Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    13. Svibanj 2020. 21:37

Rose1

dana130

Rose a tako nesto da. Samo sto meni na jednoj pise broj na drugoj ne znam sta je ovo 😂 ako si vidjela sliku 🤦‍♀️mozda 1 sad kad gledam ponovo. A da li postoje neke mjere sto je normalno? Nisam nigdje pronasla

Ni ja nisam pronasla, vjerujem da bi nam rekli da nije ok🙏bolje da nista ne istrazujemo, sto manje znamo to bolje…

Upravo tako. Jos s ga ja i pitala da  li je sve okej. Rekao, je da da, super napreduje 😁
    Jos sam rekla da necu guglat nista i eto 🤦‍♀️

Baby girl 💜

• CurlySue
    13. Svibanj 2020. 21:39

Rose1

Curly kako mljekeco? Ide?

Cuuuuri 🙈 ima ga na izvoz 😂

Vrapčić123
    13. Svibanj 2020. 21:41

Mjere: curke mislim da ako nam doktori kažu da je sve ok, onda vjerujem da je sve ok. Tako da nemamo tu brige, da nešto jako odstupa pa rekli bi nam to. Zar ne? A ja si mislim kako smo i mi svi različiti, pa tako i bebe sigurno, ne mogu sve biti iste. To je nemoguće. Zar ne? Uglavnom moja isprika ako sam nekog uznenimirila s tim mjerama. Nije mi bila namjera zbilja. Samo me zanimalo jel mi dijete mali div pa sam vas zato pitala. A bezveze vas isprepadala. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    13. Svibanj 2020. 21:43

CurlySue

Rose1

Curly kako mljekeco? Ide?

Cuuuuri 🙈 ima ga na izvoz 😂

Jeeeej, neka, neka, bolje da ga ima pa da maleni moze puno papati🥳

💙

• indy34
    13. Svibanj 2020. 21:43

Cure moje ja cu da ispadnem najgora od svih al ja nikad ne gledam te nalaze ja kad bi gledala ja bi zavrsila na psihijatriji ..ja sam kad su mi radili onaj veliki ultrazvuk radili pitala imaju li sve organe ?imaju li noge ,ruke ?i da li je stomak i da li su se ledja zatvorila ..i nikad nisam gledala sama u one papire jel to bi me poremetilo skroz ..sad samo jos pratim tezinu i kako papiga svaki put pitam jesam jos zatvorena ?a kolika im je glava?duzina bedrene kosti ?pa mojima je sigurno glava poveca mi smo bosanci 🤣🤣🤣da su im glave manje zapitala bi se ?!😂😂..iskreno ocekujem od svakog dr.da ako je nesto da onda i kaze i da ukaze na problem a mozda sam ja takva jel je moja dr.uvjek detaljna i uvjek zaista se posveti i detaljno pogleda sve ..Laku noc …curama u bolnici mirnu noc ..i idemo dalje u novi dan 🥰

Mila7
    13. Svibanj 2020. 21:47

Vrapcic u potpunosti se slazem s tobom, nekad nas radoznalost optereti a sigurno je da bi dr spomenuli da nesto nije ok 👍💗
    Renata fotka je mrak, bas se tako osjecam 😅
    Curly neka imas mlijeka, to ce najvise lavicu pomoci da lijepo napreduje. Meni je bas zao da ne mogu dojiti, mislim da je to poseban osjecaj (nakon pocetnog uhodavanja) 🥰

Rose1
    13. Svibanj 2020. 21:48

Vrapčić123

Mjere: curke mislim da ako nam doktori kažu da je sve ok, onda vjerujem da je sve ok. Tako da nemamo tu brige, da nešto jako odstupa pa rekli bi nam to. Zar ne? A ja si mislim kako smo i mi svi različiti, pa tako i bebe sigurno, ne mogu sve biti iste. To je nemoguće. Zar ne? Uglavnom moja isprika ako sam nekog uznenimirila s tim mjerama. Nije mi bila namjera zbilja. Samo me zanimalo jel mi dijete mali div pa sam vas zato pitala. A bezveze vas isprepadala. 🤦‍♀️

Hehehe ma nije div🤣😂🤣 ma sve su bebice razlicite kao i mi. Slazem se s tobom, rekli bi nam da nije ok...
    Mi cure s foruma previse znamo🤣😂🤣ja sto god pitam prijateljice, nemaju pojma. Mnoge ne znsju sto je cerviks, protok...samo mi se cude🙊🙉🙈

💙

Vrapčić123
    13. Svibanj 2020. 21:49

Eovyn ja mislim da ću kofer spakirao da ga mogu vući ako muža ne puste u bolnicu odmah sa mnom. 🤔
    CurlySue drago mi je da beba napreduje. 🙏
    Amneris ma bit će to sve ok s bebama. Rekli bi oni na da nešto nije normalno. ☺️
    Svea, Ena, Leonie curke eto možda nam bebe budu malo veće. Žive bilr pa vidjele. 🎉☺️💕 Leonie da BPD je mjera. 
    Avokado sretno ti bilo! Držim fige! 🤞
    Rose ma to je normalna glavica, bez brige možeš biti. A i ja također. 🙏
    Vučica mislim da zbilja možemo biti mirni s tim mjerama. Da nešto nije ok, pa rekli bi nam. Zar ne? 
    Ena jel ti objasnio doktor kako se miče termin poroda? Po većoj bebi ili kako? To baš ne razumijem. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    13. Svibanj 2020. 21:50

Indy ne kazu bzvz blazeno neznanje. Ja mislim da bi izludila da imam znanja koliko i prosjecni dr 🥴

elena26
    13. Svibanj 2020. 21:52

Pozdrav drage mame! Prvo cestitke na punim tjednima i uspjesnim pregledima 🤗 Curama koje su u bolnici zelim da se sve odvije na najbolji moguci nacin za njih same i za bebe 🐞 stvarno smo sve blize jos malim krafnicama 🥰 

Citajuci vas danas najvise me brine kako je beba okrenuta 🤔 moja curica mene cijelu trudnocu nogicama lupka u lijevi kuk a glavom u desni, hoce li se ona uopce okrenut? Sve je veca a mjesta je sve manje 🤔 jedva cekam pregled u petak da vidim kako napreduje a mozda se i okrenula jel od jucer osjecam dole malo jaci pritisak

Zelim vam svima laku i bezbriznu noc 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.