Dana napisi ti meni broj, zvat cu ja sutra jer nisam sigurna hoce li mi se vise itko javit (nekako vjerujem da prije nece nece hoce).
A sto sto se pepca tice, vidis meni se bas cinilo da za cure ima hrpa, za decke nista 😂 onog miki mausa sam htjela istog velikog i malog ali nije bilo. Btw, u kojem ste na kraju bili?
Dana hvala na info. Ja sam predala taj R1 obrazac kad sam otvarala komplikacije ps valjda sad vise ne treba opet…nadam se
Eovyn cestitam na odlicnom pregledu🥳sretno s faksom
Ne treba ponovno R1 ako si ga predavala na pocetku komplikacija 😉
Sto se tice vrece za spavanje.. Ja dok sam bila ova tri dana u bolnici, do jedna beba je spavala u vreci za spavanje.. Nikako ne preporucaju dekice i pokrivace. Samo znavi vreca za spavanje od samog rođenja.
Čestitke cure na urednim pregledima. Bebice su sve stvarno lijepo napredovale. Neka, tako treba. Bas mi je drago.
Mimoza nisam rodila, ali to sto sam imala su bili pocetni trudovi. I nisu mi uopce bili ni slicni kontrakcijama. Zapravo je sve pocelo kao neka tupa dosadna bol u leđima nisko i onda se prosirila na donji dio trbuha, znaci cijeli donji pojas oko trbuha i leđa. Bol se kasnije pojacavala i pojavljivala u razmacima 20 min - 30 min.. Kad bih promjenila polozaj bol nije prestajala. Nikako se nisam mogla namjestit.
Premda to je bio sami pocetak.. Znam da je to puno bolnije kasnije.
Trudy hvalaaa🤗
Ena odlicno, to me jako zanimalo jer nisam znala smije li odmah od 1.dana u vrecu
💙
A da valjda ce mi sutra rec vise danas mi nista previse ne govore
Mozda ce mi sutra rec dal su nalazi ok . Meni najteze pada bit tu nevolim bolnice i dosadno je.ali za dobrobit bebe moramm
. Valjda oni znaju najbolje 😁
Vrapcic mislim da si spomenula prehranu za vrijeme dojenja- ja sam jela apsolutno sve, mom nije nista smetalo hvala bogu. Nadam se da ce i s ovim bit tako ☺️
Curly super za malog lavica da napreduje i da je cimi otisla 🤭🥰🥳🥳🥳
Vreca za spavanje-ja imam iz ethernal ljetnu i divna mi je bila , bas mekana skroz!!!
Evony i ostale cure'- super za preglede neka brbe napreduju
Linq - drzi se i ako treba stoj u bolnici , bit ces mirnija 💗
Dana stvarno sve preslatko, a malena ce izaci iz bolnice kao princezica💕
💙
Lina, odlučila si najbolje. U bolnici si ipak na sigurnom i moja preporuka je da rađe ostaješ, nego ideš kući jer strogo mirovanje je lakše izvedivo u bolnici.
Drži nam se 😘
.
Ostale cure, bravo na dobrim pregledima. Mene čeka moj sutra, pa idem srediti 🍑. Bit će mrtvih hahha😂
.
Pričale ste o spuštanju trbuha. To se osjeti najčešće po geganju, jer trbuh zbog skroz niskog stanja smeta kukovima normalno kretanje.
.
Ja pak mislim da se moj otkada sam na terapiji Duphastona malo podigao. To mi je čak i muž rekao jer me prepone više ne bole, pritisak je sve manji, a i svi oni bolovi su stali, osim ponekih BH tokom dana. Valjda beba nije promijenila položaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji