Lina kako god bilo, bit ce to sve okej u ovim tjednima.. a ako ti se place, slobodno se isplaci. Veliki je to šok za tebe sad i bolje da pustis suzu nego da trpis i grcis se 😘😘
Cure u velikim tjednima - jesu li vam se bebe spustile i kakav je to osjecaj kad se spuste? Mene vec danima boli donji dio trbuha kao da sam trenirala pa misici stezu, boli ta stidna kost, bole udarci (odnoso zategnu trbuh jako), a i kao da se nesto dolje mice stalno i daje neugosu. Spustena mi je beba, a ne znam jel to okej da tako sve osjecam odjednom?
Snoppy, iskreno nisam ni gledala koliko im treba da dođu jer mi nije hitno, čak i ako dođe malo poslije bebe nema veze, uz kolica sam dobila neku torbu pa će mi to poslužiti za početak.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Bebyphone ja sam narucila sebi sa video kamerom jel uvjerila sam se daje zaista korisno..mislila sam koristiti od samog pocetka al problem je jel trenutno niko ne zna kad ce da dodje ..jel nema na stanju 😥.tako da koristicu onda kad stigne,menk je super jel npr .ako vam je djete u drugoj sobi ili ste vi recimo na terasi i da nebi stalno provjeravali dal je sve uredu dal se probudila beba ili ne ovako se vidi i moze se odmah reagovati nekad je dovoljno ponovo staviti dudu i da nastavi da spava ..iz tog razloga sam htjela da imam..Sto se tice vreca za spavanje ja sam se bas raspitivala zasto ne od samog pocetka i dobila odgovor nema razloga dase ne koristi..al recimo ako bude vruce kad mi rodimo nema potrebe ...samo iz tog razloga . ja iskreno imam vrece spremne pa vidjecemo dok budem mislila daje potrebno koristicu jel kod nas iskreno nekad i ljeti zna da bude hladno ..kakvo je ovo vrjeme trenutno nikad se ne zna..jutros je kod nas bilo bas hladno kisa vjetar pomislila sam e sad dasu mi se djeca rodila morala bi ih u deke motati kako je bilo ledeno 😂
Sto se nosiljki tice ja bi i ruckeli preporucila. Meni je bila savrsena, planiram je opet koristit i jedva cekam da si je namontiram ☺️ zao mi je sto vec godinu dana stoji u ormaru 😕 za sam pocetak imam ring sling neki bas ljetni i imam elasticnu maramu, pa cu ili kombinirat ili vidjet sto ce mi vise odgovarat.
Mi bili malo u setnjici sad, da iskoristim dok ne pada kisa jer cu izludit cijeli dan u stanu 🥴
Lina dobro da si otisla, bit ce sve u redu, u dobrim si rukama i u sigurnim tjednima i mozda prestanu trudovi pa izdrzite jos u komadu :)
Evo da se i mi javimo s pregleda, ajme bas me izmucilo, cijeli dan je trajalo.., ugl morali su ponavljati ctg jer je maleni spavao (taman se prije izlupao u cekaonici i zaspao) i uzv su radili i sve je u redu, procjenjen je na 2900g i uzeli su mi bris na streptokok, kontrola mi je za tjedan dana u utorak 19.5.
Ante 💙 Maro 💙
Lina kako god bilo, bit ce to sve okej u ovim tjednima.. a ako ti se place, slobodno se isplaci. Veliki je to šok za tebe sad i bolje da pustis suzu nego da trpis i grcis se 😘😘
Cure u velikim tjednima - jesu li vam se bebe spustile i kakav je to osjecaj kad se spuste? Mene vec danima boli donji dio trbuha kao da sam trenirala pa misici stezu, boli ta stidna kost, bole udarci (odnoso zategnu trbuh jako), a i kao da se nesto dolje mice stalno i daje neugosu. Spustena mi je beba, a ne znam jel to okej da tako sve osjecam odjednom?
Ja sam uvjerena 100 %dasu se moje bebe spustile .prvo vidi se razmak izmedju grudi i stomaka sto pre nije bio ..i stomak je drugaciji skroz je dole ..kosti i stomak me bole da hodam ne mogu jedino kod mene je drugacije jel glave su gore pa osjetim samo nogama kako udaraju ..al sam sigurna da se osjeti ..a iskreno sad su vwc udarci drugaciji ..sad kad pocnu da udaraju vibrira na sve strane i bolno je pomalo ..e sad ja iskreno u tome ne vidim nista lose jel kaze se pocnu se spustati 4 nedelje pre a moze da bude razlog i tezina ..mislim da to nije nista lose moraju jednom dase spuste
A kako funcionira taj senzot disanja kad se bebu hoce podignutii uz krevetica? Treba li ga iskljucivati ili na neki drugi nacin da se ne aktivira? Mi ga do sada nismo imali al sam bila paranoicna dise li beba 🙄 pa razmisljam da ga uzmem. Inace meni je baby monitor bio spas, jer sam se bez njega stalno ustajala i provjeravala bebu. A kad bi cula da place zrebalo bi mi puno vise vremena da ju smirim. Sa monitorom bi mi bila na oku i kad bi vidjela da se pocela meskoljiti, nahranila bi ju i samo bi beba nastavila spavati. To mi je bila naj investicija od svega 😅
Ovo za najam senzora za disanje nije uopce losa fora 👍
E curke, drago mi je zbog dobrih pregleda! Cestitam!
Tonka gledam ja ooo pa to je velika beba vec onda skontam da smo u koji dan i dodem instant sebi hehe.
Lina bit ce sve okej, to su sad vec u redu tjedni, moze bit u pitanju koji sat, dan ili tjedan, al najbitnije da si u sigurnim rukama, a sto su ti cure vec sve rekle. Mozda i svadba te izmorila i sve skupa dodatno, sad se samo opusti i duboooko disi!
Mocho, apropo spustanja bebe i zapravo svih ostalih tegoba, meni je lakse sad i zadnjih deset dana nego mjesec dana prije toga.primjecujem da mogu i duze stajati bez grceva.. taj donji dio osjetim povremeno, kao i pritisak na mjehur, al mozda sam sad vec malo navikla na to pa ne dozivljavam. Ne znam kako je ostalim curama terminusama i skoro terminusama?
Meni recimo je ovih dana malo zgaravica jaca, al moram priznat da sam uz ribicu malo vina pila pa mi je vjerojatno zbog toga 😬🤫
Rose evo vreće. Dakle vanjska i unutarnja tkanina su od pamuka i to je ok, unutra je vrlo tanki umetak od poliestera. No to ne dotiče kožu uopće. I to je onako jako tanko, jedan vrlo tanki sloj. Na prvi tren mi je to unutra zasmetalo i mislila sam si da bi bebi bilo vruće i ide mi poliester na živce, no opet si mislim da se ljeti muž i ja pokrijemo barem debljom plahtom i to uvijek, tako da mi se čini da će biti ok. Ne znam ni sama... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Samo me muči to unutra, voljela bih da je dupli pamuk i bok, no nije. Svejedno mi se ona iz Baby centra činila naj. Dora ju je uspjela kupiti taman jedno dva tjedna pred porod. Mislim da je rekla da je čisti pamuk.
Vreća je duga točno 56 cm:
https://ibb.co/cXPZxRy
Jednostavno se kopča:
https://ibb.co/Z2KHsBy
Cif je zaštićen pa se bebe ne može uštipnuti https://ibb.co/vjcDY0N
Veličina:
https://ibb.co/t3Wz6Zr
Sastav:
https://ibb.co/smnDgFc
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic puno ti hvala❤cini se skroz ok...da one Dorine su super bile, ali gledam prvih mjesec dana i tako bebica mora biti toplije obucena, pokrivena pa ce biti ok
Mocho meni se beba ful spustila i ful je osjetim, stalno se migolji i sve strahujem da mi ne izleti, pritisak stalno...vjerujem da nije tako tebi
Sva sam sretna kad se pomakne lijevo ili desno, a ne drma taman dolje po sredini
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji