Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 16:44

Babyphone curke mislite li ih odmah kupovati ili tek kada beba malo naraste pa se bude mogla okretati po malo? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    12. Svibanj 2020. 16:46

Ely umjesto babyphona, ja sam uzela monitor disanja. Ocekujem da cu bebu i sama cuti kad place, a monitor disanja aktivira alarm ako dode do zastoja/prekida. To ce biti spas za moje zivce. Mozda cemo kad beba bude veca uzeti nekakav monitor s kamerom jer je muz iskakao iz krevetica pa se boji da nebi mali bio na njega 😂
    Lina draga drzi se 😘 statistika je na vasoj strani sve i da krene porod, a ne mora znaciti da hoce. Samo hrabro i bit ce to sve dobro...Javljaj nam se, tu smo za tebe 😘
    Vrapcic a jadna i ti mucis muku sa hemicima, ja sam vise luda od njih...hranim se iskljucivo zdravo i skoro sam se rjesila, ali pojela pizzu prije 2 dana i opet se vratila na pocetak. Sad sam opet na palenti, blitvi, ribi, kompotima, jogurtima, zobenima 🙄 Jedva se cekam najest kao covjek kad rodim. Uz hemice imam i uzasnu zgaravicu...Teski sam mazohist pa guglam slike hrane koju ne smijem jesti i slazem popis u glavi sto ce mi sve muz donositi kuci kad rodim
    Fluffy bas bezobrazluk...ne mogu ispuniti obecanje i kupiti kolica/krevetic, ali mogu odraslom covjeku darivati mobitel od 5000 kn i pritom od vas traziti novce. Ma krasno.
    Mila cestitam na urednom pregledu. Koliko si trudna?
    Mi smo danas 36+3 i imamo 2700 grama. Cerviks je 30 mm i zatvorena sam, cini se da necemo jos nigdje. Sljedeci pregled 25.5

Rose1
    12. Svibanj 2020. 16:50

Yvette, Vrapcic i ja mislila monitor disanja, pogotovo nakon sto je prijateljima bebica prestala disati, srecom, odmah skuzili, zvali hitnu i sve sretno zavrsilo

💙

yvette
    12. Svibanj 2020. 16:58

Rose jedino se tako necu ustajati po noci da vidim dise li...jos ima i vrecu za spavanje tako da cu znati da nije otkriven i meni srce na mjestu. Ja na srecu ne znam niti jedan primjer iz okoline, ali potrosila sam novce i na gluplje stvari a s monitorom me bar nece pratiti tjeskoba. 

Ely
    12. Svibanj 2020. 17:00

Yvette koji monitor disanja si uzela? Ja sam gledala Angelcare.

Nikita206
    12. Svibanj 2020. 17:10

Ako nekoga zanima, ovaj monitor disanja se može i iznajmiti, sad sam slučajno naletila na to. 

Naravno neda mi da priložim link, ali stranica je Baby njega ili upišite Angel care unajmljivanje. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

mimoza
    12. Svibanj 2020. 17:16

Mila super za dobar pregled. Decko je bad debeljuco 🤗 Znaci pocetkom 6.mj cemo imati puno beba 🤗
    Lina Dobro je da si otisla na hitnu. Pokusaj da sto mirnija budes, da ti trudovi nestanu. U zadnjem si tromjesecju, beba je skoro skroz razvijena, tako da ce sve proci dobro i da krene porod. Svakako nam javljaj sta ti kazu.

mimoza
    12. Svibanj 2020. 17:18

Cure koje ste vec rodile, da li pocetni trudovi izgledaju kao Bh kontrakcije? Znam da su u pravilnim razmacima, ali me interesuje taj osjecaj kad krenu prve kontrakcije, da li se mogu uporediti sa Bh?

yvette
    12. Svibanj 2020. 17:20

Ely babysense sam kupila

12. Svibanj 2020. 17:26

Nikita koliko se ceka ruksak s allija? Ja gledala na ebay i od svih koji su mi se svidjeli nista prije 7 mjeseca 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.