Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    04. Svibanj 2020. 13:33

Brbica drago mi je da je pregled dobro prosao, ali zbilja ne kuzim to ne pokazivanje kod gin... Moj je stvarno sto se toga tice super.
    Pratnja na porodu u Rijeci ne treba nikakav papir/ potvrda da ste bili na tecaju, a u pravilu pustaju muzeve i na carski ako je spinalna u pitanju. Mog su bili skroz spremili i u zadnji tren ga pred vratima ostavili jer je bila neka guzvetina s operacijama 😕 al iskreno, mozda i bolje da nije bio tamo 😁

Trudy
    04. Svibanj 2020. 13:34

CurlySue

Moram vam se pohvalit 😁https://ibb.co/Ph36f14
    Moj prvi podoj 🙈 bebolino ce se najest palacinki od jucer 😂😂🙈

Bravo 🥰🥰

04. Svibanj 2020. 13:48

A da vas pitam, onaj baby handling? Hocete se pridrzavat toga? Uzimati dijete onako s boka na ruke, presvlaciti pelene tako? Ja sam jednom u zivotu drzala dijete manje od 3mj u rukama i to mi je kuma stavila malu u ruke i par minuta poslije ju uzela s ruku, uopce ne znam baratati s djecom. 
    Gdje da to naucim? Jeste gledale neka videa ili? 
    Ja bi znala npr presvuc pelenu onak starinski dignut nogice u zrak, obrisat i podmetnut pelenu 🙈

zmya
    04. Svibanj 2020. 13:58

Ja evo gotova.. nije mi radio ni ctg ni abdominalni uzv, samo vaginalni pregled(nelagodan i sad vidim onako smeckasti iscjedak, nije svjeza krv al sigurno je od cackanja :/ nije mi bas drago). 
    Sve ok, za 2 tjedna opet u trudnicku, sa brisom i ostalim, a ako se u meduvremenu sta dogodi da dodem drito u rodiliste i da ne brinem jer da sam takorec u terminu. 
    Nalaz kaze FS=X/4, portio skracena, CC zatvoren. 
    Sta to znaci tocno 😬

• anav05
    04. Svibanj 2020. 14:02

CurlySue

Moram vam se pohvalit 😁https://ibb.co/Ph36f14
    Moj prvi podoj 🙈 bebolino ce se najest palacinki od jucer 😂😂🙈

Pa bravo😊😊💪😘

Zvonkica
    04. Svibanj 2020. 14:02

Lina cestitam na udaji, zelim vam puno lijepih i sretnih godina zajedno! 👫❤️ slikice su prekrasne 😊
    Curly bravo za mlijeko, bas si dosta za pocetak uspjela izdojit 👏👏👏
    Nepromocive podloge - ja sam ih kupila u mulleru, za kindac, oblozeno pamukom s obje strane i moze se prati na 90 stupnjeva, ok su mi skroz
    Posjete meni su oba puta u rodilistu bili samo muz i mama, tako sam rekla da zelim, a doma dosli kroz par dana samo najuza rodbina s kojima smo se dogovorili i moja kuma....kasnije ostali...iako moram primjetiti da se za drugo dijete vec dosta posjeta prorijedilo, pa pretpostavljam da ce ih sad za trece biti jos i manje 😂

• anav05
    04. Svibanj 2020. 14:04

zmya

Ja evo gotova.. nije mi radio ni ctg ni abdominalni uzv, samo vaginalni pregled(nelagodan i sad vidim onako smeckasti iscjedak, nije svjeza krv al sigurno je od cackanja :/ nije mi bas drago).
    Sve ok, za 2 tjedna opet u trudnicku, sa brisom i ostalim, a ako se u meduvremenu sta dogodi da dodem drito u rodiliste i da ne brinem jer da sam takorec u terminu.
    Sta to znaci tocno 😬

Ja ti se bas u te termine ne razumijem, pa preskacem tumacenje😅
    Drago mi je da je sve ok i da si u terminu, sad pomalo pa kada bude😊😊

Zvonkica
    04. Svibanj 2020. 14:10

zmya

Sta to znaci tocno 😬

Glavno da je sve ok! 👏 To si bila u trudnickoj ili kod svog gin? Ne znam zakaj vole tak kopat, na sv.duhu mi je super sto u trudnickoj rade uzv i ne cackaju dolje osim ako bas izrazis zelju..za ove mjere nisam bas ziher kaj znace 🤷

04. Svibanj 2020. 14:10

Curly bravooo 🙏🎉❣️👼
    Zmya... Normalno je u visokim tjednima trudnoće imati smećkasti iscjedak iz rodice, ne brini. 
    Joj, ženo ti si stvarno praktički u terminu, bravooo. Ja sanjam tvoje brojke.. Termine te ne znam, osim ovo CC to je da je cerviks zatvoren 

04. Svibanj 2020. 14:12

fenjer

A da vas pitam, onaj baby handling? Hocete se pridrzavat toga? Uzimati dijete onako s boka na ruke, presvlaciti pelene tako? Ja sam jednom u zivotu drzala dijete manje od 3mj u rukama i to mi je kuma stavila malu u ruke i par minuta poslije ju uzela s ruku, uopce ne znam baratati s djecom.
    Gdje da to naucim? Jeste gledale neka videa ili?
    Ja bi znala npr presvuc pelenu onak starinski dignut nogice u zrak, obrisat i podmetnut pelenu 🙈

Ja sma prvog tako, pa cu i Doricu. Noge u zrak i za tren gotovo. Ja nisam bas tip od tih "novih" načina previranja, hranjenja i sl. Ne kažem da to nije dobro, ali eto....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.