Znaci cure moje, ja sam umrla od smijeha kad sam ovo procitala, ne znam kako je u vasim krajevima, ali ja kad sam bila dijete u mom kraju sve su bake imale obicaj ovo raditi.
U čast koroni.
https://ibb.co/p0qxkf6
Ahahahahaha, živile babe😂
Snoopy, je dala mi je ogtt, idem sad u utorak, naručila sam se privatno u Medico jer mi se neda u bolnicu među sve bolesnike... A u četvrtak napokon pregled.
Kaktusica, baš mi je drago na super pregledu! ❤️
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Maree glavno da je bebica, a ti miruj i slusaj doktora, bit ce sve dobro
Ninek cestitam🎉🥰
Fluffy slazem se, ja sam na svoju ruku radila urinokulturu, a tek na hitnoj mi radili briseve i ponovili urinokulturu...ne kuzim sto je problem slati na pretrage, ocito se stedi
Mokvica drago mi je zbog uspjesnog pregleda🥰
Kaktusica jeeeeej, sad se opusti, uzivaj u danu, sve je savrseno🥰
Bebac ljudi glupi, neodgovorni, neinformirani, prave se pametni, svima i svemu se iscuđavaju...ljuti me to sve skupa
Trudnicka nisu mi je dali, ni nece, kaze ne treba, sve u fascikl slazem
💙
Kaktusica Bravo za super pregled!
Vrapcic Sretan ti rođendanko!
Ena vidjela sam to negdje i isto sam umrla od smijeha
Panda Nemam trudnicku, vodim privatno trudnocu pa sve nalaze imam u fasciklicu.
Joj jos malo pa doma i onda mi vikend moze poceti, mislim da cuu si danas ispeci palacinke bas mi se jedu!
Kaktusica hvala ti draga od ❤️
Ena mislim da su u svim krajevima bake ovo radile 😂Baš si me nasmijala 😂😂
Trudničku nemam ni ja, rekla mi sestra da je dovoljno imati sve nalaze na jednom mjestu i to je to... 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Konacno se i ova kaktusica javila 😁 kako to mislis pao ti je mobitel u lokvu nakon pregleda? Pa nemos ispustat mobitel dok mi tu cekamo da se javis 🤣
Haha, oces da ti priznam da mi je ispod jedne ruke bila fascikla, u drugoj ruci burek i onda sam iala skinut jaknu, mobitel velik a dzep malen i padne mi u fakin lokvu koja curi gurlom od nekog gradilista. Pljas!
Kaktusica bravo draga, told you so!!! Bas mi je drago 🌸💖🎀🥰😘😘
Ena ahhahahaha
P.s. sto si makla slonica?! Ovo je presitno i crno, nisam bila sto posto sigurna jer to ti ti, daj vrati slona, nadji nekog plavog 🤭🐘
Konacno se i ova kaktusica javila 😁 kako to mislis pao ti je mobitel u lokvu nakon pregleda? Pa nemos ispustat mobitel dok mi tu cekamo da se javis 🤣
Haha, oces da ti priznam da mi je ispod jedne ruke bila fascikla, u drugoj ruci burek i onda sam iala skinut jaknu, mobitel velik a dzep malen i padne mi u fakin lokvu koja curi gurlom od nekog gradilista. Pljas!
Bolje mali dzep i veliki mobitel nego obrnuto!
Al znamo kolko je sati kad si prije pustila da rokne mobitel nego burek 😋
Vrapcic, sretan rodendan 🥰🥰🥰 i ti si ribica ko i ja. Sad mi je jasnija jos ta umjetnicka dusa 😀❤️
Sretan rockas Vrapcic i da ga proslavis u krugu najdrazih ♥️. I ja sam ribica 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji