Ja ne znam kakvo je stanje kod vas. Meni se spava cijeli dan.. A ne mogu zaspat. Uzas samo se mucim po ovom kaucu. 🙈
Lina znamo da je bolnica grozno mjesto za provoditi dane, posebno sada kad nema posjeta. Ali mislim da ti je beba na prvom mjestu.. Ja bi i s bolovima i bez bolova radije ostala tu da sam im na oku, jer vidis da ti je stanje za porod.. Oni te bar mogu pratit i neces dumat kod kuce ako sta primjetis neobicno.
Ali opet, ako toliko ne mozes izdrzati u bolnici... Onda mozes valjda na svoju ruku vani. Mi ovdje moramo potpisati da idemo na svoju odgovornost. U svakom slucaju sretno.

Fenjer, sad je na 1550. Bio je manji zastoj zbog crijevca, ali je dobio lijekic i otad crijevca uredno rade pa je poceo dobivat na tezini.
Cimi je sad ok 😂🙈
Avokado, drzim fige da sve dobro prode 😊 takorec si u terminu, sve je to ok. 😘
Dora, jedan leteci pozdrav za uposlenu mamasitu. 🤗😘

Curke sta kopiram u lilypie da mi budu prikazani tjedni?
Linkic za forume 😉

Curke sta kopiram u lilypie da mi budu prikazani tjedni?
Linkic za forume 😉
Skuzila. Hvala ti 😘

Cestitke za dobar pregled svima..
Avokado sretno i javi kakva je situacija..
Ivica ce na kraju biti prava buhtlica, a Marica ce naravno kao curica biti vitkija 🥰
Ajme vrapcic, pa kud sam procitala ovo, nikad to ni ne gledam, pa i moja je glavata izgleda- na 33+6 je pisalo 88.2mm/35+5 🙈😂😂
BPD je to jel?
Avokado sretno ti..
Curly- cestitke na 2 tjedna..
Kako je netko napisao danas- postaje sve zanimljivije 🙊

Mrvicak, Dana meni RI A Umb 0,67, RI A CM 0,78 nemam pojma sto je to🤷♀️mislim da ste to spominjale
Da da to su protoci kroz pupčanu. Ova tvoja vrijednost je ona moja 0.61. Valjda je to ok.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji