Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    13. Ožujak 2020. 13:15

ena0206

Znaci cure moje, ja sam umrla od smijeha kad sam ovo procitala, ne znam kako je u vasim krajevima, ali ja kad sam bila dijete u mom kraju sve su bake imale obicaj ovo raditi.
    U čast koroni.
    https://ibb.co/p0qxkf6

Ahahahahaha, živile babe😂

Nikita206
    13. Ožujak 2020. 13:20

Snoopy, je dala mi je ogtt, idem sad u utorak, naručila sam se privatno u Medico jer mi se neda u bolnicu među sve bolesnike... A u četvrtak napokon pregled.

Kaktusica, baš mi je drago na super pregledu! ❤️

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    13. Ožujak 2020. 13:22

Maree glavno da je bebica, a ti miruj i slusaj doktora, bit ce sve dobro
    Ninek cestitam🎉🥰
    Fluffy slazem se, ja sam na svoju ruku radila urinokulturu, a tek na hitnoj mi radili briseve i ponovili urinokulturu...ne kuzim sto je problem slati na pretrage, ocito se stedi

Mokvica drago mi je zbog uspjesnog pregleda🥰
    Kaktusica jeeeeej, sad se opusti, uzivaj u danu, sve je savrseno🥰
    Bebac ljudi glupi, neodgovorni, neinformirani, prave se pametni, svima i svemu se iscuđavaju...ljuti me to sve skupa
    Trudnicka nisu mi je dali, ni nece, kaze ne treba, sve u fascikl slazem

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Ožujak 2020. 13:32

Kaktusica Bravo za super pregled!
    Vrapcic Sretan ti rođendanko!
    Ena vidjela sam to negdje i isto sam umrla od smijeha 
    Panda Nemam trudnicku, vodim privatno trudnocu pa sve nalaze imam u fasciklicu.
    Joj jos malo pa doma i onda mi vikend moze poceti, mislim da cuu si danas ispeci palacinke bas mi se jedu!

Vrapčić123
    13. Ožujak 2020. 13:34

Kaktusica hvala ti draga od ❤️
    Ena mislim da su u svim krajevima bake ovo radile 😂Baš si me nasmijala 😂😂
    Trudničku nemam ni ja, rekla mi sestra da je dovoljno imati sve nalaze na jednom mjestu i to je to... 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    13. Ožujak 2020. 13:37

Vrapcic sretan rođendan 😊
    Kaktusica super za dobar pregled 😊

kaktusica
    13. Ožujak 2020. 13:44

Rio13

Konacno se i ova kaktusica javila 😁 kako to mislis pao ti je mobitel u lokvu nakon pregleda? Pa nemos ispustat mobitel dok mi tu cekamo da se javis 🤣

Haha, oces da ti priznam da mi je ispod jedne ruke bila fascikla, u drugoj ruci burek i onda sam iala skinut jaknu, mobitel velik a dzep malen i padne mi u fakin lokvu koja curi gurlom od nekog gradilista. Pljas!

Dora4
    13. Ožujak 2020. 13:46

Kaktusica bravo draga, told you so!!! Bas mi je drago 🌸💖🎀🥰😘😘
    Ena ahhahahaha 
    P.s. sto si makla slonica?! Ovo je presitno i crno, nisam bila sto posto sigurna jer to ti ti, daj vrati slona, nadji nekog plavog 🤭🐘

Dora4
    13. Ožujak 2020. 13:48

kaktusica

Rio13

Konacno se i ova kaktusica javila 😁 kako to mislis pao ti je mobitel u lokvu nakon pregleda? Pa nemos ispustat mobitel dok mi tu cekamo da se javis 🤣

Haha, oces da ti priznam da mi je ispod jedne ruke bila fascikla, u drugoj ruci burek i onda sam iala skinut jaknu, mobitel velik a dzep malen i padne mi u fakin lokvu koja curi gurlom od nekog gradilista. Pljas!

Bolje mali dzep i veliki mobitel nego obrnuto! 
    Al znamo kolko je sati kad si prije pustila da rokne mobitel nego burek 😋

Mila7
    13. Ožujak 2020. 13:52

Fluffy

Vrapcic, sretan rodendan 🥰🥰🥰 i ti si ribica ko i ja. Sad mi je jasnija jos ta umjetnicka dusa 😀❤️

Sretan rockas Vrapcic i da ga proslavis u krugu najdrazih ♥️. I ja sam ribica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.