Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    13. Svibanj 2020. 20:43

Woooo, ne dodem na forum cijelo popodne gle sta se dogadja...Bolnice, trudovi, dakle, krecemooooo!
    Curke, sta da vam kazem, drzim fige, javljajte nam sve,zelim vam svu srecu! Hm, mene hvata trema, a vas? :)

ena0206
    13. Svibanj 2020. 20:45

Rose da da.. Sve su mu mjere stalnk vece za 10 dana do 2 tjedna. Zato je ginekolog i pomakao termin sa 13.6. na 4.6.  🙈

13. Svibanj 2020. 20:46

https://ibb.co/pRwSSB3 [ibb.co] evo jedna za sve nas 😂 
    Indy hvala na odgovoru, mislim da cu je ipak preskociti 😅

Rose1
    13. Svibanj 2020. 20:51

Mrvicak vjerujem da je, rekli bi nam da nije. Ja sam pitala jesu li protoci ok i rekao da je.
    Leonie da to je glavica
    Ena moj je stalno bio veci, sad zadnja 2puta se smanjila ta razlika
    Renata slika je top🤣😂🤣

💙

Vucica
    13. Svibanj 2020. 20:59

Sad ste i mene navukle da idem gledat mjere... Sad je na 36 tjedana ravno glavica na 88 mm, sve mjere su za manje tjedne osim bedrene ona je na 36+1.
    A trbuscic na 34+5... Dr je rekla da je sve OK, nista me ne brine jedino sto je na pocetku bio veci u odnosu na tjedne, valjda ne ide taj razvoj uvijek u istoj mjeri. A i ja i decko smo visoki i mrsavi, ja sam s 25 god imala 180 cm i 50 kg (do 38 godine sam se popravila) pa nije ni cudo ako bude mrsavko ❤️
    Avokado eto meni jucer na 36 ravno rekla da prestanem s mg i mirovanjem, da ako krene porod da je to sasvim OK i da se smatra kasnim prijevremenim, da ne moram ni juriti ako krene sve normalno. Tako da vjerujem da ce sve biti OK, super si dogurala s tjednima, sretno!! ❤️

dana130
    13. Svibanj 2020. 21:06

Rose a tako nesto da. Samo sto meni na jednoj pise broj na drugoj ne znam sta je ovo 😂 ako si vidjela sliku 🤦‍♀️mozda 1 sad kad gledam ponovo. A da li postoje neke mjere sto je normalno? Nisam nigdje pronasla

Baby girl 💜

Amneris
    13. Svibanj 2020. 21:10

Vucica

Sad ste i mene navukle da idem gledat mjere… Sad je na 36 tjedana ravno glavica na 88 mm, sve mjere su za manje tjedne osim bedrene ona je na 36+1.
    A trbuscic na 34+5… Dr je rekla da je sve OK, nista me ne brine jedino sto je na pocetku bio veci u odnosu na tjedne, valjda ne ide taj razvoj uvijek u istoj mjeri. A i ja i decko smo visoki i mrsavi, ja sam s 25 god imala 180 cm i 50 kg (do 38 godine sam se popravila) pa nije ni cudo ako bude mrsavko ❤️
    Avokado eto meni jucer na 36 ravno rekla da prestanem s mg i mirovanjem, da ako krene porod da je to sasvim OK i da se smatra kasnim prijevremenim, da ne moram ni juriti ako krene sve normalno. Tako da vjerujem da ce sve biti OK, super si dogurala s tjednima, sretno!! ❤️

Vučica moja je isto cijelo vrijeme bila za 5-6 dana veća po svim mjerama, a sad na zadnjem pregledu je imala glavu i nogice za dan veće, a trbuščić nekoliko dana manji. Valjda je to sve ok.

Rose1
    13. Svibanj 2020. 21:13

dana130

Rose a tako nesto da. Samo sto meni na jednoj pise broj na drugoj ne znam sta je ovo 😂 ako si vidjela sliku 🤦‍♀️mozda 1 sad kad gledam ponovo. A da li postoje neke mjere sto je normalno? Nisam nigdje pronasla

Ni ja nisam pronasla, vjerujem da bi nam rekli da nije ok🙏bolje da nista ne istrazujemo, sto manje znamo to bolje...

💙

Rose1
    13. Svibanj 2020. 21:16

Amneris

Vucica

Sad ste i mene navukle da idem gledat mjere… Sad je na 36 tjedana ravno glavica na 88 mm, sve mjere su za manje tjedne osim bedrene ona je na 36+1.
    A trbuscic na 34+5… Dr je rekla da je sve OK, nista me ne brine jedino sto je na pocetku bio veci u odnosu na tjedne, valjda ne ide taj razvoj uvijek u istoj mjeri. A i ja i decko smo visoki i mrsavi, ja sam s 25 god imala 180 cm i 50 kg (do 38 godine sam se popravila) pa nije ni cudo ako bude mrsavko ❤️

Vučica moja je isto cijelo vrijeme bila za 5-6 dana veća po svim mjerama, a sad na zadnjem pregledu je imala glavu i nogice za dan veće, a trbuščić nekoliko dana manji. Valjda je to sve ok.

Tako i meni na zadnjem pregledu u cetvrtak, a stslno bio veci za5,6 dana i onda glavicu i nogice mrvicu vece, trbuscic manji. Cure moje, bolje da nis ne istrazujemo jer se samo opterecujemo

💙

• indy34
    13. Svibanj 2020. 21:36

Renata92

https://ibb.co/pRwSSB3 [ibb.co] evo jedna za sve nas 😂
    Indy hvala na odgovoru, mislim da cu je ipak preskociti 😅

Ova slika opisuje mene 100 %znaci nema dalje 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.