Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    13. Svibanj 2020. 19:45

Ja ne znam kakvo je stanje kod vas. Meni se spava cijeli dan.. A ne mogu zaspat. Uzas samo se mucim po ovom kaucu. 🙈 
    Lina znamo da je bolnica grozno mjesto za provoditi dane, posebno sada kad nema posjeta. Ali mislim da ti je beba na prvom mjestu.. Ja bi i s bolovima i bez bolova radije ostala tu da sam im na oku, jer vidis da ti je stanje za porod.. Oni te bar mogu pratit i neces dumat kod kuce ako sta primjetis neobicno.
    Ali opet, ako toliko ne mozes izdrzati u bolnici... Onda mozes valjda na svoju ruku vani. Mi ovdje moramo potpisati da idemo na svoju odgovornost. U svakom slucaju sretno. 

ena0206
    13. Svibanj 2020. 19:46

Meni je glavica kod bebe bila 82 u 30+5 🙈

Rose1
    13. Svibanj 2020. 20:02

ena0206

Meni je glavica kod bebe bila 82 u 30+5 🙈

Velika bebica💕

💙

Mila7
    13. Svibanj 2020. 20:02

Curke sta kopiram u lilypie da mi budu prikazani tjedni? 

• CurlySue
    13. Svibanj 2020. 20:05

Fenjer, sad je na 1550. Bio je manji zastoj zbog crijevca, ali je dobio lijekic i otad crijevca uredno rade pa je poceo dobivat na tezini.
    Cimi je sad ok 😂🙈
    Avokado, drzim fige da sve dobro prode  😊 takorec si u terminu, sve je to ok. 😘
    Dora, jedan leteci pozdrav za uposlenu mamasitu. 🤗😘

• CurlySue
    13. Svibanj 2020. 20:06

Mila7

Linkic za forume 😉

Rose1
    13. Svibanj 2020. 20:13

Curly kako mljekeco? Ide?

💙

Mila7
    13. Svibanj 2020. 20:27

CurlySue

Mila7

Linkic za forume 😉

Skuzila. Hvala ti 😘

Leonie90
    13. Svibanj 2020. 20:31

Cestitke za dobar pregled svima..
    Avokado sretno i javi kakva je situacija..
    Ivica ce na kraju biti prava buhtlica, a Marica ce naravno kao curica biti vitkija 🥰
    Ajme vrapcic, pa kud sam procitala ovo, nikad to ni ne gledam, pa i moja je glavata izgleda- na 33+6 je pisalo 88.2mm/35+5 🙈😂😂
    BPD je to jel?
    Avokado sretno ti..
    Curly- cestitke na 2 tjedna..
    Kako je netko napisao danas- postaje sve zanimljivije 🙊

13. Svibanj 2020. 20:42

Rose1

Mrvicak, Dana meni RI A Umb 0,67, RI A CM 0,78 nemam pojma sto je to🤷‍♀️mislim da ste to spominjale

Da da to su protoci kroz pupčanu. Ova tvoja vrijednost je ona moja 0.61. Valjda je to ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI