Joj Kaktusica prvo tebi moram ispričati što sam sanjala. Dakle sanjala sam vrlo smiješni akcijski triler, haha.. Tata Kaktusić se doselilo k vama i išli vi tražiti stan. I vi kao tražite stan, a za vama hoda neka ženska koja vas onak zaluđeno prati, a valjda zaljubljena u tvog muža i dovikuje ga ko neki frik. Haha, a on jadan bježi, vuče tebe za ruku i vi skupa bježite od nje, ova neka luda… Znaš kao one curice kada se zaljube u zvjezde, tako otprilike je to bilo.. Šou, Kaktusić se drži za glavu i vi bježite u neki hodnik i skrivate se od nje, a ona onako nekako malol glupavi izgleda i ne kuzi gdje ste ušli, I zadnja scena Kaktusić kaže "Joj konačno više" i vi kao odahnete i završi se san.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al dugo je trajalo vaše bježanje, ja se sva izmorila u snu… 🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂
Kakav san!
Kolačić, bravo za super nalaz😊
Kolačić čestitam na dobrom Ogtt-u, sada si mirna i možeš s mazati nešto fino i slatko! 🎉🎉🎉
Fluffy ja sam 12.5. krenula s rodiljnim, a 11.5.isla kod doktora po doznake o zatvaranju komplikacija i otvaranju rodiljnog. Dobila 4 doznake (po dvije za oboje). I to sve poslala na neki stoti različiti mail, nekim čudom su rekli da su sve zaprimili. I onda sam 13.5 išla to osobno odnijeti u HZZO. I sad vidim da netko ovdje komentira da se i neki zahtjev mora popuniti, što ja nisam jer mi je ta neka ženska rekla da ne moram. Eh sad PONOVNO čekam mail ih HZZO. Znači AGONIJA sa HZZO-om.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hej lina je.haha odjavilo mi se i vise nisam znala lozinku pa sam sad nasla vremena da se javim.
Moja beba je dobro. Imala je zuticu bila jedan dan pod lampom u inkubatoru drugi dan su ju izvadili iz inkubatora. Pala je bila 100g sad se vratila na porodjajnu ima 1700g na porodjaju je imala 1730g .
Papa piski kaka jos je malo zuta kazu da je to normalno. Nema nista nego cekat iz dana u dan kako ce brzo naoredovati ❤ ja se izdajam .prvi dan imala 30ml drugi 60ml jucer vec 120haha. Trudim se stvarno i nosim joj to mlijeko. Nemoze se navuc kao sta bi ona navukla da je na cici ali pohvatat cemo i to kad dodje to na red. Recite mi vi koje ste isto rodile kako su vase bebe? Koliko brzo napreduju? Sve pisite .. oproavak mi prolazi ok jedino ti savovi peku za poludit!!!! Imam ih 4 samo hvala Bogu ali peceeeee. Perem stalno pa susim fenom to ublazava malo kad je rana suha..
Hvala vam cure 😘😘😘😘
Žuze cestitam za dobre nalaze streptokoka. To si isto jednu veliku brigu rijesila.
Fenjer drzim 🤞🤞 da isto produ super. Danas nemoj po onoj kutiji sladaca 😁😉😁
Mimoza sad putujem autom sa punih 25, a vracat cu se sa 28 i pol tjedana 😁😁. Ali mene ceka ipak nesto manja kilometraza...svega 800km. Vec sam se pripremila na to da stanemo svakih sat-dva. Ako nista drugo, morat cu zbog pipi 🙈😁. Sto se tice debljana u pekarama, nema rijeci kojima bih vam opisala odusevljenje polubjelim kruhom i onim finim masnim burekom od mesa, jer toga u Njemackoj nema 😂😂😂. Ali vise od pekara me strah svih kotlovina, rostilja i kolaca koji me cekaju. 12.6.mi je i rođendan, a treba nadoknaditi i drugih 5 rođendana iz kuce, koji su prosli u ovoj godini a kojima nisam mogla nazociti. 🙈Sad ce svi ponavljati rođendanske partije u naredna 3 tjedna 😂🤣😂🤣🤣😂.
BlackLioness ja sam iz Varazdina. Tata mi je dolje, cijela obitelj, svi prijatelji i 25.godina zivota. Samo s mamom sam u Njemackoj...ima sad punih 5 godina sto sam tu. Dragi mi je svabo. 😂 Jucer smo obje bile tolko zalosne da vam to uopce ne mogu opisati. Mi mjesecno ili max.na mjesec i pol 1x idemo u Hr. Sad zapravo nismo bile od Bozica. 😣 Jebena korona 😖😖😖😖
Jutro krafnice!
Čestitam na punim tjednima cure!🥳🥳
Kolačić koje olakšanje za nalaz! I sretan ti put!🤗🤗
Sam ja jedina koja još nije sanjala gdina Kaktusića?🤣očito nas se svih jako dojmio.🤩
Moja noć je isto bila koma, svaka 2 sata buđenje za pi-pi, od 4 nadalje više nisam mogla spavati, taman zaspim i probudilo me za vađenje krvi.
Leukociti 12, željezo 14. Kaže doktor, ok nalazi za trudnicu. Feritin i hemoglobin u granicama. Aleluja!
Ja sad moram prebaciti se sa komplikacija na porodiljno. Zna koja sta moram.posto mi sestra od ginekologice nezna 🙈🤣 a neda mi se trcat na hzzo a jedva hodam jos
Fenjer, Indy hahaha, joj ludnica od sna, Kaktusići su me iscrpili pošteno, spavala na kraju do 9.30 🤣🤣🤣
Ikea: curke jel koja bila baš u Ikei ovih dana preko tjedna? Jel jako gužva?
Amneris cestitam na nalazima u granicama 🥳🥳🎉🎉. To me toliko veseli kad trudnoce i nalazi idu bez nepotrebnih sikiranja 🙏👌🍀
Kolacic jucer sam pojela sladoled i sad nemam nista slatko u stanu, zato i idem sutra 😅
Vrapcic ja sam bila prosli tjedan u ovo doba, u ikei nas 10 mozda bilo, prazna skroz bila, milina!
Amneris super za nalaze! 🎉🎉🎉
Elena / Lina drago mi je čuti da ste dobro i da sve napreduje po malo. Žutica je jako česta kod bebica, bit će to sve ok sigurna sam! 🙏🙏🙏
Hzzo: curke molim vas koje spadate u Jukićevu, a da ste bile na komplikacijama i presle na rodiljni, jeste li trebale i taj neki zahtjev popuniti? Gdje ste to popunjavali? Poslali su vam na mail ili? Jer meni ta zanska rekla da ništa više ne trebam osim doznaka, a sad vidim od vas da u Klovićevoj traže taj zahtjev. Majko mila pa saga HZZO nije još gotova... Ovo ko turska sapunica, nikad kraja...
Sortiraj odgovore
Najstariji