Cure ipak je krenulo, bebac zeli vani😬🙏Probudila doktora, ctg ocitava lagane trudove, otvorena za 1 prst. U sobi sam i čekam da se pojačaju bolovi, kaže doktor da je dobar ctg i da zato ne bi poticao ni spriječavao porod negp neka ide samo. Kaže "odmorite, potrajat će", i tamam kad pomislim da bi mogla zaspati krene grčenje, sve jače i jače. Iskreno nisam svjesna niceg jos, ko da se ne desava meni🙈
Sretno, i da sve prođe u najboljem redu.
Hrabro samo, sve ti šaljemo pozitivnu energiju❤
Wee, baš se veselim jos jednoj kvačici i dolasku nove bebe na svijet😊😊
Sretno Avokadooo 🐞🌹🐞🌹🐞🌹🐞
Jutro curke.
Ja sam se stalno budila,em pi pi em je mali zbrisao tati iz sobe i dosao meni i cijelu noc spava meni na ledima. Mokra sam sva od glave do pete, stalno sam ga gurala, a on za 5 min nazad. Mamino dijete 🤦♀️🥰
Cure ipak je krenulo, bebac zeli vani😬🙏Probudila doktora, ctg ocitava lagane trudove, otvorena za 1 prst. U sobi sam i čekam da se pojačaju bolovi, kaže doktor da je dobar ctg i da zato ne bi poticao ni spriječavao porod negp neka ide samo. Kaže "odmorite, potrajat će", i tamam kad pomislim da bi mogla zaspati krene grčenje, sve jače i jače. Iskreno nisam svjesna niceg jos, ko da se ne desava meni🙈
Draga, dosao je i taj dan kad ces upoznati svoju bebicu❤samo pozitivno, slusaj doktore i bit ce sve super!!! Sretnooo
💙
Avokadooo sretnoooo…. velika je to bebica i tjedni i sve ce bit super , cekamo lijepe vijesti 💜
Dobro jutro krafnice!! Kod nas neko oblacno vrijeme, bas bezveze....
Cestitke mojim curama koje cetvrtkom pune tjedne
Mimoza, Panda, Lordy i ako ko jos ima!!! Napokon sam zagazila u zadnje tromjeeecje 🤩
Sretno na pregledima danas 💗
Avocado sretno ..da bude lak i brz porod ,danas moja mama ima eodjendan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳...takodje svi curama danas sretno sa navrsenim nedeljama ..cekamo vjesti 🤗🤗🤗🤗🤗
Trancie, Panda, Lordy takodjer sretni puni tjedni!! 🥰🥳🥳🥳
Trancie veeelikih 28! 🍰
Rose, kak si ti ljubice? Jel ti ista psihicki lakse sad kad si zagazila u postene tjedne? Si pocela skicat robicu?
Mrvicak, a ti? Super pregled jucer, a sutra vec ogromnih 32 koji su se cinili jako daleko do nedavno..
Citam da te duphastone napuhuje? 😑 jesu bar kontrakcije skroz pod kontrolom od njega?
Toliko se stranica nakupi tijekom dana da vas preletim, al ne stignem pisat, a bas mislim na sve vas i veseli me jako sto nam stize jos krafnica 🍩
Lola, Pepili, Zmya, Iris..a pomalo bome i Indy, Mimoza..nemojte se plasit, je zahtjevno i sve, ali je i i neopisivo ispunjujuc osjecaj 🤗
Jaoo kad mi ujutro dofuraju Ivicu, prvi tren me strah hocu li izdrzat bit budna da mu se sto ne dogodi dok je kod mene..a onda ga primim pored sebe i mirise rajski, a osjecaj je bolji od svjezeg kruha iz pekare, ono kad juris na posao po zimi i prsti ti otpadaju i rucni i nozni jer je hladno i mrak i umorna si i sve, ali onda udjes u pekaru i oni mirisi i toplina te ispune skroz i prije nego stavis toplo pecivo u usta 🙃 e pa jos bolje od toga!! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji