Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    12. Svibanj 2020. 14:52

Renata ja sam kupila abc design salsa diamond edition - ova najnovija kolekcija. Zlatno crna su. Ajme savrsena su i lako se sklapaju, nisu meni teska.. Laksa su od ovih svih prethodnih modela. I nisu velika kad se skupe za gepek.. Cak se i kotaci mogu skinuti. Meni su stvarno top top top.. Ovdje u DE abc design svako druga obitelj na cesti vozi. Bar kod nas u Bayernu. 🤣
    Kaktusica sve je tako preslatkoo. 😍😍😍😍

ena0206
    12. Svibanj 2020. 14:53

Linaa sretno, bit ce sve dobro. Samo pozitivno. 😍

Trancie
    12. Svibanj 2020. 14:53

Mila super za pregled, moja se rodila sa 3kg 🤭
    Lina sretnooooo, koji si ti tjedan? Ne mogu pohvatati sve?

Rose1
    12. Svibanj 2020. 14:55

Ivcy joj, zao mi je zbog tako teskog poroda, ali mislim da se puno prije trebalo odluciti za carski, a ne te tako muciti...nije ni cudo da te strah, ali misli pozitivno, probaj

Kaktusica superrr za sve te stvarcice sto su ti dosle, sve je prekrasno
    Vrapcic ma joj, sad mi muka, nikad nije kasno da se to sranje pojavi...pa svasta nesto u trudnoci, uh
    Mila odlicnooo, drago mi je da je sve super
    Lina u kojem si tjednu? Ma definitivno dobro da si otisla

💙

• indy34
    12. Svibanj 2020. 14:56

Mila super za pregled i kilazu znaci bice kvacica pocetkom 6.mjeseca 🥳🥳🥳 Lina nedaj se bilo je par cura koje su bile i otvorene i slicne situacije i sve se odigralo dobro ..samo misli pozitivno i slusaj sta ti tamo kazu vazno dasi na sigurnom ..Hvala svima na cestitkama ..ne znam vi al ja sam umorna bas da samo gledam kako dase izvalim od mene ni danas koristi osim sto pravim rupu na krevetu ..mada sad cu morati dase pokrenem pa da samo brzo rucak napravim a onda mogu opet dase pruzim 

Maggy_1
    12. Svibanj 2020. 14:57

fenjer

Maggy valjaju te iz Pepca? Ok je materijal?
    Pcelica hahahah da, znanstvena fantastika 🙈 ja imam par tih velikih, ali su mi prevelike i ne zelim vise tako velike.
    Vrapcic lokalno koristim, na vaticu i ostavim neko vrijeme. S tim da ne znam jel mi sta sta pomaze s obzirom da su unutarnji 😂 moja mama ima vanjske i smanje joj se na to ulje pa preventivno stavljam i ja da mi ne bi poispadali van 🙈 FUJ
    Rio bas stavi link ako nades.
    Lina sretno 🤞🤞

Fenjer meni se čini ok materijal, nije nešto predebeo ali nije ni tanak. Za to što tebi treba sasvim ok, a i cijena je smiješna, mislim da je mama rekla 3 komada za 10 kn. 

12. Svibanj 2020. 14:59

Maggy_1

fenjer

Pcelica hahahah da, znanstvena fantastika 🙈 ja imam par tih velikih, ali su mi prevelike i ne zelim vise tako velike.
    Vrapcic lokalno koristim, na vaticu i ostavim neko vrijeme. S tim da ne znam jel mi sta sta pomaze s obzirom da su unutarnji 😂 moja mama ima vanjske i smanje joj se na to ulje pa preventivno stavljam i ja da mi ne bi poispadali van 🙈 FUJ
    Lina sretno 🤞🤞
    Fenjer meni se čini ok materijal, nije nešto predebeo ali nije ni tanak. Za to što tebi treba sasvim ok, a i cijena je smiješna, mislim da je mama rekla 3 komada za 10 kn.

Ma daj, pa super. To su obicne bijele? 

Pepilli
    12. Svibanj 2020. 15:01

Terre iz Pepca su čist u redu, mi ih imamo par i vidljivo je da su manje od ovih plahti 80*80 (60*60) . Za bljuckanje i put super . A ni cijena nije loša ,stvarno.

Sreća mamina

Dobrodošao

• lina27
    12. Svibanj 2020. 15:02

32 tjedan 🙈🙈 jel jako strasno ako i sad rodim? Ne govore mi puno .najgore mi je sto neznam nista i muz mora ic u nocnu jer nezna dal cu rodit sad ili za pet dana il par tjedana.ko zna sta ce bit

Maggy_1
    12. Svibanj 2020. 15:02

fenjer

Maggy_1

fenjer

Lina sretno 🤞🤞

Ma daj, pa super. To su obicne bijele?

Da obične bijele. https://ibb.co/cbn697Y 
    Cijena 9,90 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.