcijski triler, haha.. Tata Kaktusić se doselilo k vama i išli vi tražiti stan. I vi kao tražite stan, a za vama hoda neka ženska koja vas onak zaluđeno prati, a valjda zaljubljena u tvog muža i dovikuje ga ko neki frik. Haha, a on jadan bježi, vuče tebe za ruku i vi skupa bježite od nje, ova neka luda… Znaš kao one curice kada se zaljube u zvjezde, tako otprilike je to bilo.. Šou, Kaktusić se drži za glavu i vi bježite u neki hodnik i skrivate se od nje, a ona onako nekako malol glupavi izgleda i ne kuzi gdje ste ušli, I zadnja scena Kaktusić kaže "Joj konačno više" i vi kao odahnete i završi se san.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al dugo je trajalo vaše bježanje, ja se sva izmorila u snu… 🤣🤣🤣🤣🤣
Koji san 😂😂😂😂 ...ja se nadam da sa porodjajem i sa dolaskom bebe prestaju nasi ludi snovi ..jel ovo postaje sve zanimljivije
Kolacic super za nalaze ..sad mozes da se opustis i kao sto neko rece dase pocastis..cekamo i ostale sa dobrim nalazoma i dobrim pregledima ...Mamice nadam se da ste nam sve dobro i da bebe i dalje dobijaju na tezini ..
Kolacic bravo za nalaze, ja cu svoje vidjeti tek kad stignem na iduci pregled Sve se automatski salje doktorici kompjuterski.Dobro vidim Vž? Neku obitelj imate tamo ili?
Jutro krafnuljice!
.
Rodiljni - poslala sam upit mailom na Klovicevu pisarnicu (zg) jer tamo kao spadam i dobila odgovor od neke zene da njoj posaljem doznake za zatvaranje komplikacije i otvaranje rodiljnog kad ih dobijem, uz ispunjeni zahtjev koji mi je prilozila uz mail. Od ostalih podataka je rekla da sve imaju obzirom da sam na komplikacijama.. Ginekologica rekla nazovi me dan, dva prije nego krene rodiljni da ti predam doznake na portu (moja nista nedaje online). 😊 Jucer sam poslala mailom zeni iz hzzo kak mi je rekla i nadam se da je to to…
Sad sam i ja zvala. Isto mi tako rekli
💙
Kolacic bravo za nalaze, ja cu svoje vidjeti tek kad stignem na iduci pregledSve se automatski salje doktorici kompjuterski.Dobro vidim Vž? Neku obitelj imate tamo ili?
Mislim da bi ih trebala vidjeti i na e-gradanima, zar ne?
Eh sad pročitala zaostatke i prvo da vam poželim dobro jutro svima!
Čestitam curama koje pune tjedne! 🎉🎉🎉
Sretno svima koje imate preglede! 🤞🤞🤞
Eovyn hvala draga. 💗
Žuža uf vesela noć.. Drago mi je da ipak nije bilo vrijeme, možete još biti u paketu neko vrijeme. Lijepo je bebi unutra izgleda. 😊
Pepilli vesela noć! 🤔🤔🤔
Loše noći: joj vidim da vas je puno loše spavalo, ja sam išla ns wc valjda 100 puta, koma... A i Kaktusici su me izmorili ful. 🤣🤣🤣
Lepepa ambulanta Baruna Filipovića, moguće da možeš tamo sve, al nazovi prije i pitaj.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo mene sa pregleda 😊 sve je ok bebica se okrenula glavom za dole 😁 sve mjere ok, usce zatvoreno cak smo i ctg napravili zacudilo me zasto tako rano ali kaze doktorica da je taman i mozda zato sta mi je sljedeci pregled tek 26.06...uglavnom sretna i zadovoljna sam 🥰🥰 ostalim curama sretno na pregledima i curama koje pune danas tjedne cestitam 🥳🥳🥳 i pusa za nase bebice u grupi 😘😘
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji