Mrvicak ne brini, nije visoko, i meni bude tako. U trudnoci ti je normalno da je puls visi
💙
Provjerit cu za etericna ulja, do sad sam s malim koristila, doduse mislim da ne kad je bio tako mali jer nisam imala potrebu.
Ja sam isto uglavnom bez grudnjaka, joj kad bi mogla uvijek tako 😂😂
Kad smo vec kod grudnjaka, na prvom poslu sam jednom zaboravila grudnjak obuc, a radila u uredu s jednom zenom i 6 muskih 😂😂 do marende sam u jakni presjedila, skuhala sam se, a onda mi je muz donio grudnjak na posao 😂😂😂 umirem od smijeha kad se toga sjetim 😁
Provjerit cu za etericna ulja, do sad sam s malim koristila, doduse mislim da ne kad je bio tako mali jer nisam imala potrebu.
Ja sam isto uglavnom bez grudnjaka, joj kad bi mogla uvijek tako 😂😂
Kad smo vec kod grudnjaka, na prvom poslu sam jednom zaboravila grudnjak obuc, a radila u uredu s jednom zenom i 6 muskih 😂😂 do marende sam u jakni presjedila, skuhala sam se, a onda mi je muz donio grudnjak na posao 😂😂😂 umirem od smijeha kad se toga sjetim 😁
Joooj kad se sjetim takvih dana daaa.. U skoli par puta zaboravila pa bila u jaknama 😂 a sad me bas briga haahha. Jedino mi je bzvz bas po gradu ako nemam bar kanutjeru. Pa sad stavim taj mekani
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
SVIBANJ
MissyR - 20.5
Ena - 20.5.
Lola - 20.5.
ivcy1306 - 21.5.
Bebac - 21.5.
Trancie - 21.5.
eovyn - 25.5.
Polly - 25.5.
yvette - 30.5.
Amneris - 26.5.
Panda3 - 26.5.
Renata92 - 27.5.
Fluffy - 28.5.
tea1401 - 28.5.
Trudy -28.5.
mrvicak - 29.5.
LIPANJ
Leptir - 2.6.
Kaktusica - 2.6.
Hope - 3.6.
ninnek - 4.6.
Mokvica - 4.6.
Brbica - 5.6.
Danijela - 4.6.
dana130 - 8.6.
Kolacic - 16.6.
Barby - 18.6.
fenjer - 30.6.
Rose bas mi je zao, pogotovo jer si se nasekirala :(
Kaktusice, mogu miaslit za cijene u dubrovniku, pogotovo za stanove. Meni place kad vidim koliko su po pozegi novogradnje, a koliko u ri. Znam da nije za usporedbu al opet, bas tolika razlika. Stvarcice su preslatke 🥰
Zmya svaka slika bolja od prethodne 🥰
Black i ja stanem u svoje, aline mogu zakopcati.
Dora bravo za malisane, bravo marice, nismo ni sumnjali da ce ici bracinim stopama ❤️
Avokado drago mi je da maleni napreduje 😘
Curly i kod vas lijepe vijesti ❤️
Trancie ma di je ta plaza. Ja imam fetis na ojescane plaze 🥰
Mi danas bili malo ponducanima, c&a ima predivne stvarcice za bebice, ali redovi nenormalni pa nisam imala volje cekat red. Uzela si opcenito par majica za posao i neku haljinicu, bas cu vam slikat sutra.
Odoh lagano u krevet, sutra opet na posao.
Laku noc i lijepo spavajte 🥰🥰😘❤️
Baby girl 💜
Zene mene to bas nesto pravo frce danas. A sutra tek navecer ctg. Bas me zanima jel to mozda imam kakve trudove. Jer me bas boli i tvrd mi je stomak totalno. Pripremila sam sve ak cemo morati picit u bolnicu. Muz nije spreman, hahahah 😂
Mila hvala draga. Neka si se ti sredila, čovjek se bolje osjeća odmah! 😊
Black sutra ću probati traperice. Baš me zanima. 🤔
CurlySue drago mi je da beba napreduje, to je divno za čuti. 💞💞💞
Trancie divna plaža! I dekica je jako lijepa. 💗
Trudy ta organska eterična ja koristim u difuzoru. Sve kupljeni u Terri Organici.
Anavo moguće da je iscjedak. 🤷♀️
Fenjer mene cicke ne bole. I hodam okolo bez grudnjaka. 🙂
Žene drage laku noć vam želim! Lijepo spavajte! 💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dana hvala ti, umirila sam se, ali bas sam se bila jako iznervirala
A svugdje nenormalne guzve, kaos
Zuza oni nikad nisu spremni🤣😂🤣mozda samo grcici, ali ako budes trcala, sretnooo, u terminu si taman
💙
Zene mene to bas nesto pravo frce danas. A sutra tek navecer ctg. Bas me zanima jel to mozda imam kakve trudove. Jer me bas boli i tvrd mi je stomak totalno. Pripremila sam sve ak cemo morati picit u bolnicu. Muz nije spreman, hahahah 😂
Oho.
Ako budes isla za bolnicu, sretno😊😊
Zuza kakvi su ti bolovi? Sve moze bit 😊 ma ko njega sisa ahahaha 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji