Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    12. Svibanj 2020. 15:43

Hvala . Nadam se da cu doma uskoro na kucno mirovanje.. a ako mora van dobrodosla je 🥰🙈 nadam se da nece ali kontrakcije ne popustaju.. najgore mi je lezat tu 

Rose1
    12. Svibanj 2020. 15:44

lina27

32 tjedan 🙈🙈 jel jako strasno ako i sad rodim? Ne govore mi puno .najgore mi je sto neznam nista i muz mora ic u nocnu jer nezna dal cu rodit sad ili za pet dana il par tjedana.ko zna sta ce bit

Nije, Curly i Dora su i ranije, a bebice super napreduju. Nadam se da ces cim duze izdrzati. U kojoj si bolnici? Drzi se💪🙏❤

💙

Zvonkica
    12. Svibanj 2020. 15:46

Vrapcic mi smo super zadovoljni s ergobaby, prvi se puno u tome nosao, drugi manje ali zato sto su mala razlika pa je meni bilo lakse strpat ga u kolica da mogu za vecim jurit...ali nekak mi nije ta nosiljka bas za novorodence iako pise da moze...tako da bih sad pak uzela nesto sto ide skroz od 0 pogotovo jer mi je termin kraj 7og mjeseca pa ak cemo biti na viksi onda mi je pak lakse jurcat za deckima i bebom u nosiljci kakvoj vec nego u kolicima, ona su mi vise za zagreb...
    Lina drzim fige da ipak izdrzite jos neko vrijeme 2u1 🤞
    Mila super za dobar pregled..i ti si jos malo na redu 😁👏👏

Mila7
    12. Svibanj 2020. 15:48

Lina super ti je sve Ena rekla! Vazno da si pod nadzorom, trudovi se mogu smiriti a ako se bebica i rodi sigurni su to tjedni. Probaj biti strpljiva i ne se sprevise stresirati 💪

12. Svibanj 2020. 15:55

Trudy hvala ti na odgovoru 😊 I ja sam nekako vise za ruksake, nosim ih i sada neznam meni su prakticniji.. Vidim da ih dosta mama kupuje a meni izgledaju ogromnooo a opet kao sto kazes skupi se tih stvari.
    Lina dobro da si otisla. Biti ce to sve dobro, vjerujem da te strah i da si na 100 muka ali slusaj doktore i kao sto cure kazu ne mora znaciti da ces jos roditi. Javljaj situaciju i drzi se 😘

• indy34
    12. Svibanj 2020. 15:57

lina27

Da dobila sam u guzu injekciju za pluca bebi i sad mi kontrolira kontrakcije ako me boli i dalje dobijem pol tablete i tako svakih pola sata .do sad sam tabletu i pol popila.. i lezim.i cekam.i mozgam sta ce bit 🙈🤣 malo mi fali da ne.pocnem.plakat svako toliko hahahah.

Lina ne brini najvaznije dasi stigla na vrjeme u bolnicu i dasu te uzeli na obradu ..sad ne misli negativno opusti se ..kao sto su cure rekle imamo vec nase 3 krafnice nasa 3 lavica i svi su hvala Bogu dobro i napreduju .naravno dace dati sve kazu i objasne kad i sami budu znali ..To ne znaci daces danas da rodis ne brini ..

Nikita206
    12. Svibanj 2020. 15:59

Snoopy, ja sam danas baš gledala te ruksake na Aliexpressu i mislim da ću od tamo naručiti, čine mi se sasvim ok i recenzije su super, a za sasvim pristojnu cijenu, oko 100 kuna se može naći baš dobrih. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Žuža
    12. Svibanj 2020. 16:01

Lina sretno!! Nadam se da cete se ipak jos drzati 2u1 ❤️ Nisu te spojili na tokolizu? 
    Vrapcic kad su se meni onako jako upalili i ostala sam nepokretna, proucila sam sve zivo i nezivo o tim gadostima. Ugl, 1dcl maslinovog ulja malo zagrijes- da bude vruce ali ne da se pocne przit. Unutra stavis veliku zlicu cvijeta kamilice. Ostavis da se ohladi. Procijedis i stavis u frizider. Ja sam si onda mocila sterilne gaze i radila si obloge. Jos sam na svakoj maloj i velikoj nuzdi ispirala guzu sa cajem od kore hrasta. Meni ni jedna krema iz apoteke nije pomogla, samo ovo. A potrosila sam brat bratu petstotinjak kuna na to sigurno. Sve sto smiju trudnice sam kupila, al đaba. Na kraju domaci recepti pomogli.

Ely
    12. Svibanj 2020. 16:02

Samo da vas pozdravim cure i bacam se u čitanje zaostataka. Ajme meni koliko stranica imam. Danas sam cijeli dan čistila kuću jer me ovo vrijeme demotiviralo za bilo sto drugo. 
    Samo da vas pitam, dok ja ne procitam, možda se i spominjalo u ovih zadnjih 30ak stranica, ali za koji babyphone ste se odlučile? Svaki savjet i preporuka će mi dobro doći ❤️

kaktusica
    12. Svibanj 2020. 16:05

Lina ljubice sretno, nadam se da ce trudovi ipak stati i da nije nikakva infekcija u pitanju 🍀🍀🍀💞💞💞
    Zvonkica sling je star 13 godina, kupljen prwko stranice PixieKid koja mislim da nazalost vise ne postoji. Imam jos jedan laneni, ma ja sam.malog stalno u tome nosila, i spavao je i cicao i bas se isplatio.
    Rio hvala ti za torbu ☺ Moram se naviknuti na tu torbu jer ja sam ti uvijek u nekim crno-bijelo-sivim kombinacijama, volim ruksake, nisam nimalo girly zena 🙈🙈 Narucila sam je na stranici bebenova.
    Trancie spavacica je jako jako mekana i lagana, bas mi se svidja, mislim da je ipak za broj manja tj.odgovarala bi realno M s tim da je malo duza. Ja ti nemam cice, vise sam u guzici 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.