Jutrooo
Cestitke na punim tjednima danas 🥳🥳🥳
Ima vas danas na pregledima pa nek je sa srecom svima i da su vam bebice dobro 🥰🥰🐞🐞
Ja sam zaspala oko 2. Uzas.
Sinoc sam mislila da je nesto krenulo ali bol je prestala.
Tako da nista jos od nas ahahha
Mameee drage nema vas, vi pune ruke imate posla sa bolnicama i bebama 🥰🥰🥰🥰
Nadam se da ste sve dobro a djecica jos bolje 😘😘
Krafnice najdraze!!
Dobro jutro svima i cestitam na punim tjednima 🥳🥳🥳🥳🥳
Brzinski..
Zmya razmisli zelis li nastavit tamo na kontrole da te opet ne potrefi ta kozetina!
Vjerujem da je sve super s bebicom, ali probaj stvarno sa soc.ginickom ili negdje privatno otic sto prije na pregled da se psihicki ti smiris! Grlim!! I prekrasna si na fotki!😘
Kaktusica idu dani, sad ce gdin. Kaktusic brzo k vama..ono sto sam u svojoj prici (#zivoterobijo) sebi ponovila puno puta, kazem i tebi, STO NAS NE UBIJE TO NAS OJACA! 🥰
Tonka, Versab, Maaree, Pepili i ostale, sretno cure, gledam potpise i zbilja su skupljeni pristojni tjedni!! Samo hrabro drage moje!! 💕
Mrvicak, svea, rose mislim da je prirodno imati te strahove pogotovo ako se profesionalno/privatno susrecemo s raznim dijagnozama..ali treba si to sve izracionalizirat i pokusat otpustit te brige! 😘😘😘
Rose probaj cim bebica dodje postavit stvari tako da dragi sudjeluje, a sad ga usmjeravaj da ti treba paznje i da je vise ukljucen..zelim ti lijep dan! 😘😘
Sorry, puno sam vas preskocila, ali tempo je zbilja udaran i ne stignem ni procitat na dnevnoj bazi sve..
Lina, Curly, Avokado, novopecene mamice drage, kako ste vi? 😘😘
Dobro jutro
Cestitke svima na punom tjednima, puno vas je danas 🤗
I mi prijavljujemo nemirni noc. Malac je izgleda odlucio sam sebi otvoriti put kroz pupak, pa izaci van. Jako mi je neugodno to njegovo hiperaktivno guranje postalo. Cijelu noc sam ga gurala 😰evo sad radimo ctg i isto je aktivan, cijeli trbuh mi se izoblici 😂Nema jadnicak prostora vise. Sanjam ga svaku noc ❤️
Joj sad sam se sjetila da sam sanjala da je kaktusicin muz moj susjed 😂😂 i da ce se kaktusici doselit nama u susjedstvo 😁
Pozdrav curke
Znate šta me zanima.
Prošli tjedan sam imala plodne i ovulaciju.
Odnose sam imala 10,14 i 16.
Ali već dva dana me muči želudac neki čudan osjećaj neka lagana mučnina..lagano probadanje u jajnicima..velika i mala nužda
Prošle godine u 8 mj sam imala spontani.
I sada radimo opet na bebici..šta mislite dali se može već šta osjetiti
Jutro krafnice drage 🥰😍🥰
Čestitke utorkasicama Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, Zuza , Trudy, Barby na punim tjednima ... bas vas ima 😇
Sretno na pregeldima danas i javljate lijepe vijesti 😍
Dora kako tvoji lavici? Valjda ce se i ostale mame javiti da ih nalo cujemo!!!
Zmya nadam se da si dosla sebi i da si se umirila ♡
Kod nas neko kisno vrijeme, sunce pravo nismo danima vidjeli... sve kroz tminu i sporkicu.... uzassss
Jutro krafnice!!!
Indy, Kolacic, Barby sretnooo na pregledu!!!
Tonka odlicno da nema trudova, pustit ce oni tebe cim tlak izreguliraju pa ces se ti lijepo srediti
Vucica, Barby, Trudy, Svea cestitam curke na velikim tjednima🥳🥳🥳Svea da, da, svakako se isplati mirovati, jos ces ti dosta izdrzati🙏🤞😉
Dora draga hvala ti puno🤗❤morat cu nakon poroda, sad izbjegavam preveliko uznemiravanje, ali razgovarali smo, bilo mu kao jasno, mos misliti...
Kako napreduju maleni?
Spavanje i- ja sam grozno spavala, puhalo, padalo pa zatvarala prozore, kukovi i tako...
Curly, Lina, Avokado?
💙
Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Zuza i vama cure cestitam pune tjedne🥳🥳🥳
💙
Cure ja cekam na pregled danas radimo prvi put ctg tako sam uzbudjena 🥳🥳
dobro jutro mame! dugo,dugo me nije bilo na forumu... kako ste? mi smo ušli u 35.tjedan. 😍😇 ja ne znam kako vi, ali ja po kući bi non stop nešto prala i pospremala, a sve me kosti bole i hodam kao baka. 😅. jučer sam nabavila sve stvari za bolnicu i bebicu, tako da mi smo spremni 🤣, na njoj je kad će. 😍 jedino nemam ogradicu platnenu za kinderbet, ne znam dal da uzimam ili ne...🤔
25 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji