Rio i ja imam u glavi tako nekakav krevetic samo je problem sta me muz nagovara da se preselimo sljedece godine, a ovaj stan smo kompletno renovirali prije 5 godina pa mi je zao i trebala bi razmisljati da li ce mi stati i gdje staviti te neke stvari koje cu sada kupovati. Ormar mislim da nece stati ako odemo ali komoda i krevetic svakako idu onda s nama, a i komoda koju sam ubola lani u ikei odlicna mi je i nju ne pustam u stanu.Brdo obuce stane u nju, a nisam htjela klasican ormar za hodnik.I meni je sve drugo moderno, i vec vidim kako bi opustosila kucu u dalmaciji di je bas sve starinsko i uzela sa sobom ali bi me moji u top stavili vjerovatno.
Nikita htjela je ona dati meni na zadnjem pregledu uputnicu ali je odustala jer ju je bilo strah da ne poberem nesto tamo a taman se zakuhavala situacija sa ovim.
Rio 2prijateljice ga kupile i super je, sad je30%snizen, nadam se da cr biti 30,40 i kad ja budem kupovala za mjesec i pol,dva
Dora joooj, ma ta korona je sve zakomplicirala😤😤😤
💙
Kaktusica odmah mijenjaj nick u "Carica" hahahahha što se tiče bureka i meni bi dobro sjeo jedan… Ako ćemo imati treću temu mislim da će biti "Bureki"
Hahahahaha ljetni burecimozda ne zvuci slatko kao krafnice, ali bolje bi omastile brk s burekom, to je cinjenica!! 🤭
Oooo da, burek mi je uvijek drazi😂🤣😂njam
💙
Cure, iskustva sa Jane Kendo/Kawai/Muum kolicima? To je sad najnovije što mi je zapelo za oko
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora ma nije mi drago, zao mi te 😢 tu vise gladujes nego sto si sita 🤨 Sad bih ti ja poslala rucak. Bas sam dobrica postala 🤗
Ja pocela s generalkom od spavace sobe. Dok jos imam snage, pa polako. Sutra mi majstor mijenja plocice u kuhinji, a ja cu da sredim balkon i da usadim cvijece, dolazi proljece 😊
Evo cure upraco saznala da je coronom zarazen moj bratic. Neznam nikakve detalje. Znam da radi u italijo, dali je sad tu ili ne neznam. Nismo u kontaktima previse, vidimo se jednom godisnje al bas mi zao 😭samo da sve prode ok.
Ja bureke ne volim pa mi niste primamljive sa njima 😂😂
Morala sam se nagraditi sa necim...nisam marila za izgled palacinke 🙈🙈 bilo mi je bitno da je sto vise sladoleda preljeva i da je topla 😋😋
https://ibb.co/XFDRXS1
url=https://lilypie.com]
Vrapcic123 sretan rođendan 🥳🥳🥳
Mokvica čestitam na super pregledu 🤗
Kaktusica hvala bogu da je sve super 🤗tako ti je i inače mi mame se sekiramo a oni bezbrižno pajke 🥰
Ninek čestitke na curici 🌺
Daisy100 žao mi je zbog tvoje prijateljice, ne daj bože nikome 😔
M mare čuvaj se što više 🤗
Što se tiče bureka 😂😂😂 nasmijala sam se ko nikad, ko da sebe vidim, jer burek je burek 😂😂😂
Ja nakon ogtta otišla doma na doručak, malo prilegla i onda otišla do posla predati samo neka izvješća.
Na ogttu srela kolegicu iz srednje, tako da mi je vrijeme proletilo.
Baš mi je dan nekako bolji jer sam se riješila toga i nije bilo strašno uopće.
Pojela sam i dvije krafne na poslu iz mlinara- to je bilo jedino slatko što im je ostalo.
Dora- to mi je bilo nešto najgore u bolnici- doručak, pa ručak ajde dođu brzo, do večere sam već gladna, ali izdržim. A od večere do doručka 100 gladnih godina prođe doslovno.
Bravo cure za dobre preglede sve..
Ajme Bebac baš mi je žao. Moja prijateljica radi s prijevoznicima, i došao joj jedan predati papire i rekao ja sam u samoizolaciji. Drugi je rekao da je u karanteni, kada su ih pitali zašto dolaze među njih, šta im je, rekli su pitajte našeg šefa.
I eto kako se to širi. Jer nikoga nije briga za druge, svi gledaju samo svoju guzicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji