Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    15. Svibanj 2020. 15:08

Ninnek

Curke, da li je koja od vas imala blage bolove na jednoj strani leđa?
    U noci sam imala kao menstrualne grceve, ali nista previse bolno.
    Al ovo u ledima me brine. Prestane, pa za par minuta opet

Na koliko su ti bolovi? Mogu bit lazni ili pravi trudovi ako se razmak smanjuje

zmya
    15. Svibanj 2020. 15:13

dana130

E da, curke, ja sam dobila ovo na mail od roda. Prirucnik na 187 stranica. Evo dio tema. Pa ako tlo hoce da na mail prosljedim 😁
    https://ibb.co/LdRLLC9
    https://ibb.co/KLQCWYZ
    https://ibb.co/wr8XYK9

Moze meni molim te? 
    mia.stojan89
    gmail :)

Rose1
    15. Svibanj 2020. 15:21

CurlySue

Dobar dan krafnice 😊citam letimicno koliko stignem pa valjda uspijevam sve pohvatati 😊
    Mi smo dobro. Premjestena sam u sobu za dojilje pa ce sada biti mirnija atmosfera. Maleni dobro napreduje, danas smo poslali tatu u ljekarnu po neke kapi zeljeza da se rijesimo anemije, tezina lijepo raste, danas smo na 1630 i povecali smo papanje. 💪 Buskica je vidljivo veca 😁
    Sto se pranja kose i ostalog tice, ja sam s trudovima uletila pod tus, no kosu nisam stigla oprat jer se susi stoljecima, al na porodu mi je to bila zadnja stavka o kojoj sam vodila brigu, dakle zuza, tvoja anegdota mi je vrh. 😂 Meni je osobno sad najveci problem depilacija… 3 i pol tjedna bolnice, a ne smijem koristit britvicu 🙈 kako izvest operaciju epilator, to cemo tek otkrit 😂😂😂
    Cestitke na dobrim pregledima i punim tjednima, a posebno velikom 30. 😘
    Uzivajte u ostatku dana, ja idem popit do kraja svoju jutarnju kavicu 🙈

Lijepo napreduje mali bikic💙🥳super sto su te preselili u drugu sobu pa ces imati vise mira...uzivaj u kavici☕ma lako i za depilaciju, sve je to nevazno samo da ste vi dobro

💙

dana130
    15. Svibanj 2020. 15:22

Rita, ne dopusta mi staviti link. A i kao do cetvrtka je bilo za ispuniti anketu. Ja sam odslusala jedan tecaj pa zato imaju moj mail.
    Zmya poslano 😁 uzivaj u citanju 😘

Baby girl 💜

dana130
    15. Svibanj 2020. 15:23

Curly bas mi je drago citati lijepe vijesti 💛
    Nadam se da cete uskoro se maziti 😘

Baby girl 💜

• RitaM
    15. Svibanj 2020. 15:24

Dana, kužim, kužim. Nema veze. Samo se nadam da će biti još koji tečaj.  😊

15. Svibanj 2020. 15:29

Cure jesu mozda bile komplikacije?

Ninnek
    15. Svibanj 2020. 15:33

Bebac24

Ninnek

Curke, da li je koja od vas imala blage bolove na jednoj strani leđa?
    U noci sam imala kao menstrualne grceve, ali nista previse bolno.
    Al ovo u ledima me brine. Prestane, pa za par minuta opet

Na koliko su ti bolovi? Mogu bit lazni ili pravi trudovi ako se razmak smanjuje

Ne smanjuje se razmak. Napravilni su bolovi. Vjerojatno su lazni trudovi

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Mila7
    15. Svibanj 2020. 15:44

Fenjer meni jos nije nista sjelo od love za komplikacije. 
    Curly super za tebe i malca, bas sam punog srca kad cujem kako tvoj bikonja i Dorini lavici lijepo napreduju 🥰
    Brinem se za Avokado zasto se ne javlja 😕. 
    Nadam se da je samo umorna, al sve vas molim unaprijed da se makar sa par rijeci javite kad zavrsite u rodilistu, odnosno nakon poroda. Nekako smo svi tu kao jedna prava obitelj i sve se brinemo kad nam se netko duze ne javi. Zato pliz mamice javite se ♥️

elena26
    15. Svibanj 2020. 15:48

Rose1

elena26

Rose1 hvala 😊😊😊 bio je na proslom pregledu 4.0 cm, danas je na 3.5 cm.. napisala mi je samo mirovanje jel kaze “imamo mi jos 6 tjedana do kraja” 😅
    Nadam se da bude vise srece na iducem pregledu i da ce deckic pokazati liceko, bas su posebne te slikice, puno znace 😊😌

A to ti je super cerviks za ove tjedne, meni bio prije 3tj ispod2,5 pa je rekao da ne zalegnem, ali naravno da mirujem jer mi se za duplo skratio…i definitivno nije potrebno da izdrzis jos 6, dosta je i 3i vec se racuna da si u terminu, ali izdrzat ces ti i 6😉

Pratim ja vasu situaciju i ocekujem svaki pregled i kako ide napredak kod vas 😊🤞 nadam se da cete i vi skupa daleko dogurati s tjedinima ☺️ Slazem se da je preoptimisticna da cu doc do 40. 😅 ja potpisujem 38. 😬

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.