Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    selena
    01. Svibanj 2020. 23:37

Rose - da bas lijepo rastu, kaže dr da imaju dosta prodne vode pa se stalno okreću. 
    Mimoza,Dora - da, još su curka i dečko ;) 
    opet se curka nije bas htjela pokazati, nemirna je, skuplja nogice ili joj je pupčane između, ali dr još uvijek misli da je curka, kao preko 90% je siguran (od 12 tjedna je po njemu curka pa se nadam da je), dečko se srećom hoće pokazati pa kod njega znamo sve 😁
    Inače oboje lupaju glavicama pa ih lijepo osjetim, decka puno vise jer je tako okrenut 🙂

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    01. Svibanj 2020. 23:39

Dora predivni je čuti kako uživaš u svojoj slatkoj dječici. ❤️ Nadam se od srca da će tako lijepo napredovati svakim danom! 😘
    Kaktusica vas je kao obitelj ta glupa korona onako baš posebno dotaknula. Žao mi je, nadam se da će uskoro to sve biti prošlost. Mi išli danas kod moje sestre, vidjeli se nakon 2 mjeseca, mogu ti reći da nas je korona sve nekako  izmjeni, sve se bojim kontakta s ljudima, pa čak i najbližim... ☹️ Ako mi se netko približi, sva se prestrašim, mislim si što će sada biti, nema grljenja i poljubaca itd... Čudno ful. 🤔
    Carly Sue joj divna je vijest kako beba lijepo napreduje! Samo neka tako ostavi! A ti ostani tako pozitivna! 😘
    Zaraa ma nećemo se uteći sa pripremom torbe za bolnicu. Samo ćemo lijepo u miru biti spremne kada dođe taj trenutak! 😊
    Mimoza baš si me nasmijala s onim da ti 🍑 ostane u lijepom sjećanju. 🤣🤣🤣
    Selena čestitam na urednom pregledu! 🎉
    Trudy štrukli izgledaju top! 👍
    Dana slike su divne! Gdje je to tako lijepo? 🤔
    Laku noć svima želim! Lijepo spavajte! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 03:17

Naravno da cim sam vam rekla da sam otkrila taktiku za spavanje da vise ne radi 😂😂
    Ajde barem ostalih nema, nadam se da spavate.. 
    Cestitke tko danas puni tjedan 🥳

Vucica
    02. Svibanj 2020. 03:37

Leonie 🤣🤣🤣
    Nisi jedina 😅😅 mene boli zubno meso sinoc sam se izmucila s koncem, pa googlam sta se smije... Spavanje 0 bodova

• anav05
    02. Svibanj 2020. 03:37

Hahaha, tuširanje ujutro😅
    Mene je probudila svađa susjeda...i sad nema šanse zaspati...

• indy34
    02. Svibanj 2020. 03:44

Ja sam morala ustati po moju dozu secera,posjet toaletu i naravno dase napijem vode ,interesantno u uvjek pogodim izmedju 3 i 4 😂😂😂

Vucica
    02. Svibanj 2020. 03:46

Daaaaa 3 do 4 je neki ludi sat za ne spavanje 😅😅😅

Vucica
    02. Svibanj 2020. 03:47

Anavo ocito i susjedima 🤣

tea1401
    02. Svibanj 2020. 03:48

Pridruzujem se nespavanju🙈🙈
    Ja tako vec mj.dana zaspem do 3 i onda zujanje🙄

Anja🌸🌸

• indy34
    02. Svibanj 2020. 03:55

Ajde sto mi imamo tegobe pa ne mozemo da spavamo,al kome je u 3 ujutro do svadje 😂😂😂strasno ...sigurna sam da vec imamo fix vrjeme kad ce bebice da nam budu gladne u toku noci 😂😂😂svaki dan pomislim na to jel ne ostane bez reakcije kad pojedem nesto i napijem se vode onda su reakcije evo ih izvode neke akrobacije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.