Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    11. Svibanj 2020. 09:58

Dobro jutrooo i čestitke svima koje danas pune tjedne.. 😍😍 
    Sretno na pregledima, meni je danas opet ctg. 🤔 
    Pepili znaci blizu je blizu. 😍😍 Ma neka, ti imas super tjedne.
    Ovi nasim ljetnim bebacima se bas zuri. 😄😄
    Odnos s mamom imam savrsen.. Bas sam tuzna kad vidim da je netko zakinut za te majcine osjecaje, brigu i paznju. Ali eto valjda se covjek s vremenom navikne na to sve.. Pa mu postane svejedno i navikne na to sve. 

Zaraa
    11. Svibanj 2020. 09:58

Mrvicak ajme mrzin te snove 😠😠 ja san sanjala da me neki duh vuce za kosu, oce odvest negdi, tako je stvarno bilo, tako san se pripala, a nisan spavala sto posto, bila san u nekom polusnu. Svjesna da sanjam ali opet nemogu se probudit. Uzas.
    Bebac zao mi je radi te situacije sa mamom, ali nastoj da te to ne dira previse, stvarno ti netriba sad tako nesto, virujen da ti je tesko i da te pogodi i naljutis se, al sad ti je potribna samo pozitvna energija, pozitvna vibra i svasta nesto pozitivno. Nedaj da te to nadjaca ❤

💞girl💞

Rose1
    11. Svibanj 2020. 10:01

Zmya, eovyn, Amneris, Maggy, Snoopy i vama cestitam cure!!!🥳🥳🥳
    Bebac ma jooooj, ne mogu vjerovati, bas tuzno☹ja mirujem zadnja 2tj i moji skoro svaki dan dođu, skuhaju, ociste i sto god treba...mogu misliti kako ti je. Sokiraju me takvi odnosi i zapravo nemam neki pametan savjet. Misli na sebe i bebicu
    Voznja zadnja 2tj mirujem pa ne vozim, ali inace bih, vozila sam do pred 2tj...pojas mi nije smetao, ali mi ginek rekso da je beba skroz nisko, bas gdjr dođe pojas pa se u cetvrtsk kad me vozio decko, nisam vezala. Moje prijateljice su sve vozile do zadnjeg dana, ali nije preporucljivo koliko sam cula. Patronazna je rekla prijateljici u 8.mj trudnoce, ne znsm koji tj da ne vozi vise
    U rikverc i parkiranje preko retrovizora
    Avokado predivna🥰
    Pepili sad odmori malo, jos taaaako maaaalo😉
    Fenjer hehehe e pa da, dva imena😉dogovorit cete se vi😁

💙

m_maaree
    11. Svibanj 2020. 10:05

Jutro mame..
    Cestitke na punim tjednima i sretno ko ima preglede 😊
    Dori i Curly zelim uspjesan tjedan,da njihove bebice budu jos naprednije ❤❤
    Sto se tice tih odnosa,ja se stvarno ne mogu pozalit..Od svekrve,mame,sestara,zaove,jetrve.. Mogu im samo zahvalit na svim ruckovima,pranju,peglanju robice za bebu,vec su pocele polako.. 
    Zao mi je sto neke imate takav odnos.. Ali ne zamaruj te se vec mislute na sebe..
    Ja opet imam baku koja se u sve mjesa 🤣 Po njoj bi ja trebala trcat uz stepenice niz stepenice iako zna da sam na mirovanju... Jer tako su zene prije 😁😁
    Zelim vam ugodan dan i bez bolova ❤❤

Pepilli
    11. Svibanj 2020. 10:06

Matere su vam nekima stvarno ko maćehe, vuče to na narcisoidnu patologiju. Ne razumijem kako itko može reći trudnici koja mora mirovati da se penje na 4. kat jer kao ona gospoja može.. Ili se prijetvorno praviti da želi biti tu za vas i vašu djecu a odbijati bilo koji oblik interakcije sa svoje strane. 
    Ah, sto ljudi ,sto ćudi...  Nemojte se drage krafnice uzrujavati oko takvih, svatko, prije ili kasnije, pokaže pravo lice, pa iako ste obitelj ,ako ne valja, ne valja...   
    Vožnja -  vozila sam , po potrebi do negdje 5. mj. T, dalje me vozi muž jer mi jednostavno nije bilo ni zbog kičme ni zbog trudnoće ugodno, sad jedva izađem iz auta, tak sam ko nasukani kit... Mužek je jako uključen u sve oko djece tako da smo na kćerkine sistematske uvijek išli zajedno, u kupovinu zajedno, jednostavno volimo provoditi vrijeme skupa. Al koliko god da ja volim naš auto, ne volim ga voziti, jednostavno mi je prejak i prevelik( a uopće nije ,to je moj mentalni sklop). Ja sam tip za manje kompaktnije aute, tipa Suzuki Swifta kakav ima šogi ili Sparkića kakav ima moja mama....

