Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    12. Svibanj 2020. 18:47

Vrapčić123

Rose i ja baš gledam na H&M jer kod njih jedino ima baš malih 50/56. Prije je bilo u Baby Centru, no sad već dugo nema malih. Jednu imam već iz H&m-a, hoćeš da ti slikam? Misliš li kupovati jednu ili dvije vreće? Jer što ako kakica procuri po vreći, da ima dijete i drugu….

Ja sam planirala uzeti iz Etherala ljetnu, do 60 cm pa onda na jesen zimsku 60-80 cm.
    Čula sam sve preporuke za njihove...
    Kakve su te iz Hm?
    Jer, sto pise Rose, ne pise nigdje jesu li ljetne/zimske...🤷‍♀️

12. Svibanj 2020. 18:58

Nikita jesi uzela na kraju u babycentru ona sta si rekla da bi i meni bila super za sve terene? Ubi me neznam kako su se zvala. Mi smo planirali ovaj tjedan do tamo.

• CurlySue
    12. Svibanj 2020. 18:58

Samo pozdravcic u prolazu svim krafnicama!
    Cimi je otisla!!! 🎉🎉🎉🎉🎉💪 Pa se koristi svaki trenutak izmedu izdajanja za odmor.
    Fenjer, bebolino je dobro, dobiva na kilazi, danas je vec na 1510 😁 dan po dan, sutra punimo dva tjedna.
    Lina, super da si primila deksic za pluca, tjedni su vec ok da se i desi da dode do poroda. Stresna situacija sama po sebi, to sto si otvorena i nije strasno, bitno da ti smire trudove. Tokoliza bi trebala odradit svoje. Drzi se 😘
    Ostale curice, bravo za super preglede, velkacne bebice i pune tjedne. 😊

yvette
    12. Svibanj 2020. 19:01

Mila tako je, gasi se kad uzimas dijete iz krevetica. Ako zaboravis, aktivira se alarm jer registrira da nitko ne dise u kreveticu.
    I ja planiram dijete odmah u vrecu, imam bas iz babycentra sto se kopca ispod ruku da se dijete ne moze podvuci. Imam i jednu iz Ikee. Mogla bih i iz hm tu malu, nisam znala da imaju

Rose1
    12. Svibanj 2020. 19:01

anav05

Vrapčić123

Rose i ja baš gledam na H&M jer kod njih jedino ima baš malih 50/56. Prije je bilo u Baby Centru, no sad već dugo nema malih. Jednu imam već iz H&m-a, hoćeš da ti slikam? Misliš li kupovati jednu ili dvije vreće? Jer što ako kakica procuri po vreći, da ima dijete i drugu….

Ja sam planirala uzeti iz Etherala ljetnu, do 60 cm pa onda na jesen zimsku 60-80 cm.
    Čula sam sve preporuke za njihove…
    Kakve su te iz Hm?
    Jer, sto pise Rose, ne pise nigdje jesu li ljetne/zimske…🤷‍♀️

Stavila je deteljan opis Vrapcic, vjerojatno je to nesto između, a bebice treba u pocetku toplije obuci pa ce biti ok valjda🤷‍♀️ ja sam mislila ethereal, ali mi se za pocetak mozda cini prevelika jer razlika je izmedu 1mjesec i 5 ...a nemam pojma

💙

• lina27
    12. Svibanj 2020. 19:02

Da evo lezimm i eto valjda ce me sutra pustit doma ako se smiri.nadam se. Pa to lako sta sam otvorena ali ssmo nek se ti grcevi smire. Doma cu lec i mirovat . To je moja odluka jel tako nemogu me zadrzati recimo ako sam sutra bolje? 

Rose1
    12. Svibanj 2020. 19:03

CurlySue

Samo pozdravcic u prolazu svim krafnicama!Cimi je otisla!!! 🎉🎉🎉🎉🎉💪Pa se koristi svaki trenutak izmedu izdajanja za odmor.
    Fenjer, bebolino je dobro, dobiva na kilazi, danas je vec na 1510 😁 dan po dan, sutra punimo dva tjedna.
    Lina, super da si primila deksic za pluca, tjedni su vec ok da se i desi da dode do poroda. Stresna situacija sama po sebi, to sto si otvorena i nije strasno, bitno da ti smire trudove. Tokoliza bi trebala odradit svoje. Drzi se 😘

Odlicno da je otisla ta luda cimerica
    Bravooo za malenog🥳💙 stvarno odlicno napreduje!!! Vec proslo 2tj, bas leti vrijeme

💙

Rose1
    12. Svibanj 2020. 19:05

lina27

Da evo lezimm i eto valjda ce me sutra pustit doma ako se smiri.nadam se. Pa to lako sta sam otvorena ali ssmo nek se ti grcevi smire. Doma cu lec i mirovat . To je moja odluka jel tako nemogu me zadrzati recimo ako sam sutra bolje?

Iskreno ja bih rađe ostala tamo iako ne znam koliko si otvorena, kakav je cerviks itd? Slusala bih njihove preporuke, ne bih na svoju ruku nista

💙

• indy34
    12. Svibanj 2020. 19:07

CurlySue

Samo pozdravcic u prolazu svim krafnicama!Cimi je otisla!!! 🎉🎉🎉🎉🎉💪Pa se koristi svaki trenutak izmedu izdajanja za odmor.

Pozdrav za tebe i malog lavica...bravo za napredak svaka cast 😘😘😘

Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 19:12

Rose čini mi se da će taman za onaj početak kada se beba rodi biti ok. 👍
    Anavo baš sam na prošloj stranici detaljno slikala ovu vreću iz H&M. Pa si pogledaj. Meni se čine dobre te iz Etheenala. Možda ju i ja na kraju uzmem pa ću imati dvije za pocetak. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.