Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Svibanj 2020. 20:19

Mrvicak ne brini, nije visoko, i meni bude tako. U trudnoci ti je normalno da je puls visi

💙

Trudy
    19. Svibanj 2020. 20:24

Provjerit cu za etericna ulja, do sad sam s malim koristila, doduse mislim da ne kad je bio tako mali jer nisam imala potrebu. 
    Ja sam isto uglavnom bez grudnjaka, joj kad bi mogla uvijek tako 😂😂
    Kad smo vec kod grudnjaka, na prvom poslu sam jednom zaboravila grudnjak obuc, a radila u uredu s jednom zenom i 6 muskih 😂😂 do marende sam u jakni presjedila, skuhala sam se, a onda mi je muz donio grudnjak na posao 😂😂😂 umirem od smijeha kad se toga sjetim 😁

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 21:41

Trudy

Provjerit cu za etericna ulja, do sad sam s malim koristila, doduse mislim da ne kad je bio tako mali jer nisam imala potrebu.
    Ja sam isto uglavnom bez grudnjaka, joj kad bi mogla uvijek tako 😂😂
    Kad smo vec kod grudnjaka, na prvom poslu sam jednom zaboravila grudnjak obuc, a radila u uredu s jednom zenom i 6 muskih 😂😂 do marende sam u jakni presjedila, skuhala sam se, a onda mi je muz donio grudnjak na posao 😂😂😂 umirem od smijeha kad se toga sjetim 😁

Joooj kad se sjetim takvih dana daaa.. U skoli par puta zaboravila pa bila u jaknama 😂 a sad me bas briga haahha. Jedino mi je bzvz bas po gradu ako nemam bar kanutjeru. Pa sad stavim taj mekani

19. Svibanj 2020. 21:46

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    SVIBANJ
    MissyR - 20.5
    Ena - 20.5.
    Lola - 20.5.
    ivcy1306 -  21.5.
    Bebac - 21.5.
    Trancie - 21.5.
    eovyn - 25.5.
    Polly - 25.5.
    yvette - 30.5.
    Amneris - 26.5.
    Panda3 - 26.5.
    Renata92 - 27.5.
    Fluffy - 28.5.
    tea1401 - 28.5.
    Trudy  -28.5.
    mrvicak - 29.5.
    LIPANJ
    Leptir - 2.6.
    Kaktusica - 2.6.
    Hope - 3.6.
    ninnek - 4.6.
    Mokvica - 4.6.
    Brbica - 5.6.
    Danijela - 4.6.
    dana130 - 8.6.
    Kolacic - 16.6.
    Barby - 18.6.
    fenjer - 30.6.

dana130
    19. Svibanj 2020. 21:51

Rose bas mi je zao, pogotovo jer si se nasekirala :(
    Kaktusice, mogu miaslit za cijene u dubrovniku, pogotovo za stanove. Meni place kad vidim koliko su po pozegi novogradnje, a koliko u ri. Znam da nije za usporedbu al opet, bas tolika razlika. Stvarcice su preslatke 🥰
    Zmya svaka slika bolja od prethodne 🥰
    Black i ja stanem u svoje, aline mogu zakopcati.
    Dora bravo za malisane, bravo marice, nismo ni sumnjali da ce ici bracinim stopama ❤️
    Avokado drago mi je da maleni napreduje 😘
    Curly i kod vas lijepe vijesti ❤️
    Trancie ma di je ta plaza. Ja imam fetis na ojescane plaze 🥰
    Mi danas bili malo ponducanima, c&a ima predivne stvarcice za bebice, ali redovi nenormalni pa nisam imala volje cekat red. Uzela si opcenito par majica za posao i neku haljinicu, bas cu vam slikat sutra.
    Odoh lagano u krevet, sutra opet na posao.
    Laku noc i lijepo spavajte 🥰🥰😘❤️

Baby girl 💜

Žuža
    19. Svibanj 2020. 22:13

Zene mene to bas nesto pravo frce danas. A sutra tek navecer ctg. Bas me zanima jel to mozda imam kakve trudove. Jer me bas boli i tvrd mi je stomak totalno. Pripremila sam sve ak cemo morati picit u bolnicu. Muz nije spreman, hahahah 😂

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 22:17

Mila hvala draga. Neka si se ti sredila, čovjek se bolje osjeća odmah! 😊
    Black sutra ću probati traperice. Baš me zanima. 🤔
    CurlySue drago mi je da beba napreduje, to je divno za čuti. 💞💞💞
    Trancie divna plaža! I dekica je jako lijepa. 💗
    Trudy ta organska eterična ja koristim u difuzoru. Sve kupljeni u Terri Organici. 
    Anavo moguće da je iscjedak. 🤷‍♀️
    Fenjer mene cicke ne bole. I hodam okolo bez grudnjaka. 🙂
    Žene drage laku noć vam želim! Lijepo spavajte! 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    19. Svibanj 2020. 22:18

Dana hvala ti, umirila sam se, ali bas sam se bila jako iznervirala
    A svugdje nenormalne guzve, kaos
    Zuza oni nikad nisu spremni🤣😂🤣mozda samo grcici, ali ako budes trcala, sretnooo, u terminu si taman

💙

• anav05
    19. Svibanj 2020. 22:30

Žuža

Zene mene to bas nesto pravo frce danas. A sutra tek navecer ctg. Bas me zanima jel to mozda imam kakve trudove. Jer me bas boli i tvrd mi je stomak totalno. Pripremila sam sve ak cemo morati picit u bolnicu. Muz nije spreman, hahahah 😂

Oho.
    Ako budes isla za bolnicu, sretno😊😊

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 22:37

Zuza kakvi su ti bolovi? Sve moze bit 😊 ma ko njega sisa ahahaha 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.