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    11. Svibanj 2020. 10:16

Ma bas tako, ja vec godinama ne uzimam njeno ponasanje srcu ali prekipi. 
    Ona je kao moja sestra oduvjek su takve. Zato mi neizmjerno fali tata, jer ako nije mogao pomoc apsolutno nikad nije odmagao. 💙
    Eeh ja cu da posijedim ahahha
    Ove cistacice mama i kcer u 8 usle u kupatilo sad izasle iz njega, a imam kupatilo 1,2x2m 😂😂
    Joj netko je stavio lijep crveni trbuscic predivnooo 🥰
    Bome se neke jako priblizavaju kvacicama ❤️

Maggy_1
    11. Svibanj 2020. 10:17

Curke sretni nam puni tjedni 💐
    Jedva čekam da napunim taj 37. pa da normalno dišem.
    Ja se nadam da će moji doći ovaj vikend, ukinute su propusnice ali ja moram skupiti hrabrosti zbog korone da ih pozovem, oni su u niskom startu 😄
    Dragi je bio tamo ovaj vikend sve ih vidio, a meni se plakalo kad je kretao bez mene. Donio je hrpu robice koju sam jučer sortirala i oprala, vjerojatno su se zato sinoć javile kontrakcije.
    I da nakon vašeg pisanja za kupnju sušilica i mi smo jučer uzeli sebi u Elipsu, veselim joj se kao malo djete igrački 😂 još sam nažicala peglu i dasku za peglanje.
    Cure koje imaju preglede sretno, a Pepili čestitam na dobrom pregledu! 

Vrapčić123
    11. Svibanj 2020. 10:18

Bebac ja te kužim djelomično jer imam osebujnu majku. Kad sam bila baš na mirovanju totalnom, nije mi se sjetila ništa skuhati ništa npr... 🤦‍♀️ Moja bi prije predložila da odemo u restoran pojesti nešto. Sreća pa muž to sve uglavnom zna, inače bi bili gladni... 🤣
    Ovako nam hvala Bogu nitko ne treba, sami se snalazimo. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    11. Svibanj 2020. 10:19

Hvala svima na lijepim riječima :)
    Mentalno sam ok oko poroda, više mi je u mislima kako će kćerka reagirati na bracu, budući da je maala razlika između njih(15 mj). Sad se hrustim na kotlovinu koju je muž najavio za subotu, samo da do tad izdrži , jede mi se fina klopa.... A opet, kako doktor kaže paziti na prehranu 😂 moralne dileme...
    Mrvičak  vjerojatno jesu, Iako smo jučer ručali kod sveki , a ona voli zasolit i još se kasnije ubili u ledenom vjetru , a muž je prekjučer radio meksičku klopu.. Inače, kad ja kuham skuham skroz blago pa nek si soli i bibera tko kak hoće jer i naša mišica jede s nama pa ne želim radi nje napraviti prejako... A salate i povrće skoro da niti ne začinjavam, tipa paradajz i krastavce  ne solim , a zelenu salatu minimalno uljim i octim, meni je sve to prejako...

Sreća mamina

Dobrodošao

11. Svibanj 2020. 10:28

Svibanj:
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    IRIS - 26.5. Curica🌸
    PEPILLI - 30.5. decko 💙
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Vucica - 9.6. Dečko💙
    Faustina - 10.6.
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    Faustina - 10.6.
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸
    ena0206 -4.6. Dečko💙
    Avokado - 12.6. Dečko 💙
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    Helikopter - 17.6. CURICA🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️ (16.4.)
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    And26 - dečko 💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸
    MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    Leptir - 23.7.decko💙
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Brbicaa - 1.8. Dečko 💙
    Renata92 - 1.8.curica🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    suzi3025 -7.8. decko 💙
    PikaBu -8.8. Curica 🌸
    Ritam - 12. 8. Dečko 💙
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Maminosunce29-22.8.
    Slatke brige - 22.8. Decko 💙
    Fenjer - 23.8. curica🌸
    CINNAMON – 27.8.
    Maminosunce - 28.8.
    Mala1- curica 🌸
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    Selena - 2.9. 💙🌸
    NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    SVIBANJ
    Fenjer -13.5.
    Mrvičak - 13.5.
    anav05 - 14.5,
    DanijelaBB -14.5.
    Zaraa - 15.5.
    Maggy - 15.5.
    Pčelica06 - 18.5
    mareee - 18.5..
    Kolacic - 19.5.
    MissyR - 20.5
    ivcy1306 -  21.5.
    Ena - 20.5.
    Trancie - 21.5.
    Polly - 25.5.
    Amneris - 26.5.
    Panda3 - 26.5.
    Fluffy - 28.5.
    tea1401 - 28.5.
    Trudy  -28.5.
    LIPANJ
    Leptir - 2.6.
    ninnek - 4.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.